fredag 19 mars 2010

Är män "Animals"?


Resultaten av undersökningen visar att ensamstående män spenderar i genomsnitt 6 månaders lön i online dating webbplatser bara att hitta en perfekt match, en passionerad kvinna som passar in på beskrivningen av sin drömtjej. De flesta ensamstående kvinnor tror att män är "djur" och bara ville ha sex, som söker för sexig singlar, speciellt när de söker via online dating eller Internet-dating service webbplatser. Men de flesta amerikanska ensamstående kvinnor vet att om man verkligen menar allvar med henne, får han vänta med att ha sex med henne. Därför här några relation råd som kan bidra till att öka oddsen för att lyckas online dating för ensamstående kvinnor eller flickor som kommer att leda till romantik och mer än så, din perfekta kärlek match:

1. Vara en rolig och spännande kvinna. Män som söker en partner eller en kvinna skall ha en positiv attityd och som gillar att ha kul. Be a fitness partner. Kvinnor måste involvera inomhus eller utomhus dating aktiviteter och är ett utmärkt sätt att bygga upp en sund relation till båda singlar. Faktum är att kvinnor som tillbringar mer tid på mötet sin nya kärlek och dela roliga dating aktiviteter regelbundet är mer benägna att lyckas på lång sikt utveckla och intima relationer.

2. Män ville ha intimitet med en kvinna som förhoppningsvis skulle innehålla stor passionerad sex. Detta kan hända vid olika punkter i en pågående dating relation och även efter giftermål. Männen måste respektera kvinnans beslut och förstår vikten av romantik, passion, stämning, en god stämning och med beaktande av kvinnans värden.

3. Ett sätt att en mans hjärta är genom hans mage. I början av dating, anser att alla älskar en god måltid och de flesta ensamstående män kommer att vara ännu mer intresserad av sin partner som kan laga bra. Så, om du inte ännu lärt sig att vara en bra kock, även om det bara är en eller två rätter, så ska du!

4. Men längtar respekt och beundran från sin partner. Finding Love in an online dating site är bara ett av de viktigaste ingredienserna män har alltid velat känna att hitta ett seriöst förhållande, fast han är värderad som en leverantör, en älskare, en bra beslutsfattare, etc. För att få en perfekt match alla aspekter utöver kärlek, kvinnor eller flickor behöver verkligen förstå vikten av denna kritiska behov som alla människor absolut ha.

5. Män vill ha kvinnor att se bra ut. Samhället använder termen "trofé", men vad de egentligen vill är att deras dam att se bra ut. Det ser bra ut betyder inte att man måste se ut som en kändis. Det betyder bara att titta på din vikt, äta och dricka mer hälsosam och tränar har många fördelar bland annat att utveckla bra relationer. Detta kommer också att ge oss mer självförtroende och ökar vår sex appeal. Gör ditt bästa för att se bra ut, hålla dig i form, klä vackert och visa en självsäker och sexig attityd.

6. Vara en god lyssnare. Både män och kvinnor vill ha någon som kommer att "lyssna på dem". Kommunikation är nyckeln till en god relation och hjälper till att hålla en nära kontakt med din partner.

7. Alla behöver "sin plats". Vuxendating emot din partner för vad han är: fysiskt, mentalt och känslomässigt, och vice versa. Har kväva inte någon annan person. Låt dem vara som de är. Försök inte att ändra dem. Det kommer inte att fungera. Antingen du älskar din partner som de är eller om du ska gå vidare. Ett av de största problemen i många relationer är att din kärlek match eller det andra hela tiden försöker ändra sin partner. Detta gäller särskilt för ensamstående kvinnor. Oavsett om du träffar någon i en online dating tjänst eller på en lokal pub, acceptera dem som de är.

8. Kvinnor är mycket känslomässiga varelser. Därför är det mycket viktigt att man försöker förstå och kommunicera med kvinnor på en känslomässig grund. Men å andra sidan, är mindre känslomässig, men innerst de har också känslor och dessa är också viktiga för att förstå vad kvinnor egentligen vill när dejta kvinnor.

Dessa tankar är baserade på några av mina egna iakttagelser och upplevelser. Jag upptäckte att en av de bästa och billigaste sätt för mig att försöka hitta någon speciell var att gå med i en lokal online dating webbplats med matchen att göra funktioner som hjälper dig hitta en perfekt partner kärlek.

Personligen träffade jag en perfekt match för mig från en online dating site. She is awesome och jag trivs verkligen att vara med henne. Vem vet! Kanske detta kommer att bli den som blir min livstid partner. Sa jag äktenskapet? Ja, hon vet vad jag vill och det gör mig mycket glad att vara med henne. Internetdejting kanske inte för alla, men det funkade för mig. Följ bara online dating tips jag delat med dig.

Så, oavsett om det är online dating, en vän som berättade för dig eller bara träffa henne via din kyrka aktiviteter är bra relationer utvecklas genom att förstå vad både ensamstående män och kvinnor vill ha.

Jag välkomnar era tankar och idéer om du vill bidra till pågående forskning om kärlek och relationer, och jag hoppas att denna information kan hjälpa dig på något sätt för att slutligen träffa din perfekta dating partner eller en partner för livet.


onsdag 17 mars 2010

Dating På jobbet kan vara bra - eller inte


PORTLAND, Ore â € "Många verkar mindre intresserade av påstådda övergrepp försök mot David Letterman och mer fokuserade på om han borde ha haft ett förhållande med en kvinna på jobbet.

Det finns många olika åsikter när det gäller att doppa i företaget kärlek poolen.

