onsdag 1 juni 2011

10 värsta sätten att avsluta ett Förhållande


Face it - det finns inget enkelt sätt att berätta för någon du har varit tillsammans i två månader eller två år att det är dags att bryta upp. Men det finns definitivt en rätt och fel sätt att klippa banden med betydande andra som inte innebär texter, e-post eller skatteundandragande. Oavsett om du är obekväm med konfrontation eller rädd för deras reaktion, fördröja det oundvikliga kommer bara att göra saken värre. Så, innan du börjar skriva ett "Dear John" brev eller planerar en upplösning på din favorit restaurang, anser den andra personens känslor, gör det personligen och låt dem försiktigt. Här är de 10 värsta sätten att avsluta ett förhållande:

Dear John Letter

"Dear John" bokstäver har länge använts för att avsluta relationer som var ansträngda av avstånd, krig och otrohet. Dagens relationer är fortfarande söndersliten av dessa faktorer, men "Dear John" bokstäver har inte fått några mindre smärtsam eller hjärtskärande att läsa. Även om det kan vara svårt att bryta upp personligen och det låter snällare i brev-form, "Dear John" bokstäver är en usel sak att ta emot och bör undvikas till varje pris.

SMS

Föreställ dig att höra bzzt, bzzt, bzzt i din mobiltelefon och se ett textmeddelande som säger, "Jag tror att vi bara ska vara vänner. Jag sry "eller" Det är inte u, det är jag. "Detta är hur lågt textmeddelande breakups utseende och ljud. Oavsett vad du säger eller hur du ord det, kvarstår det faktum att skicka ett SMS är ett patetiskt, hänsynslös sätt att dumpa någon. Det bara bränslen ett textmeddelande slaget vid elakhjärtad meddelanden som du ingen vart och rack upp din telefonräkning. Bara gör det inte.

Över telefon

Dumpning någon via telefon kan hålla dig säker från pinsamt offentliga argument och

få slagen, men räknar med att ha örat tuggas av och höra om vad feg du är. Bryta upp med betydande andra via telefon eller på deras röstbrevlåda inte är ett lämpligt sätt att avsluta en relation, och bara gör att du ser ut som en mes för att du inte gör det personligen.

E-post

E-post breakups är dagens version av "Dear John" bokstäver, men värre. Oavsett var du är eller vem du är med och öppnar denna oväntade e-post och läsa den fram och tillbaka i tystnad är en av de värsta känslor. Chansen är stor, du kommer att läsa e-post när du är på jobbet, i skolan eller i mitten av något riktigt viktigt, och det enda vederlägga du har tid för är en serie svordomar. E-post breakups lämnar föga utrymme för diskussion och återigen få dig att se grym och feg.

Facebook / Twitter / MySpace

Istället för att skrika det från hustaken, människor bekänner numera sin kärlek på Facebook, Twitter, MySpace och andra sociala medier så hela världen kan se. Tyvärr, när detta förhållande smular hela världen ser att du är plötsligt singel och dumpades genom nyhetsflöden inlägg väggen och tweets. Bryta upp med någon på en social media webbplats är katastrofal, eftersom det ses av hundratals människor gör som inte bara kränkande, men du ser ut som en stor idiot eller jerkette.

Word of Mouth

Som en omgång telefon, word-of-mouth breakups gå igenom en grupp människor, få vridna och omformulerats och du hamnar är den sista att veta. Detta inträffar oftast inom en grupp vänner, som antingen antog att du redan visste eller vill skvallra. Det spelar ingen roll om en kommentar förvandlats till en ryktas upplösning, eller om du som är avsedda för den att komma tillbaka till honom / henne, uppbrott är en privat angelägenhet och dumpad förtjänar att höra det först från dig.

Under the Influence

Vissa människor behöver vätska mod att bryta saker med någon, men till slut förlora sin stolthet och lite till under processen. Att vara påverkad när du avslutar en relation som inte bara visar respekt, men du kan säga saker du egentligen inte menar och till slut förlora en potentiell kompis. Så, hoppa över bubbliga och möta honom / henne nyktert.

