torsdag 13 oktober 2011

Den Dating Game


OBS berättigade ungkarlar: Sabina Ptacin skulle vilja träffa dig. Hon är ägare till två framgångsrika företag och är energisk och sällskaplig.

Hon ser lite ut som skådespelerskan Kate Winslet, med gröna ögon och sandiga blonda hår. Det finns bara ett problem: Hon tillbringar så mycket tid att arbeta, bryter hon fler datum än hon håller. "Jag tänker inte gifta sig med någon av mina jobb", medger Ptacin, som dock ofta sätter i 100-timmars workweeks.

Loretta Talbot, en senior projektledare på Wyeth (Wye - nyheter - personer), den farmaceutiska jätten, vill ha en relation också. Hon har en livslust och tycker om fotografering och segling. Men det är inte en säker sak som en man kommer att kräva en andra dag när han får veta hur mycket fastigheter hon äger.

Att hitta sin själsfrände är aldrig lätt. Men för kvinnor som driver inflytelserika karriärer - kvinnor gillar Ptacin, Talbot, även justitierådet Sonia Sotomayor - loppet av sann kärlek kan vara särskilt svårt. Det är inte bara en fråga om att försöka hitta tid att datum när du arbetar dygnet runt. Kvinnor möter betydligt mer komplex hinder. Till skillnad från sina manliga motsvarigheter, som i allmänhet blir mer önskvärt i romantik arenan som de uppnår högre karriär status, är kraftfulla kvinnor hämmas ofta av deras framgång.

Och föråldrade sociala sedvänjorna dikterar fortfarande att oavsett hur befalla en kvinna är på jobbet, hon borde låta henne datum välja vinet i ett svagt upplyst restaurang.

"Framgångsrika människor ses som mycket önskvärt för kvinnor, men framgångsrika kvinnor ses som verkligen skrämmande av män", säger Patricia Cook, som driver en butik fast verkställande rekrytering och har arbetat med hundratals ledande män chefer och kvinnor. "En man måste vara säker och trygg i sig själv för att vara med en kvinna som tjänar mer än han gör."


onsdag 12 oktober 2011

Kyssen Stäng


När du har bemästrat antalet nära, är det dags att lyfta ditt spel till nästa nivå och kör kyss nära. Det är det bästa Kino du kan eventuellt ansöka vid det första mötet en kvinna, kort för att ha sex.

Så här gör du:

Innan du kan göra en kyss nära men du måste först göra ett antal nära. Då får hennes nummer se till att hon är den som skriver den. Som hon skriver ner det, få in i hennes personliga utrymme, om du inte redan det, och agera som om du bara komma nära se henne skriva ner hennes nummer.

Placera huvudet ungefär en fot bort från hennes och rikta din blick mot det antal hon skriver ner. När hon händer du hennes nummer, ska du både vara ansikte mot ansikte och du måste se in i hennes ögon omedelbart för en sekund och säger: "Okej, bra ..." (Sedan fokusera dina ögon på hennes läppar, ta ett litet steg framåt, lutar sig framåt och något luta huvudet när du börjar att säga ...) "Vi ses senare."

På så sätt hennes uppmärksamhet fokuseras direkt på vad du säger.

Hon är definitivt kommer att vilja veta vad du säger till henne när hon ser dig gå in för en kyss. Vid tiden du är klar med att berätta för henne vad du ville säga, kommer dina läppar vara nästan vidröra hennes.

Jag föreslår att gå in med avsikt att använda din tunga i kyssen. Hon kommer att diktera vilken typ av kyss hon vill genom att antingen hålla läpparna stängda eller öppna dem.

Till en början kan verka lite skrämmande att tillämpa kyssa nära men med tiden kommer det att bli en andra natur och du kommer att fråga dig själv varför du inte har gjort det hela tiden. Jag rekommenderar polera upp dina kunskaper antal stänger först eftersom det är din grund för kyssen nära.

Kyssen nära fungerar bäst när samtalet har pågått i minst fem minuter, tio till femton minuter är den idealiska situationen, men det kan också användas efter ett långt samtal där pick-up gjordes i en avslappnad atmosfär.