torsdag 12 november 2009

Tillståndet för dating på Wall Street

Tills nyligen försökte några bankirer handel på deras lukrativa yrken att attrahera medlemmar av det motsatta könet. Och som med många av de skakiga transaktioner som leder fram till den ekonomiska krisen, den strategi som används för att arbeta.

"Tidigare skulle de först säga:" Hej, jag heter Michael och Josh, och jag kör en hedgefond ", säger Samantha Daniels, en matchmaker baserad i New York och Los Angeles som avgifter uppåt på $ 25,000 för sin tjänst . "Nu tror de att folk är SLUG av det."

Trots (eller kanske tack vare) havet förändras, är Daniels "business - Samantha's Table - blomstrande: Hon säger att intäkterna med 30% hittills i år. Daniels tror att ekonomisk härdsmälta har sporrat många finansiärer att söka stabilitet i deras personliga liv. Hon talade med Fortune om vilka Wall Streeters söker kärlek - och hur de kan hitta det.

Inte alla har råd att betala $ 25.000 för matchmaking. Vilken typ av kunder är du se dessa dagar?

Jag fortsätter att ha en massa kunder inom finans. Men inom ekonomi, har det skett en övergång till kapitalförvaltning, private equity och venture capital, snarare än hedgefonder och de stora bankerna. Jag är fortfarande få Goldman Sachs (GS, Fortune 500) killar. Vad som har ändrats är inte vem som kommer, men det som folk efterfrågar.

Så kvinnor är inte intresserade av dating bankirer längre?

Nej, är de fortfarande. Men där de används för att omedelbart säga, lurade mig med någon i finansiering, kommer de nu tillbaka till den traditionella yrken också. They're ber om advokater och läkare och företagsägare - typ av killarna sin mormor brukade säga till dem att leta efter.

0:00 / 1:31 Är kärleken recession-bevis?

Hur är det med män - vad vill de?

High-powered män har alltid bett om kvinnor som ser ut som supermodeller men har Harvard utbildningar. Varje man spenderar minst 20 minuter att prata med mig om vad han tycker är sexigt, män är mycket visuella.

Men nu i samma andetag, är män säger att de vill ha någon som är stödjande. När deras vänner friställdes, såg de fruar som var positiva, och fruar som inte var. De har sett affärsbekanta har problem med kvinnor som står vid deras sida.

Nu när "I'm a hedge-finansiär" inte längre gör knep, hur skulle du råda bankirer marknadsföra sig romantiskt?

När du möter en kvinna, ska du gå tillbaka till grunderna i vem du är som person - hur du lever ditt liv, dina intressen. Men det är också bra att låta någon veta att du mår bra och har ett stabilt jobb i denna miljö. Antalet en sak kvinnor attraheras till är förtroende.

Hur man förmedlar finansiell stabilitet utan överlämnar skatt uttalanden?

Om du har ett bra jobb och tjäna pengar, kommer det komma upp. Till exempel är en typisk första-datum konversation resa. Säg att du har ett hus i Hamptons. Börja med att fråga henne, hur kom du spendera din sommar? Did you go away? Hon kommer säkert vända på det, då kan du ta upp det. I en passiv, konversera sätt, blir det uppenbart att det går bra.

Mina klienter har en massa leksaker och äger en massa hem. Men om du säga till någon att du äger din egen plan på första dejten, det låter som om du överkompenserar för något.

Vad ska du undvika att tala om?

Du måste vara försiktig när man talar om ekonomi och hur bra du är eller inte gör. Det gör folk obekväm om det går bra och folk omkring dig inte. Det finns en tendens till blygsamhet.

Dessutom, om du arbetar inom finans och du är på en dag, inte plockar er oro och ångest från arbete till datum. Om du hade en dålig dag, du är bättre avbryta.

Kan män och kvinnor i finans luta sig mot varandra för att få stöd?

Jag tycker att människor som arbetar inom finans brukar inte vill träffa varandra.

onsdag 11 november 2009

Fem skäl Män bör försöka Online Dating

Men om du inte redan har lagt handen på minst en eller två online dating webbplatser så nu är det dags att det måste ske. Online dating erbjuder många fördelar jämfört med andra dating alternativ. Här är en lista över några av dessa förmåner.

1. Billig Kostnad per Opportunity ... Ett medlemskap i en av de mest populära online dating webbplatser löper ungefär samma pris som att gå ut på bio och middag alla själv eller en kväll på klubben köpa två eller tre drinkar.

2. Bagage avslöjas tidigt ... På en bar kan du träffa en tjej prata med henne hela natten och aldrig få reda på om hennes barn, psycho ex, och alla andra bagage som hon bär runt med sig själv. Otroligt online många av dem visar det på en gång som gör att du kan eliminera alla de kycklingar som oönskade bagage och mer.

3. Din Options bara ökat ... I den verkliga världen du är begränsad till flickor som är runt omkring dig. Oavsett hur hårt ditt spel eller hur mycket du reser för att möta hon måste vara på samma ställe som du. Online, dock behöver hon bara har anmält sig till den webbplats som du är på och du kan ansluta flera olika webbplatser. Skulle det inte vara skönt att få åka iväg på en affärsresa och har redan ett datum inrättas eller att flickan, som bor på västra sidan 10 miles away än du går ut på södra sidan? Möte henne i någon av dina normala fläckar skulle inte hända eftersom du alltid på andra sidan stan trots att man bor så nära. Online allt som inte mater.

4. Chans att visa upp dina starka sidor ... På en bar en flicka ser bara det yttre dig eller full du beroende på vilken timme på natten med henne "Bitch Shield" upp för att inte nämna hennes vänner. Online får hon se dig över och om du själv har skapat en kvalitetsprofil bygger du upp baserat på alla dina styrkor och sedan få veta den verkliga.

5. Dags att välja ... På en bar om du går in och se två tjejer som du tycker du har en 3 sekunder för att välja vilken du vill prata med första och ibland den andra ett blad eller är upptagen för resten av natten, aldrig ger dig en chans prata med henne. Online är inte ingen någonstans, och om två flickor email du på när du kan svara både i din egen takt.

Online Dating Is Not A Contest

Talking To A Man For The First Time

Träffa nya människor på nätet kan vara spännande och roligt, men i slutändan vill träffa dem personligen. Ditt första samtal med en online match får besluta om förhållandet går framåt eller slutar. Ta tid att förbereda sig för ett framgångsrikt första telefonsamtal. Få ett telefonkort Det är en bra möjlighet att du kommer att hamna kommunicera med människor som är utanför ditt lokala ringer område. Lokala Toll samtal kan vara ganska dyra. En väg runt detta är att få ett visitkort. Costco har telefonkort för 2,9 cent per minut, för lokal och rikssamtal. Detta kan jämföras med 10 + cent per minut från din lokala telefonbolaget. Be om hans telefonnummer för att skydda din integritet, inte lämna ut ditt telefonnummer till dina online-matcher. När du är redo att prata i telefon med din match, låt honom veta i ett e-postmeddelande. Säg att du inte lämna ut ditt nummer, men om han litar på dig med sitt telefonnummer, skulle du få prata med honom på telefon.

Mer

Bu Klasik Dating hata yaparlar m??