"Tja, jag kan redan nu tala av erfarenhet, dating människor du arbetar med är en dålig idé, sade en beskyddare av flera som intervjuats i Henryâ € ™ s Tavern i Pearl District.

För vissa vände sig dock saker bra.

"Den första kvinnan jag den på jobbet blev mitt fiança © e, men vi blev aldrig gift. Och den andra tjejen jag den på jobbet är nu min fru, säger Peter Davidson.

David Griggs är en anställning advokat och sa att de flesta företag donâ € ™ t helt förbjuda kontor anslutningar längre, men dating chefen eller tvärtom är fortfarande ett faux pas.

Ibland, som landar människor i hans kontor för sexuella trakasserier stämningar.

"Ita € ™ sa situation där thereâ € ™ sa naturliga maktrelation och när folk utnyttja dessa relationer, lagen ofta steg och gör något åt, sade han.

"Normalt, om itâ € ™ s fullständigt samförstånd och frivillighet, s itâ € ™ verkligen nobodyâ € ™ s business."

Problem kan också komma om andra anställda tycker att kärleken intresse är att få en särskild behandling.

"Det blir svårt, säger Pam Klar. "Thereâ € ™ sa mycket skvaller som pågår i ett jobb, massor av rykten."

Amanda Rhen, som har den på jobbet, sa det kan bli en distraktion.

"Det bara gör det riktigt stökigt när youâ € ™ re försöker arbeta och du canâ € ™ t verkligen fokusera på arbetet, sade hon.

En undersökning fann nästan hälften av Boss-eller deltid slut i äktenskapet eftersom paret lär känna varandra och de har gemensamma intressen.

En ny trend för företag är att kräva dating anställda att underteckna "kärlek kontrakt", som skyddar företag från stämningar.


tisdag 16 mars 2010

Brain Studier och "The Superior Man" för sex och relationer


Många av mina inlägg har gått in i hur män och kvinnor är olika. Jag har också skrivit utförligt om attityder och uppfattningar som leder till långsiktig dejting och förhållanden framgång.

Under senare inlägg har jag gått in i hur hjärnans struktur i olika och män och kvinnor och hur detta påverkar beteende. detta inlägg är att införa vissa insikter jag fick från en bok jag har läst. Den nya tjänster (kommer snart) är titeln, â € ~ dejting och förhållanden Tips Inspirerad av Superior Mana € ™

Jag avslutade i â € ~ hjärnan differencesâ € ™ inlägg att även om män och kvinnor har naturliga fördelar tack vare hårt kabeldragning i deras hjärnor men båda könen kan förbättra sina svaga förmågor till en punkt där de kan göra bättre än det motsatta könet på deras förmodade â € ~ naturlig abilitiesâ € ™.

Slutligen avslutade jag med vikten av att förstå och uppskatta dessa skillnader mellan män och kvinnor. Det här inlägget ser till insikter som den boken â € œThe Superior Mana € ™ av David Deida. Denna bok förklarar skillnaderna mellan den maskulina män och feminina kvinnor. David Deida att dessa attribut gälla också för den maskulina och feminina energier som finns i varje enskilt om de är män eller kvinnor. Att förstå denna grundläggande skillnad mellan manligt och kvinnligt och hur man använder denna skillnad, för att lyckas med dejting och relationer är i fokus för denna bok.

Ett par meningar sammanfattar essensen av män och kvinnor slog mig hårt, "Prioriteringen av det feminina (hos män och kvinnor) är flödet av kärlek i relationen. Prioritering av maskulina är det uppdrag som leder till frihet. Sann frihet och sann kärlek är i slutändan samma. "

När man tittar på hjärnan studier 2 fakta tycktes beröra denna åsikt är den första att kvinnliga hjärnor har större kommunikation centers och är mer inriktade på social harmoni och relationer byggnad eller med andra ord, kvinnor är inriktade, â € ~ flödet av kärlek i en relationshipâ € ™.

Nästa sak som jag märkt är att även om mannen och kvinnan gör liknande arbetsuppgifter de donâ € ™ t använda exakt samma delar av sin hjärna i samma proportion som varandra. För män och kvinnor använder olika delar av hjärnan för samma uppgifter. Den generella skillnaden är att man kommer att använda en mer fokuserad del av hjärnan utan större djup medan kvinnor kommer att använda flera delar av hjärnan.

Till exempel när du gör en math problem man kommer att göra det mesta av hans tänkande i vänster hemisfär, medan en kvinna kommer att använda en större variation i hennes hjärna, allmän spänner över båda halvkloten. (Detta gäller även när båda könen får samma poäng på vad testet de gör).

Notera hur kommunikationen centra i hjärnan rör lätt att flöda av kärlek i relationer. Då ser hur ett mana € ™ s fokus verkan av hans hjärna skulle lätt kunna avse David Deidaâ € ™ s påstående att en människa handlar om fokus och arbetsuppgifter. Många anser David Deida vara â € ~ spiritualâ € ™. Kanske det. Eller kanske han bara tillräckligt självinsikt för att inse hans manlighet. Havenâ € ™ t träffade honom så jag canâ € ™ t säga.

Män agerar ofta som små pojkar som behöver sin mamma (eller sin älskarinna att ta på mamma som attribut) Denna bok kan hjälpa dig att jorda dig i dina grundläggande manlighet. Dating och relationer canâ € ™ t hjälp men blev bättre. Bäst av allt kommer du att må bättre och mer i kontakt med dig själv och din kvinna.

A volte � davvero meglio dare ...