lördag 3 april 2010

Ibland är det verkligen bättre att ge ...


Genom Judy McGuire

Har du sett att Target kommersiell där killen ger sin dag ett vackert halsband, bara för att få den typ kvinna utseende obekväma och tillkännage att hon inte trodde de var ganska "där" ännu? Efter en blixt av skada korsar hans ansikte, zings han tillbaka att han köpte den på Target så det var super billig. Jag har alltid hög fem som killen i mitt huvud, men sanningen är, jag har en otacksam giftee i det förflutna.

Men det är också sant att jag har fått mycket skit gåvor. Några var hjärtligt, andra var bara dum. Så i ljuset av det faktum att vi i primo gåva börsen säsongen ställde jag upp vissa riktlinjer för hur man skall hantera de gåvor du får som verkligen bör de inte ha ...

Alltför Utilitarian

Jag tänkte bara fruar vaknade upp till saker som dammsugare eller dusch mjukt material under deras träd. Inte så. En yoga instruktör vet jag fick ett Dustbuster från hennes live-in pojkvän, medan singer / songwriter Peg hade en pojkvän som begåvad henne med en ugn vante. "Jag borde ha skrek", minns hon. "Jag tror att jag bara hade en bedövas, mycket besviken titta på mitt ansikte. Inte säker på vad han försökte säga, men klart vi närmade ett slut. "

Hur man hanterar: I allmänhet, jag är i sinnet som du bör prova att le och dryga ut ett tack, oavsett vad. Men när någon-speciellt en sambo-ger dig något för att göra matlagning eller städa upp efter dem lite lättare ... väl, nej. Bara någon.

Fel storlek

Du måste ha lite sympati för killen modiga (eller dumdristiga) nog att köpa dig kläder. Även om han har din stil ner, de flesta män är borta om kvinnors storlekar. Söka din garderob är inte mycket hjälp vare sig som en designer's "M" är en annans "XL", så han skruvade åt båda hållen. Om han köper något för liten, så har du en gåva som inte passar och känns fett. Om han köper något för stor, kommer du övertygad om att han tycker att du är en chubber.

Hur man hanterar: Ta inte det personligen. Artigt säga att när du älskar klänning / tröja / käkar, det är inte din storlek och du kommer att byta det något som kommer gör att du kan andas ut.

Utterly Clueless

"Vår första jul tillsammans, mitt ex köpte mig allt actionfigurer, från sport och filmer skräck," delar min vän, Jennifer. "Den ena var en bobblehead!" Jennifer's nu-ex hade aldrig varit i ett seriöst förhållande tidigare, så han inte vara grym med bobblehead, bara borta.

Hur man hanterar: Jennifer visste bättre nästa år. "Utveckla särskilda listor med saker du vill på Etsy, Amazon, var som helst, hon ger råd. "Och låt honom välja från en lista med saker du redan vet att du vill. Eftersom ledsen, om du vill bli förvånad, du med all säkerhet kommer att bli. "Och inte på ett bra sätt.

Jag är inte hennes

Jag minns fortfarande obeskrivligt ful, donut-formade, skalle-prydd, pleather väska min man köpte mig ett år. Det var så off. Så helt inte jag. Men perfekt för hans före en mycket yngre goth brud. Med ett påtvingat leende jag berättade det verkade som han var shopping för spöket av relationer tidigare.

Hur man hanterar: Lugnt förklara att när hon var Kmart, du är Barneys och han har för att handla därefter. Män tenderar att tro kvinnor alla vill samma saker, så om han spenderat många år att vänja sig skänka ett sätt kan det finnas en period av anpassning medan han återställs.

The Message

Du kan lära dig mycket om en relation från de gåvor du byta. "Den sista julen vi var tillsammans Jag gav honom en resväska, och han gav mig en uppsättning knivar, säger en redaktör jag intervjuat. De två splittrades i mitten av januari. Mitt budskap gåva var en cheapo, faux turkos, Santa Fe-stil, försilvrade armband som ett fritt valt ut med hjälp från den flicka han var otrogen med. Ouchie.