I offentlig

Ta inte dig snart kommer att vara ex att en restaurang eller baseballmatch att berätta för dem du vill avsluta saker. Ingenting annat än dåliga saker kommer att hända under den här oväntade offentliga bryta upp, som att skrika, gråta och eventuellt drycker kastat i ansiktet. Istället väljer en lugn, privat plats, gillar ditt hus eller en park, för att låta dem försiktigt.

Försvinner och Undvik

Gå inte MIA på din pojkvän eller flickvän för att undvika det oundvikliga. Ingen gillar att undvikas eller ignoreras, särskilt när de kanske tror något dåligt hänt dig, och att skjuta upp de uppbrottet tills de dyker upp vid din dörr är ner-höger respektlösa och fega. Försvinner eller undvika dem kommer bara att göra uppbrottet så mycket svårare, genom att sätta en dålig smak i munnen och gör det svårt att hålla vänner.

Har någon annan göra det

Vare sig de höra det från en gemensam vän eller en sjungande telegram, och har någon annan berätta för dina andra större att "det är över", är en av de mest karaktärslösa, sorgligt sätt att avsluta en relation. Inte bara är du sätter din vän eller en fullständig främling i en väldigt besvärlig situation, men du säger att du inte bryr dig om din flickvän eller pojkvän nog att göra det själv. Man eller kvinna upp och inte har någon annan bryta dåliga nyheter för dig.


söndag 29 maj 2011

Speed ​​Dating för en äldre Set


Central City - Om du någonsin har satts upp på en blind date, eller deltog i ett singlar funktion, du vet hur det känns. Fjärilar fylla magen och du kanske känner spolas och behöver ett glas vatten.

Ett rum fullt av människor upplevt alla dessa känslor nyligen på en resa till Central City.

De var inte nervös om att förlora pengar i spelautomater. Men medan detta spel hade något att göra med kontanter, handlade det säkert lite tur, om inte inälvor.

Rocky Mountain Singles anordnade en första gången någonsin "speed dating" event på Fortune Valley för seniorer.

För dem som inte vet vad speed dating är, är det ett tillfälle för en grupp av enskilda människor att mötas flera personer på kort tid. Varje person tilldelas ett nummer och flyttar runt ett rum från bord till bord för att träffa flera personer i ungefär en timmes tid.

Varje dag tar bara sex minuter, tillräckligt med tid att förhoppningsvis bestämma om du vill träffa igen.

För denna grupp, det finns tillräckligt med tid för åtta datum. Det finns 17 kvinnor och 13 män, från Denver, Greeley, Aurora, och så långt som Montrose.

Joseph Brady är en kinesisk läkare och specialist i hälsosamt åldrande. Han välkomnar denna typ av sak.

"Allt för att få människor att göra vänner och ha relationer, som gör stor skillnad när det kommer till ett hälsosamt åldrande", Brady sa.

Människorna i denna grupp är mycket medveten om vikten av att möta nya människor och vistas engagerade i livet.

Carl reste från Greeley att delta.

"Även om du bara göra en ny vän, behöver du inte sitta hemma och vara deprimerad, säger han.

Carl är en friluftsmänniska typen som gillar att jaga och fiska, men när frågan om vad en kvinna bör veta om honom, sa han, "Jag är en bra dansare."

För många av deltagarna, är detta en icke-hotfull miljö och mer som en social timme. Flera berättade att de aldrig skulle överväga ett Internet dating site, och verkligen är inte intresserade av ett seriöst förhållande.

Vissa säger att de aldrig kommer att gifta sig igen, men de vill att chansen att gå på middag, dans eller ens en film med en ny vän.

Efter deras speed dating sessionen kommer Rocky Mountain Singlar granska de kort som de fyllt i om datum och matcha upp de som uttrycker ett ömsesidigt intresse av att se varandra igen.

Vad händer sedan? Det får tiden utvisa.

Um Guia ABC para Encontros em Colégio