lördag 25 juni 2011

Mind Your Words


Letar du efter kärleken på nätet och trodde att du skulle komma undan med stavfel? Då skulle du bättre ihåg din handstil. En forskning som utförts av Queensland University of Technology, Australien, säger att stavfel, fel grammatik och användning av för många utropstecken kan vara en viktig skjutas upp för vissa.

Om din handstil inte är imponerande nog, ställs du inför hotet om lätt avfärdas av dem som söker en potentiell partner.

Fråga 20-årige studerar design Samaira Singhal, som säger att hon bedömer det datum-värdigheten hos en kille när du chattar inom de första minuterna. "Om han går på Messina upp sin grammatik, eller använder fel stavningar, jag vet att han inte dejtar material. Stavfel är förlåtlig till viss del men inte Messina upp ditt språk. "Stylist Dolly Gupta alltför hatar samtala på nätet med någon som har en patetisk skrivsätt.

"Det är den allra första parametern att bedöma en person. Det är inte som om du har att visa din glans, men vissa grundläggande etikett är ett måste. Om en kille inte kan stava ord rätt, eller går på att skriva med versaler, jag vet att han kommer att tråka ut mig efter ett tag. "Människor också bedöms på online-namn som de använder. Namn som "rockstjärna", "käck kille" och "ensamvarg dude" kan vara en besvikelse också. "Jag skulle hellre satsa på ett" Vikram Ahuja "än chatta med en" het hunk ". Jag kan inte ta sådana människor på allvar ", säger Guha. Psykiatrikern Samir Parikh har en annorlunda syn på ämnet, dock. "Det är orättvist att döma någon på grund på sina språkkunskaper. Kommunikation går bortom grammatik. Folk ger för stor vikt vid deras online liv och förväntar sig detsamma av andra. "

Finslipa dina Net-etikett

1. Välj dina ord noga. Undvik att använda fraser som "hej baby", "hej älskling" eller "hej älskling" om du vill att flickan att blockera dig för evigt.

2. Slangs är en strikt no-no när dating online, såvida du vill vara taggad som en oförskämd, ouppfostrad person.

3. Försök att vara exakt och undvika från att upprepa ord. Repetitioner bar personen.

4. Medan du chattar med någon för första gången, fråga inte för mycket personliga frågor.

5. Förvara inte att skicka roliga mail eller sociala meddelanden till någon som du är dating. Det kan vara bra för dig, men inte för alla.

6. Att använda stora bokstäver är som att skrika i någons öra. Undvik det.

Dating nach der Scheidung und andere Lessons Learned


fredag 24 juni 2011

Dating yngre män Knocks år bort Cougar Age


STOCKHOLM (Wireless Flash - FlashNews) - Dating en yngre kille kan ha ålder - vända effekter på ett ol 'Cougar.

Enligt en studie av ToyBoy.com, med en yngre man knackar en jättestor fyra år av en kvinnas ålder.

Det beror på att kvinnor som hittills ungar anser sig mycket yngre i sinnet än de som är gifta med äldre män.

Pumor med yngre pojkvänner har en tendens att njuta mer utomhusaktiviteter och 27 procent säger att de vågar sig ut till fler barer och nattklubbar.

Tre av 10 bära även kläder som får dem att känna yngre när de dejtar en yngre kille och 25 procent komma in hobby som de annars aldrig skulle ha provat.

Forskning visar att ju större åldersskillnaden är lyckligare en kvinna sannolikt att bli.

Cougar rörelsen verkar vara ostoppbara, särskilt eftersom ökningen av TV-serien Cougar Town och framgångsrika med hög profil romanser som Demi Moore och Ashton Kutcher.


måndag 20 juni 2011

Är du Hot or Not?


Mycket har förändrats sedan våra föräldrar var i dating scenen. De kunde inte bryta upp över ett SMS, visa hur de swap spotta på Facebook, eller krok upp genom de många online dating webbplatser är tillgängliga för oss nu. Vissa betalas webbplatser som den populära JDate, mycket fisk, eller Yahoo Personals, men det finns många gratis dating webbplatser och kataloger att välja mellan att träffa din match.

