lördag 15 maj 2010

Så här använder "Action" Med Lagen om Attraktion


"Ge inte din kreativa impulser till ursprungliga substansen, och sedan sitta ner och vänta på resultat, om du gör det kommer du aldrig få dem. Agera nu."

Detta inlägg handlar om att vidta åtgärder. Att vara öppen för att ta emot vad du önskar och tror föremålet för din önskan kommer till dig är en viktig del av processen för att lagen om attraktion. (Läs senaste inlägget för en översikt)

Men om du föreställa till exempel en perfekt dag / matte men då sitta på händerna och dona € ™ t ens prata med kvinnorna runt dig. Då är din mentala bilden är inte värt någonting.

Åtgärder är nyckeln till att kunna få vad du vill. Inte säga hej till avlagd snygging som tittade på dig med ett leende kan få konsekvenser för din attraktion praktiken.

Hon kunde ha varit en av â € ~ universeâ € ™ kommer till dig eller hon kan ha tagit med dig en viktig lärande för att hjälpa dig få vad du vill. På grund av din brist på insats, din uppnå ditt resultat kan fördröjas. Du donâ € ™ t veta â € "det är vad du måste göra allt du kan för att uppnå dina önskemål. Du canâ € ™ t veta på vilket sätt ditt mål kommer att ställas inför dig. Så du måste vara beredd att vidta lämpliga åtgärder med varje tillfälle som det inträffar.

"Du kan inte agera i det förflutna, och det är viktigt för klarhet i din mentala vision att du ogilla senaste från ditt sinne."

Om du fokuserar på ett mål du vill uppnå och du tänker på tidigare misslyckanden eller beklagar du stoppa flödet mot dig. Åtminstone stoppa dig flödet av vad du vill mot dig. Dina negativa tankar kommer att ha samma verkan som positivt tänkande har på allmän sak, dvs vad du bild kommer till youâ € | eller â € ~ vad du söker så ska du findâ € ™.

Om du är missnöjd hela tiden och tänker på hur du håller inte med kvinnor då itâ € ™ s ingen överraskning att detta misslyckande kommer att fortsätta. Det förflutna är det förflutna. Det är borta och kan aldrig återvända (upprepar sig är en annan historia)

Genom att hänvisa till det förflutna du stör den mentala bilden och energi du har skapat för ditt mål. Till exempel, om du vill ha ett roligt förhållande men hålla fixering på den fruktansvärda förhållanden har du haft tidigare då du kommer att störa din nuvarande dating upplevelser.

"Du kan inte agera i framtiden, för framtiden är ännu inte här. Och du kan inte säga hur du kommer att vilja agera i eventuella framtida oförutsedda dess att oförutsedda har kommit."

Denna förmaning är att hålla dig fokuserad på nuet â € "på att nå ditt mål och inte drömma om vad det skulle vara väl gjorts.

Om du är tänka sig en perfekt dag måste vara som, planering dina synpunkter, dina rörelser, vad du äter osv, då är du dagdrömmer och inte fokusera på din nuvarande situation. Att försöka planera varje liten detalj för framtiden, kan hindra effektiviteten av dina handlingar NU. Så ta itu med framöver när det blir Heres, tills sedan fokusera på vad du ska göra nu att gå framåt och göra det.

"Gör varje dag, Allt som kan göras den dagen"

Men ...

"Du är inte av överansträngning, eller rusa blint in ditt företag i arbetet med att göra största möjliga antal saker på kortast möjliga tid."

Varje dag är ett lämpligt för er att vidta åtgärder på att uppnå dina mål. Om du behöver arbeta med egna förbättringar, lära sig att flirta ordentligt etc. så gör det. Men donâ € ™ t överdriva. Donâ € ™ t försök att lära en vecka värde av färdigheter i en dag â € "då du kommer att rostig på allt du har learnâ € ™ t gör den värdelös som du canâ € ™ t tillämpa det. Gör vad du kan för varje dag, så gott du kan. Om du bara kan lära sig en sak en dag, sedan lära sig det och inte mer.

Nästa dag kan du gå vidare till nästa sak att lära sig. Med andra ord måste du lära dig att ha tålamod. Ibland, vad du vill kommer till dig ganska fort. Men om du vill ha något stort då det förmodligen kommer att ta tid.

För att kunna möta varje dag med din bästa fot framåt, att släppa både tidigare och framtida så du kan fokusera alla dina ansträngningar på detta är den absoluta säker väg till framgång.

Det finns bara en sak att säga: "Allt är antingen en lyckad dag eller en dag för misslyckande, och det är den framgångsrika dagar som du får vad du vill. Om varje dag är ett misslyckande, kan du aldrig bli rik, men om vardagliga är en framgång, kan du inte undgå att bli rika. "

Tillämpat på dating och relationer, Everyday du lära dig mer om det motsatta könet, förbättra dina sociala färdigheter etc. I princip varje dag du vidta åtgärder mot ditt mål är en â € ~ framgångsrik Daya € ™. Varje dag du donâ € ™ t göra detta är ett misslyckande. För att uppnå dina mål så snabbt som möjligt, följer det att ju fler dagar du har lyckats gå framåt, desto snabbare kommer du att lyckas.

Helt enkelt, när de beslutar om din dejting och förhållande mål bara gå framåt, glömma det förflutna och framtiden â € "bara fokusera på vad du har att göra med en gång och göra det till bästa förmåga. Det är beteendet hos en framgångsrik individ.

