lördag 19 december 2009

En helt ny nivå av speed dating

Jag har precis läst en rolig artikel om en ny dating fenomen: Rollercoaster Speed dating! Ja, ni hörde rätt! Uppenbarligen singlar radas upp i två linjer för Rollercoaster (en linje för män och en linje för kvinnor). De män och kvinnor är ihopkopplade upp och har en minut att tillbringa tillsammans innan färden startar och de delar som spänningen tillsammans. På Alton Towers, var 5 rider, 5 kvinnor och 5 män som deltog i rollercoaster speeddating.

Så kan det vara dating fördelar och nackdelar om rollercoaster speed dating? Här är mina thoughtsâ € |

Fördelar

-Ita € ™ är svårt att vara falsk på en berg-och dalbana
-Det får du ut dom läge och i nuet. Ur huvudet och i kroppen.
-Det skulle vara en oförglömlig första möte
-Du behöver inte â € ~ entertainâ € ™ din date
-Du kan träna håller i varandra med hjälp skrämmande tider

Nackdelar

-Du kan få se din dateâ € ™ s lunch
-Det doesnâ € ™ t göra underverk för håret
-Om du hatar bergochdalbanor, kan du ogillar din dag genom association
-Du kan vara alltför omtöcknad och skiljas för att komma ihåg din date
-Varje dag efter som kommer att tämja / Down Hill

Men (lite mer) på allvar, det finns forskning om huruvida bergochdalbanor bidrar till romantik. I 2003 års papper Love At First Fright fick deltagarna vid två nöjesparker i Texas för att titta på ett fotografi av ett genomsnittligt utseende man eller kvinna och att bedöma sin attraktionskraft. De som hade just klättrat ut en dalbana hittade mannen eller kvinnan betydligt mer attraktiv.

Jag finner detta roande eftersom på min första dejt med min man, tog han mig till Coney Island nöjesparken och vi red Cyclone tillsammans (något Iâ € ™ d aldrig gjort). Visste han denna forskning? Jag tvivlar på det. Efteråt gick vi till stranden och salt luft kan vara berusande också. Hursomhelst, det var det bästa första dagen. Så, vem vet? Kanske de är på att något här?

Vad tycker du om Rollercoaster Speed dating? Yay eller nej? Kommer denna nya dating idé starta i USA nu? Jag undrar hur många andra har haft sina första dagen på Cyclone? Jag lägger den shout out now. Om så är fallet, eller om du har tankar på denna idé, svarar du nedan.

Ex-Colorado dommer, aktor Face Discipline opptak Having Sex In Judge's Chambers

onsdag 16 december 2009

Hur man navigerar World Of Dating

Medan han gick runt campus, jag är säker på att du har sett killar TUTNING och skrek på flickor. Eller om du går till en bar och kvinnor, jag är säker på en punkt där du har grep eller trevade och ges en cheesy pickup line som "gjorde det ont ... När du föll från himlen? "

Ja, jag har fått det förr.

Många människor ger online dating ett skott. Fungerar det? Jag har vänner som svär vid det. Min rumskompis till exempel, har med sin pojkvän som hon träffade via Internet för cirka ett år.

Killar säger honor lägga alltför stor press på dem och de känner behov av att vara perfekt eller någon som de inte är. Enligt Bryan Brombley, en senior, män är "dumma, sexuella varelser som bild nakna kvinnor inom de första minuterna av mötet dem." Även Brombley är nu singel, har han varit lite galen kontrollförhållande.

Flickor är inte de enda som har att göra med överdrivet svartsjuk närstående. Jag har sett mina flickvänner att vara alltför svartsjuk och kontrollerande, försöker vara mödrar till sina pojkvänner och säger åt dem vad de ska göra. Sista gången jag kollade här tjejerna är alldeles för ung för att mödrar till sina pojkvänner.

Brombley säger flickorna måste ta initiativ ibland och frågar killar då och då. Han vill flickor att vara ärlig mot honom. Om du inte är intresserad, berätta för killen du inte är intresserad. Han hatar att behöva vara den som alltid inleda datum, han vill flickor att närma sig honom.

