måndag 20 juni 2011

Är du Hot or Not?


Mycket har förändrats sedan våra föräldrar var i dating scenen. De kunde inte bryta upp över ett SMS, visa hur de swap spotta på Facebook, eller krok upp genom de många online dating webbplatser är tillgängliga för oss nu. Vissa betalas webbplatser som den populära JDate, mycket fisk, eller Yahoo Personals, men det finns många gratis dating webbplatser och kataloger att välja mellan att träffa din match.

Men mer än hur människor möter idag har varit ett spel växlare i dating scenen, med mer uppmärksamhet till vår planet, navigera genom en dag - speciellt när man hittar den perfekta han eller hon att vara grön-minded - är riskfyllt. Om du inte har tjänat själv en grön MBA är chansen det finns mycket att lära. Och jag är här för att erbjuda dig några mycket kreativa "grön" dating tips för att imponera, förföra och sopa den perfekta "gröna" någon av deras fötter.

1. Vet vad de gör (och inte) äter

Miljöaktivister kan vara svårt att föda, eftersom många håll dig borta från den högt förorenande köttindustrin. Frågan är, hur mycket de undvika kött? Din vegetarian älskling inte får äta fisk och dina vegan honung får inte äta, bra, älskling. Ja det stämmer, älskling. Veganer undviker alla animaliska producerade livsmedel (den mest uppenbara av dessa är mejeriprodukter och ägg), inklusive den söta, gyllene biodlingsprodukter nektar. Så innan du börjar förberedelserna på den romantiska hemlagad mat, vet affären.

2. Un-pimp din resa

Om du dejtar någon som räknar koldioxidutsläpp som en cheerleader räknar kalorier, inte att visa upp för din dag i en stor, flashig SUV. Vill du verkligen aktivera dem? Visa upp i en super gas effektiv bil, eller ännu bättre - en tandem cykel. Har du inte heller? En promenad skulle vara ekologiskt acceptabla också.

3. Använd Vintage Clothing

Medan vissa singlar gillar deras datum som skall bära de trendigaste, nyaste blindgångare där ute, är du förmodligen mer benägna att fånga en miljöaktivist öga genom att bära begagnade vintage kläder. Begagnade kläder kräver ingen extra energi (och koldioxidutsläpp) att producera, och eftersom det inte kan hittas i en butikskedja stänkte överallt är säker på att få dig att sticka ut också.

4. Friska upp din miljö lingo

Miljörörelsen har utvecklat delvis ny terminologi eftersom de lärt dig om ekologi och hur viktigt det är att återvinna i 5: e klass. "Locavore", tro det eller ej, har ingenting att göra med lok tåg och "carbon footprint" inte hänvisar till en verklig närvaro kvar i ett block av kol. Läs Treehugger, eller min egen gröna blogg Grönt profeten för de senaste nyheterna.

5. Skaffa ett lånekort och använda den

De flesta miljöaktivister handlar om att minska onödig energiförbrukning är möjligt. Detta inkluderar att minska energiförbrukningen i den personliga underhållning sektor som, om du vill ha en klassisk middag och en film datum, är knepigt. Din gröna datum är skyldig att vara mer imponerad av en hemlagad måltid (se tips nummer 1) och en film hyrd från biblioteket än en flott middag på en slösaktig restaurang och en film projiceras på en stor skärm.

6. Ta super korta skurar

Som förberedelse för din dag, hala in en timer med dig in i duschen. Du och din partner kan göra det till en flirtig tävling - som tog den kortare dusch (och därmed sparat mycket mer vatten) innan du går ut? Du får extra poäng om du använder hemgjorda schampo och balsam (not till själv: lägga till ordet "paraben" på din nya miljö-jargong). Glöm inte att tvätta bakom öronen, dock.

7. Skapa stämning med ljus

Om du har dina gröna, vegetarisk / vegansk kärlek intresse över för kvällen, spara lite el och sätta stämningen med lite ljus. Se bara till att ljusen är gjorda av soja och inte vanlig paraffin (som är gjord av petroleum och poäng du långt färre poäng). Se? Miljörörelsen kan vara romantiskt också.

* Sist men inte minst: det finns ett antal populära gröna dating webbplatser där ute som Etiska singlar att välja mellan. Men jag skulle föreslå att du begränsar din online dating sökning och online instinkter genom att möta bara genom sajter som dessa. Idag hittar du miljöaktivister som lurar och dyker upp överallt på gratis dating webbplatser.

Jag hoppas att några av dessa tips kommer att både utbilda och hjälpa dig att navigera dig igenom en bra dag, det första steget på vägen till ett grönt bröllop (sedvanerätt eller juridiska) ... och förhoppningsvis gröna studsande barn ...