måndag 31 januari 2011

Hur komma Ändrad Dating som vi känner den


Sedan dess ankomst år sedan - i en tid då de flesta av Carroll elevkåren var i gymnasiet - Facebook har lyckats ingrain sig i vår dagliga tillvaro, och att förändra hur vi ser på både våra vänner och romantiska relationer. Det är svårt att föreställa sig en tid där vi inte höra orden "poke", "krypa", eller "komma officiella" i vardagliga samtal. Och vill det eller inte, är den populära sociala nätverket plats här för att stanna.

Mashable.com, en av Internets ledande nyhetskällor för allt sociala medier, undersökt hur Facebook har förändrats dating och kom upp med några viktiga punkter som högskolestudenter sannolikt kan enas om. Den första ger det användaren en chans att besatt - mer än vanligt - om deras betydande andra (eller potentiella andra större). Har de skriver på min vägg? Kommer han eller hon peta mig tillbaka? De inte sätta mig i deras profil bild, ger vad? Denna oro kan leda till att komma stalking (mer känd som "krypande"), och ett slag mot konfidensnivå på användaren.

En annan nackdel Facebook har gjorts till dating världen är förmågan att ständigt se vad din ex-partner är upp till - om du gillar det eller inte. Det är svårt nog att komma tillbaka på fötterna efter en upplösning, men att behöva titta på inlägg i ditt nyhetsflöde se att han eller hon är så glad att vara singel igen, eller med sin senaste huvudsakliga squeeze, kan vara grov. Det enklaste sättet att kringgå detta är helt enkelt att defriend ditt ex, men om du inte kan få dig själv att göra det, ett annat alternativ är att blockera sina poster från att visas i din nyhetskanaler.

Tänk på att när något är "Facebook tjänsteman", kan alla se det. Och det räknas även när man bryter upp. Bryta upp på den sociala nätverkssajten är besvärligt och obehagligt - med alla dina vänner och klasskamrater ser att du är plötsligt en - och löpa risken att någon "gillar" din nyligen enda ex förändrade relation status - kan vara något överväldigande. Det bästa du kan göra i denna situation är att stanna classy - undvika deprimerande status eller gräver på ditt ex. Håll dramat till ett minimum och du kan hålla jordnöt galleriet från tutningar i.

Slutligen - kom ihåg att utnyttja de sekretessinställningar och använd sunt förnuft när du är på plats. Bara för att Facebook har blivit en så vardaglig sak i våra liv får inte innebära att du låter din vakt. Öva säkert beteende på Facebook - och alla sociala nätverksplatser - så att du inte har något att förfölja dig senare.

Come Have Your Incontri mutate esigenze con l'et�?