måndag 31 januari 2011

Hur komma Ändrad Dating som vi känner den


Sedan dess ankomst år sedan - i en tid då de flesta av Carroll elevkåren var i gymnasiet - Facebook har lyckats ingrain sig i vår dagliga tillvaro, och att förändra hur vi ser på både våra vänner och romantiska relationer. Det är svårt att föreställa sig en tid där vi inte höra orden "poke", "krypa", eller "komma officiella" i vardagliga samtal. Och vill det eller inte, är den populära sociala nätverket plats här för att stanna.

Mashable.com, en av Internets ledande nyhetskällor för allt sociala medier, undersökt hur Facebook har förändrats dating och kom upp med några viktiga punkter som högskolestudenter sannolikt kan enas om. Den första ger det användaren en chans att besatt - mer än vanligt - om deras betydande andra (eller potentiella andra större). Har de skriver på min vägg? Kommer han eller hon peta mig tillbaka? De inte sätta mig i deras profil bild, ger vad? Denna oro kan leda till att komma stalking (mer känd som "krypande"), och ett slag mot konfidensnivå på användaren.

En annan nackdel Facebook har gjorts till dating världen är förmågan att ständigt se vad din ex-partner är upp till - om du gillar det eller inte. Det är svårt nog att komma tillbaka på fötterna efter en upplösning, men att behöva titta på inlägg i ditt nyhetsflöde se att han eller hon är så glad att vara singel igen, eller med sin senaste huvudsakliga squeeze, kan vara grov. Det enklaste sättet att kringgå detta är helt enkelt att defriend ditt ex, men om du inte kan få dig själv att göra det, ett annat alternativ är att blockera sina poster från att visas i din nyhetskanaler.

Tänk på att när något är "Facebook tjänsteman", kan alla se det. Och det räknas även när man bryter upp. Bryta upp på den sociala nätverkssajten är besvärligt och obehagligt - med alla dina vänner och klasskamrater ser att du är plötsligt en - och löpa risken att någon "gillar" din nyligen enda ex förändrade relation status - kan vara något överväldigande. Det bästa du kan göra i denna situation är att stanna classy - undvika deprimerande status eller gräver på ditt ex. Håll dramat till ett minimum och du kan hålla jordnöt galleriet från tutningar i.

Slutligen - kom ihåg att utnyttja de sekretessinställningar och använd sunt förnuft när du är på plats. Bara för att Facebook har blivit en så vardaglig sak i våra liv får inte innebära att du låter din vakt. Öva säkert beteende på Facebook - och alla sociala nätverksplatser - så att du inte har något att förfölja dig senare.

Come Have Your Incontri mutate esigenze con l'et�?


9 Secret Signaler ditt kroppsspråk sänder till män


Du kanske inte ens inser alla meddelanden ditt kroppsspråk sänder till en kille - innan du ens tala med honom. Läs vår sammanfattning av signaler kroppsspråk, och nästa gång du ser en söt kille, vet du exakt hur man säger "Hej, det" utan att yttra ett enda ord.

1. Smiling coyly

"Om du ler subtilt - utan att visa tänderna - medan dina ögon är något smalare, du berättar en kille som du vill lära känna honom bättre, säger James. Denna signal är bäst när du först träffar någon.

2. Fånga hans blick och håller den för ett par sekunder

Detta är det mest kraftfulla vapnet i din kropp-language-flirta arsenal, säger Judi James, författare till "The Body Language Regler:. En kunnig guide till Understanding Who's flirta, Who's Faking, och som verkligen är intresserad" "Om du håller blicken för bara en halv sekund längre än den vanliga blixtsnabba blick, och sedan du tittar ner och tillbaka på honom, berättar den killen som du har funderat över honom, och du gillar vad du ser ", säger James. Prova detta initiativ i en fullsatt bar eller på en fest.

3. Fastställande håret eller din outfit

Vi gör detta när vi är medvetna om att vi håller ögonen och vi vill se till att vi ser vårt bästa, säger James. Grooming gester som dessa låta honom veta att du har märkt att han har checkat ut dig.

