fredag 23 september 2011

Anslutning via Konversation


Många män har svårt att samtala med människor, än mindre en potentiell partner. Kom ihåg de gånger då du var på datum och samtalen bara gick tomt. Du skulle inte veta vad jag ska säga, saker började bli besvärliga.

Den goda nyheten är när det ges tillfälle, kvinnor älskar att prata. Talande för lång tid skapar känslor av naturlig koppling i en kvinna. Kvinnor kommer att älska dig, om de känner att de blir hörda. Kvinnor kommer bara prata och prata och prata tills de är din bästa vän.

Att vara en god lyssnare är så viktigt i en relation. I själva verket är det kritiska. Lyssna gör kvinnor att känna att du verkligen bryr dig om hur de gör och om dem som person. Det skapar kärlek.

Jag vill berätta för dig om hur du skapar kopplingar genom att lyssna på samtal. Kvinnor kommer att avslöja allt om sig själva med följande formel - allt om deras inre personlighet. Det kommer att avslöja sina önskningar, sina hemligheter, sina heliga berättelser, allt inblandade när de är med någon de bryr sig om på en romantisk nivå. Det heter de fyra andra regeln.

Vad du gör är att börja din konversation med en kvinna och låt henne prata. Det spelar ingen roll vad hon talar om, så länge hon verkar intresserad. Vänta tills hon har slutat att säga allt hon har att säga och räkna i ditt sinne i fyra sekunder. Vad kommer att hända är att hon kommer att börja prata igen inom som räknar med 1 2 3 4.

Om hon inte pratar inom den räknar till fyra sekunder, upprepa det sista hon sa och få henne att prata igen. Du kan säga den sista halvan av sitt straff i form av en fråga eller en redogörelse för vad som är. Till exempel:

Janelle: "Jag älskar snön .... Det är bara så söt ...."

1 2 3 4

Jonathan: "Så vacker?"

Janelle: "Ja, jag kunde stirra på den i timmar .... Jag bara älskar vithet isen ..."

1 2 3 4

Jonathan: "vithet isen"

Janelle:.. "Det påminner mig om när jag var en liten flicka Min pappa brukade ta mig till fjällen Vi hade ....."

(Och hon bara går på och avslöjar alla de historier om hennes liv).


Samtal kan gå i timmar som denna. Vad du gör är att släppa en kvinnas naturligt förekommande tendens att prata tills korna kommer hem. Hon kommer att kännas som du är den bästa personen i världen, allt för att lyssna på henne. Jag har haft kvinnor som tackar mig bara för att sitta där och lyssna på dem.

De fyra andra regeln är en idealisk lösning för datum där du är illa om vad man ska prata om och om du vill att hon ska behandla dig som sin bästa vän, vilket är viktigt när du försöker att vara hennes intima partner.

Så nästa gång du är ute, prova fyra andra regeln. Det kommer att skapa dessa känslor av vänskap och komfort och gör att du vet allt om henne.

Hvordan lage et godt førsteinntrykk


tisdag 20 september 2011

Fyra Grunderna att tänka på


Dejting, det är, schemaläggning tid att spendera med en person av motsatt kön för att lära känna dem, kan vara en underbar tid i en människas liv. Den utmanar oss att växa som individer och lära sig mer om andra. Det kan också leda oss att växa djupare i tro. Här finns fyra grundläggande punkter att tänka på när dating.

Veta era avsikter

Är du ute på dejting som bara ett sätt att hitta en framtida make?

Även om det skulle kunna vara slutet för den typ av dating, ska hitta en framtida make inte vara det huvudsakliga syftet för datering. Det sätter för mycket press på varje enskild dag och den person som du datum.

Dating är en tid att lära sig mer om dig själv genom en relation med andra. Det är en tid för att se vilka kvaliteter du behöver och som i andra. När du inte begränsa dig till en viss typ kommer du att upptäcka nya och värdefulla aspekter av varje person.

Kanske du har lärt sig att i relationer du agerar på ett visst sätt som egentligen inte speglar du är eller vem du vill vara. I detta fall kan man använda daterar så sätt att bli mer äkta i förhållande till det motsatta könet. Det kommer att visa vad du behöver för att "ge" i relationen och vad du kan "ta" från förhållandet också!

Håll dig till dina gränser

Kommunikation är en viktig faktor i alla kontakter men framför allt en dating en. Man måste vara ärlig om sina egna avsikter. Alla relationer behöver gränser. En gräns för en praktiserande katolik är kyskhet, avstå från sexuell aktivitet före äktenskapet. Att göra detta hjälper till att bygga intimitet i relationen utan att ha sex.

Att vara framme om en tro kommer att sålla bort tidpunkter som inte är värd din tid från dem som. Man ska inte bara säga saker på framsidan, men backar upp dem med åtgärder. Skicka inte dubbla budskap, vara klar och koncis i dina handlingar. Datum i öppna offentliga platser där det inte finns någon press att vara fysiskt intim. Om du är på ett datum där alkohol serveras dricka med måtta för att undvika frestelser.

HA ROLIGT

Dating är roligt om du skriver in det med mentaliteten att njuta av nuet. När du börjar dejta någon, tar sig tid att lära känna dem. Rusa in i ett seriöst förhållande kan lägga för mycket tryck. Bara njuta av den tid du har med den personen i nuet, i morgon kommer att ta hand om sig själv. Några roliga dagen idéer inkluderar museer, konstgallerier, bowling, mini golf, film, middag och dalbanan parker.

LITA PÅ GUD dejtande

Dating är ett tillfälle från Gud att lära mer om andra genom att ingå en dating relation med dem. Lita på att du är i en dating säsong av ditt liv eftersom Gud behöver dig att ta tid och vara närvarande i dating. Lita på att Gud leder dig alltid och be att din dating vara fruktbart.

The Game Randki