fredag 11 december 2009

Ny kampanj Hjälper Sluta Digital Dating Missbruk

Youâ € ™ har hört om cybermobbning och datum våldtäkt, men vad sjutton är digital dating missbruk? Itâ € ™ s när en medlem av en tonåring par börjar pressa eller respektlöshet andra genom mobiltelefoner, IM och sociala nätverk.

The Advertising rådet och Verizon har gått samman om â € œThatâ € ™ s inte Coola € kampanj för att hjälpa tonåringar känna igen och stoppa digital datering missbruk, vilket innebär konstant och kontrollera texter, pressa din partner att skicka naken bilder, och bryta in i någons e -post eller sociala nätverk sidan.

â € œYour mobiltelefon, IM, och sociala nätverk är alla en digital förlängning av vem du är, säger â € den Thata € ™ s not cool webbplats. â € œWhen någon du är med tryck dig eller bortser man på dessa platser, det är inte cool.â €

Trots att kampanjen inleddes i januari, Verizon precis har skrivit på för att leverera campaignâ € ™ s samhällsinformation (PSA) till tonåringar genom deras mobil webbtjänst, Verizon Fios Internet och Verizon Fios TV-tjänster.

"[Det] kommer att bidra till att öka medvetenheten om tonåringar och ge dem verktyg för att undvika digital missbruk att de får uppleva genom featuring vårt budskap på ett innovativt sätt i den digitala världen, säger â € Peggy Conlon, president och CEO av Ad Council, en ideell organisation som arbetar för att förbättra livskvaliteten för barn och familjer. â € œ

"That's Not Cool", utvecklade av Ad Council, i samarbete med Family Violence Prevention Fund, och byrån om våld mot kvinnor i det amerikanska justitiedepartementet, till exempel trycksaker, TV, radio, Internet och rörliga element.

Itâ € ™ s för att hjälpa tonåringar igen digitala dating missbruk och ger dem möjlighet att inleda ett samtal om det. Av PSA även direkta målgrupper att besöka sajten, där tonåringar kan hitta verktyg för att â € œdraw sina egna digitala linea € och en "Talk it Out" forum för att diskutera denna form av relation missbruk och söka hjälp.

"Ju fler vi kan komma med praktiska, realistiska budskap om vad som är coolt och vad är inte cool när det gäller relationer, desto mer kan vi hjälpa till att förebygga att våldsspiralen i framtiden, säger Esta Soler, ordförande för Family Violence Prevention Fund .

Pomaturitn� studium - Jehla v kupce sena?

tisdag 8 december 2009

Online Flirting â € "A New Art Form

Många av de saker fungerar för online flirta att arbeta för â € œbrick och Mortara € flirta och alla relationer börjar med framgångsrika flirta. Flirta är en konst som kräver utstrålar självförtroende utan att OTT. Om du går för långt, kommer hon etikett du â € œslimyâ € Om du donâ € ™ t går tillräckligt långt, kommer hon etikett du â € œwimpyâ €. Så hur uppnår man det etappmål hälften mellan slemmig och wimpy och göra det på nätet utan att använda ögonkontakt eller kroppsspråk? Allt du behöver är en dator med en Internet-anslutning och medlemskap i en online dating site, right?

1. Have fun! Vara lättsam, rolig och underhållande. Gör henne ivriga att prata med dig igen. Flirta är lekfull.

2. Sekret förtroende. Lyckad flörtar har en positiv syn på livet. Du behöver överföra â € œfeel goodâ € faktor. En optimistisk attityd attraherar kvinnor som honung lockar flugor.

3. Komplimang hera € | och gör det ofta och uppriktigt. Ingenting öppnar dörrar som gör henne att må bra själv. Hon kommer att vilja tillbringa mer tid med dig och om hon betalar dig en komplimang säger â € œthank youâ €. Var inte själv ringaktande.

4. Lyssna ... lyssna ... lyssna. Var uppmärksam på vad hon säger och ställa rätt frågor. Få henne att öppna upp och prata om sig själv. Få henne att känna sig som hon är intressant och att du är intresserad av henne. Underverk!

5. Donâ € ™ t vara ohövlig. Flirta inkluderar inte är sexuellt explicit eller tar illa upp om damen isnâ € ™ t svar till dig. Om hon isnâ € ™ t intresserad, ta tips och gå vidare till nästa möjlighet. Om du får en massa avslag, bör du nog en annan strategi.

6. Skicka ett mail när du chattar. Denna leden rätt upp där med att skicka ett tack notering om en gåva och det är viktigt att lyckas flirta.

Donâ € ™ t försöka gå för fort. Flirta är det första steget till en lyckad relation.

Britek nem b�znak a szerelmi partnerek