4. Borstning hans arm

Detta är en gräns-testning touch. "Män ser detta som den första gest till fysisk intimitet", säger James. "Du är denne anmodas att återgälda och beröra dig på ett liknande sätt."

5. Interagera med andra människor

Leker med en väns hår eller röra en väns arm medan du pratar med honom fungerar som en representation av hur du rör. "Dessa gester berätta för en människa som antingen han kan mottagaren av ditt röra eller han kan vara en röra dig på det sättet", säger James.

6. Tittar bort när du kysser, kramas, eller hälsa honom

Om du tittar runt i rummet, vid dörren, eller till och med en annan kille när man säger hej till en man säger det till honom att du inte är i honom, säger James. "Du även kan vara på jakt efter någon annan, tillägger hon.

7. Efterlikna hans rörelser

"Att göra subtila tweaks för att spegla hans rörelser visar honom att ni två är på samma sida", säger James. Spegling hans rörelser kan låta krångligt eller för självklart, men något så subtilt som att hålla din dryck på samma höjd som hans är allt som behövs.

8. Folding armarna

"Klassiskt, folk ser detta är ett hinder gest som stöter bort folk", säger James. Det finns två olika versioner, alla med en egen betydelse. "Om dina armar är vikta i en själv-kram, så att dina händer beröra din bröstkorg, kan det innebära att du känner dig osäker eller uttråkad, säger hon. "Om dina armar är vikta så att händerna är på din biceps, du berättar för honom att du inte är intresserad av att prata."

9. Gör stadigt ögonkontakt när han pratar

"Ge honom 100-procent ögonkontakt när han pratar, samtidigt nicka för att visa att du lyssnar, talar om för honom att du värdesätter vad han har att säga", säger James. Men du bör titta bort en kort stund när du pratar. "För mycket långvarig ögonkontakt när du talar kan se skrämmande eller ens oärlig."


Fallgropar på arbetsplatsen Romance


NEW YORK - Det är naturligt att hitta kärleken på jobbet. Det är där människor tillbringar merparten av sin tid.

Men ett kontor romans kan vara riskabelt för kärlekspar och de företag de arbetar för.

Många arbetsgivare har regler för att säkerställa att dating spelet inte påverkar slutresultatet. De är oroliga för att distraheras sötnosar ska komma efter i sitt arbete. De är också oroliga för att ett förhållande som går sura kan leda till anklagelser om sexuella trakasserier.

Vissa företag förbjuda romantiska relationer helt och hållet. Så kan en anställd som förälskar få sparken.

Med Alla hjärtans dag framåt är kärlek i luften. Här är fem saker varje medarbetare ska känna till arbetsplatsen romanser:

Vad är kärlek?

Det finns inte ett sätt att definiera en relation. Alla har en annan åsikt, även din arbetsgivare.

Vissa chefer anser att en engångsavgift slänga efter den årliga räknas semester parti som en relation, särskilt om en arbetsledare och underordnade är inblandade.

Andra kanske hävdar att det inte spelar någon roll om det inte finns en mer långvarig uppvaktning.

Anställda kan hävdar att det de gör i deras personliga liv inte bör arbetsgivarens verksamhet.

Men det kan vara om det utgör en ekonomisk eller juridisk risk för företaget, säger Michael Casey, en partner på Miami advokatfirman Epstein Becker & Green.

"Det sätt arbetsgivarna se relationer på arbetet fokuserar på de rättsliga och moral frågor. De oroar sig för anklagelser om favorisering och trakasserier "Casey säger.

Oron är att jobbromanser kan leda till arbetsplatsen distraktioner, och inte bara för de älskande. Medarbetare kan klaga om en kollega som är involverad med en handledare får en befordran eller ges eftertraktade uppdrag. Den förbittring kommer sannolikt att få en IM pakt om lagarbete och produktivitet.

Känner till reglerna

Många företag försöker skapa regler för hur långt arbetsplatsen sociala sammanhang kan gå.

