fredag 19 mars 2010

Är män "Animals"?


Resultaten av undersökningen visar att ensamstående män spenderar i genomsnitt 6 månaders lön i online dating webbplatser bara att hitta en perfekt match, en passionerad kvinna som passar in på beskrivningen av sin drömtjej. De flesta ensamstående kvinnor tror att män är "djur" och bara ville ha sex, som söker för sexig singlar, speciellt när de söker via online dating eller Internet-dating service webbplatser. Men de flesta amerikanska ensamstående kvinnor vet att om man verkligen menar allvar med henne, får han vänta med att ha sex med henne. Därför här några relation råd som kan bidra till att öka oddsen för att lyckas online dating för ensamstående kvinnor eller flickor som kommer att leda till romantik och mer än så, din perfekta kärlek match:

1. Vara en rolig och spännande kvinna. Män som söker en partner eller en kvinna skall ha en positiv attityd och som gillar att ha kul. Be a fitness partner. Kvinnor måste involvera inomhus eller utomhus dating aktiviteter och är ett utmärkt sätt att bygga upp en sund relation till båda singlar. Faktum är att kvinnor som tillbringar mer tid på mötet sin nya kärlek och dela roliga dating aktiviteter regelbundet är mer benägna att lyckas på lång sikt utveckla och intima relationer.

2. Män ville ha intimitet med en kvinna som förhoppningsvis skulle innehålla stor passionerad sex. Detta kan hända vid olika punkter i en pågående dating relation och även efter giftermål. Männen måste respektera kvinnans beslut och förstår vikten av romantik, passion, stämning, en god stämning och med beaktande av kvinnans värden.

3. Ett sätt att en mans hjärta är genom hans mage. I början av dating, anser att alla älskar en god måltid och de flesta ensamstående män kommer att vara ännu mer intresserad av sin partner som kan laga bra. Så, om du inte ännu lärt sig att vara en bra kock, även om det bara är en eller två rätter, så ska du!

4. Men längtar respekt och beundran från sin partner. Finding Love in an online dating site är bara ett av de viktigaste ingredienserna män har alltid velat känna att hitta ett seriöst förhållande, fast han är värderad som en leverantör, en älskare, en bra beslutsfattare, etc. För att få en perfekt match alla aspekter utöver kärlek, kvinnor eller flickor behöver verkligen förstå vikten av denna kritiska behov som alla människor absolut ha.

5. Män vill ha kvinnor att se bra ut. Samhället använder termen "trofé", men vad de egentligen vill är att deras dam att se bra ut. Det ser bra ut betyder inte att man måste se ut som en kändis. Det betyder bara att titta på din vikt, äta och dricka mer hälsosam och tränar har många fördelar bland annat att utveckla bra relationer. Detta kommer också att ge oss mer självförtroende och ökar vår sex appeal. Gör ditt bästa för att se bra ut, hålla dig i form, klä vackert och visa en självsäker och sexig attityd.

6. Vara en god lyssnare. Både män och kvinnor vill ha någon som kommer att "lyssna på dem". Kommunikation är nyckeln till en god relation och hjälper till att hålla en nära kontakt med din partner.

7. Alla behöver "sin plats". Vuxendating emot din partner för vad han är: fysiskt, mentalt och känslomässigt, och vice versa. Har kväva inte någon annan person. Låt dem vara som de är. Försök inte att ändra dem. Det kommer inte att fungera. Antingen du älskar din partner som de är eller om du ska gå vidare. Ett av de största problemen i många relationer är att din kärlek match eller det andra hela tiden försöker ändra sin partner. Detta gäller särskilt för ensamstående kvinnor. Oavsett om du träffar någon i en online dating tjänst eller på en lokal pub, acceptera dem som de är.

8. Kvinnor är mycket känslomässiga varelser. Därför är det mycket viktigt att man försöker förstå och kommunicera med kvinnor på en känslomässig grund. Men å andra sidan, är mindre känslomässig, men innerst de har också känslor och dessa är också viktiga för att förstå vad kvinnor egentligen vill när dejta kvinnor.

Dessa tankar är baserade på några av mina egna iakttagelser och upplevelser. Jag upptäckte att en av de bästa och billigaste sätt för mig att försöka hitta någon speciell var att gå med i en lokal online dating webbplats med matchen att göra funktioner som hjälper dig hitta en perfekt partner kärlek.

Personligen träffade jag en perfekt match för mig från en online dating site. She is awesome och jag trivs verkligen att vara med henne. Vem vet! Kanske detta kommer att bli den som blir min livstid partner. Sa jag äktenskapet? Ja, hon vet vad jag vill och det gör mig mycket glad att vara med henne. Internetdejting kanske inte för alla, men det funkade för mig. Följ bara online dating tips jag delat med dig.

Så, oavsett om det är online dating, en vän som berättade för dig eller bara träffa henne via din kyrka aktiviteter är bra relationer utvecklas genom att förstå vad både ensamstående män och kvinnor vill ha.

Jag välkomnar era tankar och idéer om du vill bidra till pågående forskning om kärlek och relationer, och jag hoppas att denna information kan hjälpa dig på något sätt för att slutligen träffa din perfekta dating partner eller en partner för livet.