Investigue Antes de Voc� Data


fredag 14 maj 2010

Är du saboterar dina Online Dating Framgång


Om, som tusentals innan dig, har du vågat i cyberrymden för att hitta din perfekta partner och du inte har varit mycket framgångsrika i och med att få ett datum, ännu mindre att hitta din själsfrände, då är det hög tid att utvärdera din online dating strategi. Online dating är bara en annan form av kommunikation, och alla inte är en god kommunikatör. Vad är självklart för vissa, kan komma som en fullständig överraskning för andra. Låt oss ta en titt på 10 tips om hur du ökar din framgång. En av fördelarna med online dating kan samtidigt vara en total nackdel. Det finns bokstavligen tusentals profiler på nätet av möjliga kandidater att välja mellan. Det är toppen! Eller är det? Sätt dig i rollen som sökte - vad skulle du göra om du var konfronteras med så många val? Just det, skulle du begränsa sökningen, skulle inte du? Det första du skulle göra, är att ignorera alla profiler som inte innefattar ett fotografi.
Tips # 1: ladda upp alltid ditt fotografi! Gör det till en senare ett, där minst 3 / 4 av ditt ansikte syns tydligt. Använd inte en av er tagit på Halloween, i din kostym val, eller bär en hatt eller mössa av något slag. En trevlig, uppriktig bild som du ler naturligtvis fungerar bäst.
Tips # 2: Om du inte vill locka till sig fel kille eller tjej, av fel skäl, välj en lämplig användarnamn. Håll det neutralt, är roligt okej, men håll dig borta från billiga och suggestiva. läs mer

??? ??? ??? ?? ??? ??? ?????


torsdag 13 maj 2010

Online Dating, var inte en idiot!


Online dating har blivit # 1 utlopp för ensamstående män och kvinnor att träffas. Med det sagt är det dags att ställa några grundregler! Efter att ha varit en "online dater" och hört historier från mina enda vänner, måste jag säga att ni gör några stora fel! Du är inte ärlig om dig själv och tillåter din vilda förväntningar att leda till besvikelse. Du saknar respekt och är ofta besviken om kvällen inte slutar med sex. Vad har hänt med ridderskapet och ära? Eftersom vi gömmer sig bakom datorskärmen, vi kasta ut alla föreställningar om vanlig hövlighet och respekt? Det är dags att förnya dina profiler, vara öppen om vem du är och vad det är du söker ...

1. Hitta rätt dejtingsajt! Det finns massor av webbplatser där ute för datering, från tillfälliga möten, fetisch hitta till långsiktiga relationer (min vän Jessica Downey har en bra lista). Var noga med att hitta en som är rätt för dig. Till exempel, om du är på en seriös dejtingsajt och letar efter en sexuell eskapad, så är du förmodligen på fel ställe. Kvinnor utstationering deras personliga annonser på en webbplats som eHarmony söker en chans till sann kärlek, inte något kräk som stryker för sin nästa erövring!

2 Vad är det studentexamen bild? Hon vill inte se vad du såg ut för 10 år sedan, sans öl tarmen och med hår. Precis som du inte vill se henne med hängslen och gris-stjärtar (om du inte är i detta, och jag är säker på att det finns en plats för det också). Den punkt: vara ärlig om vem du är, som går för damerna också. Se till att dina bilder är nya och viktigast av allt, se till att bilden är AV DIG, inte någon het kille sa någon gång att du såg ut som ... George Clooney mitt arsle! Vidare fanns det inga bilder på dig berusad, vändning någon av, eller Gud förbjude ... bär Ed Hardy, vi vet alla hur jag känner det. Istället post minst en bra huvud skott och några bilder som skildrar saker du vill göra (att vara utomhus och njuta av staden med vänner osv.) Dessa typer av bilder kommer att ge henne en idé om vad du gör för skojs skull. Utstationering rätt bild kan verkligen hjälpa väcker hennes intresse, vilket leder mig till nästa punkt ...

3. Vara intressant! Kvinnor är attraherad av en man som väcker dem och kan behålla deras uppmärksamhet. Ge dem en uppfattning om vad de kan förvänta sig av dig på en dag (detta koncept fungerar på olika webbplatser). Hon vill veta vilken typ av människa du är, och kunna få en känsla av hur du skulle behandla henne. När man läser din profil hon letar efter försäkringar om att du är ganska normalt, ned till jorden och ha lite känsla för moral. Kom ihåg, som du är dimensionering upp henne, gör hon samma sak. Så uppmärksamma hennes frågor och tankeväckande i ditt svar, vilket kommer att hjälpa henne att bestämma att du är värt att sträva.

4. Var ärlig! Vad letar du efter? Anger du "inte vill spela spel" räknas inte! Jag vet inte någon som har "spela spel", andra än Monopol kanske. Berätta för henne vem du är och vad du verkligen letar efter. Slösa inte sin tid med tomma löften och idéer om romantik att du inte kan uppfylla. Ja kvinnor vill höra dessa saker, men endast om de är sanna och du kan göra bra på dem. Så var uppriktig, man vet aldrig, kanske du killen hon väntat på!

När du har en ärlig bild av den man du är, är du redo att starta en sökning efter kvinnan i dina drömmar. Ha tålamod och kom ihåg, inte alla du är intresserad av kommer att återgälda samma känslor, och det är okej. Alla har olika smak! Bara vara ärlig mot dig själv. Vad kommer att göra dig lycklig i längden? Rätten en är värd att söka!