Men mer än hur människor möter idag har varit ett spel växlare i dating scenen, med mer uppmärksamhet till vår planet, navigera genom en dag - speciellt när man hittar den perfekta han eller hon att vara grön-minded - är riskfyllt. Om du inte har tjänat själv en grön MBA är chansen det finns mycket att lära. Och jag är här för att erbjuda dig några mycket kreativa "grön" dating tips för att imponera, förföra och sopa den perfekta "gröna" någon av deras fötter.

1. Vet vad de gör (och inte) äter

Miljöaktivister kan vara svårt att föda, eftersom många håll dig borta från den högt förorenande köttindustrin. Frågan är, hur mycket de undvika kött? Din vegetarian älskling inte får äta fisk och dina vegan honung får inte äta, bra, älskling. Ja det stämmer, älskling. Veganer undviker alla animaliska producerade livsmedel (den mest uppenbara av dessa är mejeriprodukter och ägg), inklusive den söta, gyllene biodlingsprodukter nektar. Så innan du börjar förberedelserna på den romantiska hemlagad mat, vet affären.

2. Un-pimp din resa

Om du dejtar någon som räknar koldioxidutsläpp som en cheerleader räknar kalorier, inte att visa upp för din dag i en stor, flashig SUV. Vill du verkligen aktivera dem? Visa upp i en super gas effektiv bil, eller ännu bättre - en tandem cykel. Har du inte heller? En promenad skulle vara ekologiskt acceptabla också.

3. Använd Vintage Clothing

Medan vissa singlar gillar deras datum som skall bära de trendigaste, nyaste blindgångare där ute, är du förmodligen mer benägna att fånga en miljöaktivist öga genom att bära begagnade vintage kläder. Begagnade kläder kräver ingen extra energi (och koldioxidutsläpp) att producera, och eftersom det inte kan hittas i en butikskedja stänkte överallt är säker på att få dig att sticka ut också.

4. Friska upp din miljö lingo

Miljörörelsen har utvecklat delvis ny terminologi eftersom de lärt dig om ekologi och hur viktigt det är att återvinna i 5: e klass. "Locavore", tro det eller ej, har ingenting att göra med lok tåg och "carbon footprint" inte hänvisar till en verklig närvaro kvar i ett block av kol. Läs Treehugger, eller min egen gröna blogg Grönt profeten för de senaste nyheterna.

5. Skaffa ett lånekort och använda den

De flesta miljöaktivister handlar om att minska onödig energiförbrukning är möjligt. Detta inkluderar att minska energiförbrukningen i den personliga underhållning sektor som, om du vill ha en klassisk middag och en film datum, är knepigt. Din gröna datum är skyldig att vara mer imponerad av en hemlagad måltid (se tips nummer 1) och en film hyrd från biblioteket än en flott middag på en slösaktig restaurang och en film projiceras på en stor skärm.

6. Ta super korta skurar

Som förberedelse för din dag, hala in en timer med dig in i duschen. Du och din partner kan göra det till en flirtig tävling - som tog den kortare dusch (och därmed sparat mycket mer vatten) innan du går ut? Du får extra poäng om du använder hemgjorda schampo och balsam (not till själv: lägga till ordet "paraben" på din nya miljö-jargong). Glöm inte att tvätta bakom öronen, dock.

7. Skapa stämning med ljus

Om du har dina gröna, vegetarisk / vegansk kärlek intresse över för kvällen, spara lite el och sätta stämningen med lite ljus. Se bara till att ljusen är gjorda av soja och inte vanlig paraffin (som är gjord av petroleum och poäng du långt färre poäng). Se? Miljörörelsen kan vara romantiskt också.

* Sist men inte minst: det finns ett antal populära gröna dating webbplatser där ute som Etiska singlar att välja mellan. Men jag skulle föreslå att du begränsar din online dating sökning och online instinkter genom att möta bara genom sajter som dessa. Idag hittar du miljöaktivister som lurar och dyker upp överallt på gratis dating webbplatser.

Jag hoppas att några av dessa tips kommer att både utbilda och hjälpa dig att navigera dig igenom en bra dag, det första steget på vägen till ett grönt bröllop (sedvanerätt eller juridiska) ... och förhoppningsvis gröna studsande barn ...