Hur man hanterar: Du har gåvan, inte vänta på ingraverat läsa meddelanden komma ut.

10 Golden Rules for Successful Online Dating


onsdag 31 mars 2010

Kvinnor Författare hjälpa män Även The Dating Betyg


Uppmärksamhet killar är intresserade av krok upp: Om du har problem med att få en kvinna i sängen, du gör uppenbarligen något fel.

Vad är värre, kan du göra en massa saker fel och inte inse det.

Frukta inte. Den rättvisare kön är pitching in för att hjälpa dig poäng genom att bidra till en ny bok som identifierar båten full av manliga vanor som är bombsäkert dealbreakers för kvinnor. Undateable: 311 Saker killar som garanterar de inte kommer att har sex (Villard Books, $ 15) bara kan vara den mest värdefulla nya lunta att rätta till denna pinsamma torkan, grabbar.

"Detta är inte en man-bashing bok. Vi älskar män, sade Ellen Rakieten som medförfattare till boken med Anne Coyle. "Men killar, när du säger:" Kom till pappa "och det är ditt sätt att föreslå sex, vi är ganska räknats ut."

Författarna intervjuade hundratals kvinnor för att samla in en blandad påse av dessa brutto-outs, som är detaljerade, ganska humoristiskt i Undateable. No-nos är uppdelade i fyra kategorier, från den ganska oskyldiga till outlandishly fruktansvärda. Exempel från de fyra kategorier:

1. Red Flag (oskyldiga misstag som lätt kan rättas till): Svart jeans, mandannas, mobiltelefoner på midjan, Crocs, faux hökar, säger "Du da man!", Fåfänga plattor, äga en bong (om du är över 30) , travar av litteratur som toalett.

2. Storm Cloud (varning, detta är allvarliga brott som visar på potentiellt allvarliga problem): Soul patch, Hawaiian skjortor, murse (man börs), sidled kepsar, fanny förpackningar, det gäller kvinnor i "min gamla damen" eller "Main squeeze" , rakning bröstet, spelar Dungeons & Dragons, ordna din skräp offentligt, med hänvisning till bilen som "hon", dåligt bordsskick.

3. Not Getting Any (viktiga frågor som kommer att stoppa den potential som kön död i sitt spår): Pappa jeans och syratvättad jeans, semester tröjor, cykel shorts, rör strumpor, övergång solglasögon, Ed Hardy-herren bära; dubbel denim (denim topp med jeans som ger en illusion av en denim overall, alias "Den kanadensiska Tuxedo"), guldkedjor, måla ditt ansikte för sportevenemang, som äger en gnagare, öppen mun andas, gissla vänta personal.

4. Kiss of Death (precis vad det betyder): Hair pluggar, tighty whities, Cosby tröjor, maska toppar, guylights (hår höjdpunkter eller frostings), mandals (sandaler bäras med strumpor), Speedos, kam mellanlandningar, mullets, Sopran-tala; hela kroppen vaxning, föra en baseball handske till en professionell spel, gå på medeltida festivaler, bita eller tugga naglar, som äger en reptil, använder steroider.

Medan kvinnor älskar en makeover, sade Rakieten denna bok inte syftar till att helt ändra män, bara att göra dem mer medvetna om vad kvinnor tycker kortfattade. Förhoppningsvis kan killar justera några av dessa vanor innan det blir för sent, sade hon.

"Du vill inte undateable att förvandlas till unsexable, sade hon.

Vad män inte bör göra är marken väl täckta i Undateable. Men omvänt, vad män gör för att imponera på kvinnor?

"Det finns inget sexigare än en man med tillförsikt", Rakieten sagt. "Om du har ett litet skryt och förtroende, det är bra. Om du tappar hår, gör sedan en Ed Harris. Till slut, vad kvinnor verkligen gillar är en man som vet vad han gillar och har mage att hålla fast vid det. Om du vill bära din dubbel denim och du inte bryr dig så mycket. Gå med det. "

How Have Your Dating Requirements Changed With Age?