tisdag 15 juni 2010

Om du dejta och över 40, sedan ...


Dating är tänkt att vara en rolig aktivitet oavsett vad din ålder eller erfarenhet av det motsatta könet. Med detta sagt, här är några tips att tänka på om du antingen komma ut ur ett dåligt äktenskap och är i marknaden igen eller fortsätter som hittills tills nu.

Det finns inga hemliga recept för att göra din dag en träff finns dock grunderna som är samma även i dag som de var när våra far-och morföräldrar, kanske var omkring. När det gäller dating, de tre principer: 1) koppla av, 2) uppmärksamma och 3) vara sig själv. Vissa personer kan vara att sätta ribban för högt när det gäller att dejta.

Relax: Detta är av yttersta vikt. C'mon, det är inte så allvarligt. Det ska vara kul! Ta ett tips från "yngre" och en "bara chill." Titta inte på din dag som svaret på alla dina problem - din missförhållanden, brister, saker du inte fick som barn, saker du fick och vill fortsätta bli, eller alla andra rättigheter på din lista. Snarare njuta av din dag sällskap och titta på de erfarenheter som en möjlighet att göra en ny vän, eller att bli upplyst om ett ämne du visste så mycket om före. Eftersom det här skedet av spelet betyder det ingenting, och därför ingenting bör läsas in i upplevelsen. Period.

Var uppmärksam: Från första dagen på det som framkommer under de närmaste månaderna. Kom ihåg att även om du fortfarande "kylning," om du har fått förbi de första datumen är det dags att visa den andra personen du är uppriktig om att lära känna dem. Låt oss stanna här och tänker på denna fras (gå tillbaka och säga det högt om du behöver) ... nu fråga dig själv, du gjorde verkligen lära känna personen under dessa första dagar, eller var du med fokus på dina behov igen och vad du vill och förväntar sig? Det är här som många av oss får problem - i synnerhet kvinnor.

Undvik tunnel-vision: 1) hur mycket pengar han gör, 2) vilken bil han kör, 3) hur hon klär sig, och hålla ett öppet sinne om hans / hennes potential som en kompis (om det är vad du letar för) baserat på vad du lärt dig om honom / henne redan.

Denna öppenhet kan bespara dig från att slösa tid på återvändsgränd relationer, eftersom du hittar allt du behöver veta om personen helt enkelt genom att lyssna på dem och observera deras handlingar.

Var dig själv: Du har hört det här förut, men om du fortfarande befinner dig i egenskap konstigt på en dag, då du inte har varit att lyssna på denna varning. Tänk på att den andra personen är nervös för, det är naturligt. Möte en komplett främling (eller om en vän berättade för dig, en gång bort-komplett-främling) kan göra någon obekväm. Genom att vara avslappnad och i egenskap av naturliga, kan du hjälpa din dejt göra detsamma.

Nu när vi har fått principerna om dating ner, låt mig dela mitt husdjur Peeves.

Favorithatobjekt Nr 1: Killen som har att berätta alla sina personliga affärer i de fem första minuterna på träffa honom. Detta signalerar att han är otålig och vill att klippa till vad jaga han har i åtanke. Vanligtvis är denna man livrädd för att åldras ensam och vill inte slösa tid.

Vad göra? Undvika denna typ som pesten och kom ihåg detta: din 40-plus åldern inte hindrar att man måste ta din tid.

Favorithatobjekt nr 2: När en kille försöker imponera med alla de saker han säger att han äger. Men hur vet du att han talar sanning? Och dessutom, när du är över 40 har du förmodligen redan har saker och du är sannolikt nu söker "ämne."

Vad göra? Ta allt med en nypa salt, vara trevlig och när dagen avslutas, beroende på dina tarmar att berätta ditt nästa drag.

För att vara rättfram, dating är ett sätt att söka marknadsplatsen för någon som är kompatibel med dina värderingar, gillar och ogillar. Saker som vem som betalar för middag, oavsett om du träffar honom på restaurangen eller få plockas upp, eller som kallar vem först, är i grunden barnens saker.

Gör vad du känner dig bekväm med och inte låta konvention (eller dina vänner) regeln. Om det känns rätt det förmodligen är, och om det inte känns rätt, följ din intuition, som vid 40-plus bör inget nytt.


måndag 14 juni 2010

En cyklist dödats efter att ha blivit påkörd av ett tåg vid en järnvägsstation i Melbourne West, polisen säga.