"Arbetsgivarna måste inse att människor träffas i arbetet, säger Michael Hanlon, en partner på Philadelphia advokatfirman Blank Rom. "Men de vill inte att någon ska känna press att vara i ett förhållande."

Mest oroande: När en chef vill bli inblandad i en lägre rang anställd, eller börjar ett förhållande.

Dessa relationer kan vara samförstånd, men Hanlon påpekar kan det också vara svårt för en anställd att säga nej till en boss i förväg utan att behöva frukta någon form av vedergällning.

Många företag undviker problemet genom att förbjuda chefer från dating någon på en lägre rang.

De som tillåter dating kan kräva att anställda avslöja när de är i relationer. På Goldman Sachs Group Inc., du måste berätta för din chef om du arbetar med en medarbetare, sade talesmannen Gia Moron. Om du inte och förhållandet upptäcks, riskerar du sparken.

Vissa företag tar ett utlämnande av ett kontor romans ett steg längre med hjälp av så kallade "love kontrakt." Det är ett juridiskt dokument att både anställda måste skriva att förklara att förhållandet är samförstånd. Det kan också lägga ut företagets sexuella trakasserier politik.

När en arbetsgivare berättade om en relation, kan chefer då besluta att flytta en anställd till en annan division för att undvika eventuella intressekonflikter som kan komma från att ha paret arbeta tillsammans.

Var vuxen om det

Medarbetare som har en relation måste vara försiktig. Det innebär inga fnissande i fikarummet eller gör ögonen på varandra över kontoret.

Även om din chef och medarbetare vet att du är tillsammans, du måste fortfarande vara diskret. Du vill inte att någon klagar till ledningen att de inte kan arbeta med dig eftersom du är alltför känsligt med din partner eller inte agerar professionellt.

En undersökning som sponsras av arbete och privatliv konsultföretag Workplace Val fann att 44 procent av 623 tillfrågade hade observerat andra romantiska relationer eller handlingar av romantiska kärlek på jobbet. Och mer än en tredjedel av dem som bevittnade romantik sa att det gjorde dem obekväma eller påverkade deras arbete.

Andrea Holland träffade sin pojkvän när hon intervjuade honom för två år sedan för ett jobb på PR-firma Access Communications. Attraktionen var omedelbar.

Efter tre månader att arbeta tillsammans i samma lag, började de dejta. De höll deras förhållande tyst. De skulle gå in i arbetet vid olika tidpunkter, och ta trapporna för att gå, istället för att gå igenom de viktigaste lobby.

"Jag sa att jag inte skulle gå ut på lunch med honom varje dag, säger Holland, som nu är 25. "Jag ville vara professionell på jobbet."

Det lönade sig. Ett år i deras förhållande, sa de sina chefer, som redan hade kände de var tillsammans. Paret föreslog att en av dem bör överväga att lämna företaget. Deras chefer sa nej.

Istället var de ut på olika lag, och sitta hela kontoret från varandra.

Love Bites

Relationer kan vara bra när du är i dem, men en katastrof om de blåser upp. Och katastrofen kan utvidgas till ditt jobb.

Det är svårt att fokusera på arbetet om du har att se din gamla kompis varje dag. Som kan påverka produktivitet och moral - ditt och dina medarbetare, som får känna av fiendskapen mellan er. Det finns också en risk att en försmådd kompis kommer att sabotera en före detta älskare arbete eller professionella rykte.

"Det finns en mycket tydlig mörk sida relationer på arbetet söderut, säger Donna Flagg, grundare av mänskliga resurser Consulting Group, den Krysalis gruppen. "Alla blir sårbar om romantik inte fungerar, och det kan verkligen slå verksamheten."

Have Fun

Falling in love på jobbet kan vara en bra sak, för de anställda och deras arbetsgivare.

Det är bara så Holland ser det. Både hon och hennes kompis har fått erbjudanden eftersom deras romans började - hon är numera Senior Account Executive och han är som kundansvarig.

"När människor är i positiva relationer på jobbet, njuta de verkligen fungerar. De arbetar hårdare. De stannar lite längre, "Flagg sagt.

Erkekler "Hayvanlar" m??