måndag 31 januari 2011

9 Secret Signaler ditt kroppsspråk sänder till män


Du kanske inte ens inser alla meddelanden ditt kroppsspråk sänder till en kille - innan du ens tala med honom. Läs vår sammanfattning av signaler kroppsspråk, och nästa gång du ser en söt kille, vet du exakt hur man säger "Hej, det" utan att yttra ett enda ord.

1. Smiling coyly

"Om du ler subtilt - utan att visa tänderna - medan dina ögon är något smalare, du berättar en kille som du vill lära känna honom bättre, säger James. Denna signal är bäst när du först träffar någon.

2. Fånga hans blick och håller den för ett par sekunder

Detta är det mest kraftfulla vapnet i din kropp-language-flirta arsenal, säger Judi James, författare till "The Body Language Regler:. En kunnig guide till Understanding Who's flirta, Who's Faking, och som verkligen är intresserad" "Om du håller blicken för bara en halv sekund längre än den vanliga blixtsnabba blick, och sedan du tittar ner och tillbaka på honom, berättar den killen som du har funderat över honom, och du gillar vad du ser ", säger James. Prova detta initiativ i en fullsatt bar eller på en fest.

3. Fastställande håret eller din outfit

Vi gör detta när vi är medvetna om att vi håller ögonen och vi vill se till att vi ser vårt bästa, säger James. Grooming gester som dessa låta honom veta att du har märkt att han har checkat ut dig.

4. Borstning hans arm

Detta är en gräns-testning touch. "Män ser detta som den första gest till fysisk intimitet", säger James. "Du är denne anmodas att återgälda och beröra dig på ett liknande sätt."

5. Interagera med andra människor

Leker med en väns hår eller röra en väns arm medan du pratar med honom fungerar som en representation av hur du rör. "Dessa gester berätta för en människa som antingen han kan mottagaren av ditt röra eller han kan vara en röra dig på det sättet", säger James.

6. Tittar bort när du kysser, kramas, eller hälsa honom

Om du tittar runt i rummet, vid dörren, eller till och med en annan kille när man säger hej till en man säger det till honom att du inte är i honom, säger James. "Du även kan vara på jakt efter någon annan, tillägger hon.

7. Efterlikna hans rörelser

"Att göra subtila tweaks för att spegla hans rörelser visar honom att ni två är på samma sida", säger James. Spegling hans rörelser kan låta krångligt eller för självklart, men något så subtilt som att hålla din dryck på samma höjd som hans är allt som behövs.

8. Folding armarna

"Klassiskt, folk ser detta är ett hinder gest som stöter bort folk", säger James. Det finns två olika versioner, alla med en egen betydelse. "Om dina armar är vikta i en själv-kram, så att dina händer beröra din bröstkorg, kan det innebära att du känner dig osäker eller uttråkad, säger hon. "Om dina armar är vikta så att händerna är på din biceps, du berättar för honom att du inte är intresserad av att prata."

9. Gör stadigt ögonkontakt när han pratar

"Ge honom 100-procent ögonkontakt när han pratar, samtidigt nicka för att visa att du lyssnar, talar om för honom att du värdesätter vad han har att säga", säger James. Men du bör titta bort en kort stund när du pratar. "För mycket långvarig ögonkontakt när du talar kan se skrämmande eller ens oärlig."