Mike Herman, en junior, sa, "jag bär mitt hjärta på ärmen, och jag är en mammas pojke." Den största Gripe han har med det motsatta könet är känslan för humor har han att vissa flickor inte får, som skadar sina känslor.

Han tror att killarna har ett mer logiskt sätt att tänka, medan flickorna är mer emotionella tänkare.

Andra frågor, enligt eleverna, inkludera flickor med frågor om familjeliv, flickor part och flickor som inte tar andras känslor beaktas.

Candace Green, en nybörjare, har missnöjet med killar som är alltför framåt. Hon är fast, men kan inte stå när hon har bett slumpmässigt killar har hon aldrig träffat om hon är oskuld. Hon förstår inte varför killar tycker det är okej att röra henne om de aldrig har träffat förut.

Frågan med dating slutar inte när du upptäcker att någon speciell heller. Ashley Hughes, en nybörjare, är lyckligt tagits, men fortfarande har problem. Hon och hennes pojkvän itu med nästan ständig kamp om makten. Hon har problem med andra killar stötte på henne och inte bry sig om hon har en pojkvän. Hon känns som om killar behandla henne som en köttbit eller ett föremål.

Jag kan relatera till Hughes. Jag är nyligen singel och jag försöker online dating just nu, men har inte haft mycket tur. Av någon anledning är jag inte så förtjust i de killar som är i mig.

Jag tycker inte om KLIBBIG typ eller de typer som arbetar hela tiden. Jag tror jag vill ha vad alla vill: någon som bara kan "få" dem. Någon att skratta med. Någon att ha interna skämt med. Någon dina vänner föraktar inte.

Lita på mig, jag har varit där och gjort det.

tisdag 15 december 2009

Hur locka kvinnor

Oroa dig inte om dina problem med kvinnor på alla. Inriktas på att bibehålla en glad persona.

En flicka som jag arbetar med är alltid obelevad, gör det henne mycket attraktivt. Jag har alltid sett henne som en uglo, tills en dag då hon var mycket lycklig och jag märkte att hon var söt.

När jag var på mitt bästa humör, drog jag mest kvinnor.

När jag letade efter validering, fick förkastade jag hårdast.

När jag var den mest arroganta, började man lägga ner mig mest.

När jag försökte agera som den smartaste, sa jag det dummaste saker.

De tider då det mest bra saker hände mig, var de gånger när jag var på gott humör att börja med.

De gånger när det värsta hände mig var de gånger när jag var i en dålig stämning.

Vad betyder det?

Du måste göra din egen lycka. Från detta kommer alla falla på plats. Om du är beroende av världen att göra det åt dig, den lycka du kommer att tas bort.

Många av dessa tips och filosofier försöker visa dig hur falsk lycka och förnöjsamhet. Exempel:


* Display Confidence *

Varför inte redan vara nöjd med ditt liv och vart du är på väg? Då har du inget att verkligen oroa sig för, och du är naturligtvis säker.


* Ler och få ögonkontakt *

Vilken anledning har du att inte le och titta i ögonen på en person som du finner attraktiva? Det är där du vill titta är inte det?


* Don't BEDJA *

Varför behöver ni göra något för denna person? Vill du inte göra allt själv? Varför neka dem samma oberoende?


* Var Cocky och Funny *

Varför skulle du vara i företagare avvärjande humor? Varför skulle du inte vara roliga? Efter allt du är i en glad stämning.


* Vara dominerande *

Har du inte någon aning om vad du vill göra? Varför skulle du inte öka och röst din åsikt? Varför steg åt sidan och låta någon annan kontrollera situationen? Tycker du inte att du är värdig nog?


Naturligtvis kan du göra alla dessa saker genom flåsande upp ditt ego, men sedan (när du får avvisas hårt) kommer du att inse att det inte är rätt väg att gå. Du måste växa upp: bort med jaget, bort med den osäkerhet, bort med de över-analys, bort med högmod, bort med arrogans, bort med rationaliseringar.