Cyklisten tros ha drabbats ca 03:20 (CET) på spåret vid Yarraville tågstationen i hörnet av Birmingham och Canterbury gator, polis media taleskvinna Katherine Jess sa. Cyklisten var en 28-årig man från West Footscray. "Han var ridande Anderson Street och har gått runt bommen grindarna vid plankorsningen, polis media taleskvinna Katherine Jess sa. "Alla tåg har stoppats på Werribee linjen."
Läs mer

Zoo H�p Panda porno vil hjelpe Species


söndag 13 juni 2010

Daters utan gränser


Det finns mer än 8 miljoner människor i staden New York. De flesta är antingen för ung, för gammal, för gifta eller alltför fängslade hittills. De återstående 17 har konstiga hobbies, läskiga hygien och dåliga seder.

Plus att du redan har legat med dem.

Dags att se bortom stadsdelar. Och nej, vi talar inte New Jersey. Fler och fler New York söker efter kärleken om Europeiska dating webbplatser, som lever ut sagolik fantasier om internationell romantik.

"Franska män verkligen behandla dig som en dam, säger Lillian, en 42-årig Manhattan kopia redaktör som registrerat sig för Meetic.com, Europas största dejtingsajt. "De viner dig, de äter dig, de få dig att känna att du är den enda på jorden."

Lillian beskriver de män hon mötte på USA-baserade dejtingsajter som "sleaze", och den verkliga dating scenen i New York som "obefintlig".

"Jag går här ute - och ingenting, säger hon.

Men på Meetic, Skypes hon med en parisisk man från platsen i en timme varje dag. Denna månad de missade anslutningar - hon flög till Frankrike på semester samma dag som han flög till NYC för företag - ännu Lillian lyckats rada upp två datum med en annan fransman Meetic medlem samtidigt i Paris.

"Jag pratade med killarna i Italien, Frankrike och Sverige på en gång, säger hon skryter.

Susan, en 22-årig Grad student, även kämpat med dating lokalt, så hon ökat sin eHarmony parametrar.

"Vad är oddsen att den perfekta personen är inom en 25 kilometers radie från ditt hem?" Frågar hon.

Det visade sig att hennes blivande man bodde 3.400 miles bort i en liten by med befolkningen i 60. eHarmony matchade henne med Peter, en 30-årig slovakisk bor i England. Efter månader av Webcam chattar, hoppade Susan dammen för ett ansikte mot ansikte.

"Jag var riktigt, riktigt nervös på planet, minns hon. "Jag gör inte den här sortens saker! Men han var det speciellt. "

Peter föreslog för några månader senare i en romantisk engelsk trädgård. De gifte sig i juni i närheten av en sjö i Aurora, NY, och han är sedan flyttade hit.

Även "Real Housewives of New York City" verkligheten stjärna Alex McCord och Simon van Kempen tillgodoses genom Matchmaker.com samtidigt som de bor i olika världsdelar.

"Jag hade redan daterad flesta killar jag kände och ville dag i New York, säger Alex.

Simon, tiden grundades i Sydney och postat en profil på den australiska delen av webbplatsen. På en lärka, ändrade han sin plats till New York under en arbetsresa till staden.

"Jag var ute efter att hitta en New York kvinna och flytta hit, säger han insisterar.

Ändå rådde internationella kärlek och de knöt knut på 2000.

"Räkna med det när du minst anar det, säger de. Unisont.

Mark Brooks, redaktör för OnlinePersonalsWatch.com, säger internationella romantik är en växande trend, på grund av singlar ökande pickiness om potentiella makar.

"Ju längre inköpslista, den längre bort du ska lägga din netto, säger han råd.

En enda New Yorker fyra år sedan flög han till Prag för en europeisk online dating konferens där han mötte - och föll för - en tjeckisk kvinna. De gifte sig i april förra året och nu bor på Malta med två döttrar.

Det är inte bara New York som söker utomlands för kärlek. Sarah Shaw, 45, beskriver dating scenen i LA som "en mardröm", så en fransk kompis gjorde henne registrera sig hos Meetic, där hon snubblade över Pierre Dubois, en vacker fransk målare. De hamnade i en stormvind "fantasy" romance och gifte sig kort därefter. Pierre flyttade till Kalifornien och nu har identiska tvilling flickor.

Sarah poäng europeiska män med att vara öppnare och mindre hotade av kvinnliga framgång än amerikanska män. Plus finns det där utländsk brytning.

"Man måste vara beredd att titta under varje sten, säger hon. "I varje land."

The Hidden Forbindelse mellem Silicon bryster og USA's �konomi