torsdag 13 maj 2010

Online Dating, var inte en idiot!


Online dating har blivit # 1 utlopp för ensamstående män och kvinnor att träffas. Med det sagt är det dags att ställa några grundregler! Efter att ha varit en "online dater" och hört historier från mina enda vänner, måste jag säga att ni gör några stora fel! Du är inte ärlig om dig själv och tillåter din vilda förväntningar att leda till besvikelse. Du saknar respekt och är ofta besviken om kvällen inte slutar med sex. Vad har hänt med ridderskapet och ära? Eftersom vi gömmer sig bakom datorskärmen, vi kasta ut alla föreställningar om vanlig hövlighet och respekt? Det är dags att förnya dina profiler, vara öppen om vem du är och vad det är du söker ...

1. Hitta rätt dejtingsajt! Det finns massor av webbplatser där ute för datering, från tillfälliga möten, fetisch hitta till långsiktiga relationer (min vän Jessica Downey har en bra lista). Var noga med att hitta en som är rätt för dig. Till exempel, om du är på en seriös dejtingsajt och letar efter en sexuell eskapad, så är du förmodligen på fel ställe. Kvinnor utstationering deras personliga annonser på en webbplats som eHarmony söker en chans till sann kärlek, inte något kräk som stryker för sin nästa erövring!

2 Vad är det studentexamen bild? Hon vill inte se vad du såg ut för 10 år sedan, sans öl tarmen och med hår. Precis som du inte vill se henne med hängslen och gris-stjärtar (om du inte är i detta, och jag är säker på att det finns en plats för det också). Den punkt: vara ärlig om vem du är, som går för damerna också. Se till att dina bilder är nya och viktigast av allt, se till att bilden är AV DIG, inte någon het kille sa någon gång att du såg ut som ... George Clooney mitt arsle! Vidare fanns det inga bilder på dig berusad, vändning någon av, eller Gud förbjude ... bär Ed Hardy, vi vet alla hur jag känner det. Istället post minst en bra huvud skott och några bilder som skildrar saker du vill göra (att vara utomhus och njuta av staden med vänner osv.) Dessa typer av bilder kommer att ge henne en idé om vad du gör för skojs skull. Utstationering rätt bild kan verkligen hjälpa väcker hennes intresse, vilket leder mig till nästa punkt ...

3. Vara intressant! Kvinnor är attraherad av en man som väcker dem och kan behålla deras uppmärksamhet. Ge dem en uppfattning om vad de kan förvänta sig av dig på en dag (detta koncept fungerar på olika webbplatser). Hon vill veta vilken typ av människa du är, och kunna få en känsla av hur du skulle behandla henne. När man läser din profil hon letar efter försäkringar om att du är ganska normalt, ned till jorden och ha lite känsla för moral. Kom ihåg, som du är dimensionering upp henne, gör hon samma sak. Så uppmärksamma hennes frågor och tankeväckande i ditt svar, vilket kommer att hjälpa henne att bestämma att du är värt att sträva.

4. Var ärlig! Vad letar du efter? Anger du "inte vill spela spel" räknas inte! Jag vet inte någon som har "spela spel", andra än Monopol kanske. Berätta för henne vem du är och vad du verkligen letar efter. Slösa inte sin tid med tomma löften och idéer om romantik att du inte kan uppfylla. Ja kvinnor vill höra dessa saker, men endast om de är sanna och du kan göra bra på dem. Så var uppriktig, man vet aldrig, kanske du killen hon väntat på!

När du har en ärlig bild av den man du är, är du redo att starta en sökning efter kvinnan i dina drömmar. Ha tålamod och kom ihåg, inte alla du är intresserad av kommer att återgälda samma känslor, och det är okej. Alla har olika smak! Bara vara ärlig mot dig själv. Vad kommer att göra dig lycklig i längden? Rätten en är värd att söka!