fredag 25 december 2009

Tips För att undvika Dating beklagar

När du är dating, kanske du ser tillbaka på din dag och undrar om du gjorde ett fel. Och när man tänker på det, kan du börja att identifiera saker som du inte borde ha gjort eller sagt. Detta leder automatiskt att ångra. När vi beklagar om ett tidigare datum, och vi har inte ett senare datum för att försöka göra detta, då vi får skylla oss själva i onödan.

En orsak till eget avskrivningar kan vara att du skylla dig själv för att inte vara sig själv på dagen. Många människor kommer att tillbringa så mycket tid att klä om ett datum som de ofta glömmer bort att vara sig själva. Detta är ofta en av de största beklagar att en dag gått dåligt eftersom du kan ångra efteråt att personen du var ute med fick inte se den verkliga.

En annan av de gemensamma beklagar talar om kontroversiella ämnen på ett datum som politik. Det är bättre att inte prata om saker som du har starka åsikter om. Det är bättre att prata om kontroversiella saker efter att du har lärt känna din dag lite bättre. Messina upp en rolig dag med livlig debatt är en av de vanligaste beklagar.

En sak som ofta är svårt att bestämma dig om är graden av intimitet du visar på din dejt. Om din partner är mycket känsligt-feely och du inte gillar det, så se till att de vet. Om din dag flirta tungt och gör passerar på dig att göra dig obekväm sedan låta dem veta.

Slutligen, om din partner inte ringa tillbaka bara låta det gå. Det finns ingen mening med att ha någon beklagar. Du kan lätt föreställa sig problem som inte har något att göra med varför din dejt aldrig kallat tillbaka. Det är troligt att han eller hon inte skulle ringa tillbaka, även om du gjort något annorlunda. Kort sagt, bara acceptera att ibland ett datum som inte går bra. Lära av det och gå vidare till nästa. Det är bäst inte pressa dig själv för mycket så att du kan få en bra tid och så småningom skaffa dig en god relation.

Dating P� arbejde kan v�re godt - eller ikke

måndag 21 december 2009

A Way of Life

Vet du skillnaden mellan en trevlig kille som sällan möter flickor och en man som alltid har brudar omkring honom?

Enkelt, MAN eller pick-up artist utnyttjar varje tillfälle utan några reservationer.

En massa trevliga killar drömmer om mötet hot girls. De kan även försöka träffa några kvinnor via klubbar, online dating webbplatser, eller speed-dating händelser. Verkligheten är att de flesta av dessa killar kommer att ge upp efter att de drabbats FN-goda resultat. Rädsla och avståndstagande är de två största hinder som gör att de flesta killar från att försöka igen och lyckas.

Reality Check - Hur tror du att de pick-up-artister har kompetens att komma dit de är? Väldigt få killar föds med sådan kompetens och även Naturals har gjort några misstag och få avslag från tid till annan. Hemligheten är att få tillbaka när du är nedslagen, lära av sina misstag och göra förbättringar.

Män som är framgångsrika med kvinnor är alltid på, liksom Energizer Bunny. De är ständigt på att göra, lantmäteri nya perspektiv, att utvärdera situationen och sin omgivning. Dessa killar är inriktade på att uppnå sina mål och utnyttja SUBTLE uthållighet. De metoder tills de känner sig bekväma gå till och prata med kompletta främlingar. Att komfort nivå förvandlas till en vana till slut gör det andra natur.

Omvandla nya beteenden till en livsstil är hur du blir riktigt framgångsrik.

Mitt råd är att dra full nytta av din fritid för att förbättra din teknik. Flörta med kvinnor överallt: drive-thru gal, bank rösträknare, din servitris, bartendrar, kunder och kära ni träna tillsammans, etc.

Inte sitta och vänta på helgen för att rulla runt eller den klubb du och din kompis har börjat nå lördagskvällen. Carpe Diem! Fånga dagen! Betrakta varje interaktion som en möjlighet för dig att utveckla dina färdigheter.

Do You Like One Night Stands