Låt inte din kaxig och rolig attityd kommer från tanken på "alla kycklingar vill ha mig." Låt inte era dominans kommer från "Jag är bättre än alla andra." Låt inte ditt självförtroende kommer från "hon inte känna igen kvalitet." Vara en riktig man och ta saker som de är.

Försök inte att imponera på folk, inte försöka förföra kycklingar, försök inte stanna stark, dominerande, säker, etc.

Försök att stanna lycklig, och allt annat kommer att följa.

Och låt ingen kramp din stil.

O estado de namoro em Wall Street

söndag 13 december 2009

Dating Råd för ensamstående föräldrar

För många ensamstående föräldrar, som går helt enkelt inte verkar vara ett alternativ. Det finns få tillräckligt med timmar på dagen utan att hitta tid för första datum, och vad händer om din nya älskare och dina barn inte kan förstå varandra? Det kan tyckas lättare att bara inte bry sig.

Men om du vill hitta kärleken, inte skjuta upp det tills barnen är vuxna. Vi förtjänar alla äkta lycka, om romantik är vad du vill, följ dating råd i den här artikeln och börja ditt uppdrag att hitta den.

Var du ska leta

Det går inte att förneka att en del människor kommer att avskräckas av dig med barn. De är inte rätt för dig, så slösa inte tid på att försöka ändra sig. Du förtjänar någon som avgudar dig, ungar och allt.

Ensamstående föräldrar kan söka efter kärleken i alla vanliga platser, men om du inte har tid att gå på barer eller gå kvällskurser, hitta ett datum på nätet. Vid sidan av standard dejtingsajter, flera Internettjänster specialiserar nu matchmaking för personer med barn.

Registrera dina barn upp några fritidsaktiviteter. Ensamstående med barn blir allt vanligare i dessa dagar, så få prata med andra mammor och pappor före och efter lektioner och du kan hitta dig själv njuta av kaffe med den speciella, enda person.

Lära känna andra ensamstående föräldrar kommer att vara ovärderlig när du börja dejta. Barnvakter kan vara dyrt, men nya vänner i en liknande situation kommer gärna turas om att ge varandra en välförtjänt kväll off.

Förpackningen öppnats Subject

Dina barn är en del av ditt liv, så försök aldrig att dölja dem. Första gången du pratar med någon ny, nonchalant släppa dina barn i samtalet genom att nämna något roligt som ditt barn sagt eller gjort. Du kommer att bli glatt överraskade av hur många människor tar detta med fattning.

När det gäller dating, en del föräldrar väljer att hålla allt hemligt för sina barn tills förhållandet är allvarlig. Allt är dock föräldrar väljer att vara öppen med sina barn. Inte inför dina barn för att alla du möter, men anser att berätta för dem du tänker på datum â € "ju mer de är medvetna om att du ska träffa nya människor, desto mindre hotade de känner sig när du tar din partner hem.

Ny Startar

Introducera dina barn till din nya partner långsamt. Börja med en avslappnad resa till parken eller en kväll med titta på film tillsammans, men tänk noga innan du ber din partner att stanna över natten. Det kan vara förvirrande för dina barn att vakna upp och finna en virtuell främling i sitt hus så vänta tills de är mer vana vid honom eller henne.

Tala med din partner om dina förväntningar. I början bör fokus ligga på att bli vän med dina barn, inte för att bli deras nya förälder. Om du inte tycker att det är lämpligt för honom eller henne att disciplinera dem, säger så.

Varna dem att vänta svartsjuka. Dina barn är vana vid att ha dig för sig själv och kan känna att det skulle vara illojal mot sin andra förälder vara alltför välkomnande. Förvänta sig att små barn att bli KLIBBIG och tonåringar kan vara ganska ohövlig. Med tid och tålamod kommer det att förbättra.

Dina barn är centrum för din värld, men du ska aldrig känna dig skyldig att vilja lite mer. Vidta alla dating råd du kan få hålla tidiga dagar ledig, men kommer ut och få dating igen. Alla behöver kärlek, uppmärksamhet och vuxna konversation, så om du vill ha lite romantik, låt inte är en förälder stoppa dig.