tisdag 8 december 2009

Online Flirting â € "A New Art Form

Många av de saker fungerar för online flirta att arbeta för â € œbrick och Mortara € flirta och alla relationer börjar med framgångsrika flirta. Flirta är en konst som kräver utstrålar självförtroende utan att OTT. Om du går för långt, kommer hon etikett du â € œslimyâ € Om du donâ € ™ t går tillräckligt långt, kommer hon etikett du â € œwimpyâ €. Så hur uppnår man det etappmål hälften mellan slemmig och wimpy och göra det på nätet utan att använda ögonkontakt eller kroppsspråk? Allt du behöver är en dator med en Internet-anslutning och medlemskap i en online dating site, right?

1. Have fun! Vara lättsam, rolig och underhållande. Gör henne ivriga att prata med dig igen. Flirta är lekfull.

2. Sekret förtroende. Lyckad flörtar har en positiv syn på livet. Du behöver överföra â € œfeel goodâ € faktor. En optimistisk attityd attraherar kvinnor som honung lockar flugor.

3. Komplimang hera € | och gör det ofta och uppriktigt. Ingenting öppnar dörrar som gör henne att må bra själv. Hon kommer att vilja tillbringa mer tid med dig och om hon betalar dig en komplimang säger â € œthank youâ €. Var inte själv ringaktande.

4. Lyssna ... lyssna ... lyssna. Var uppmärksam på vad hon säger och ställa rätt frågor. Få henne att öppna upp och prata om sig själv. Få henne att känna sig som hon är intressant och att du är intresserad av henne. Underverk!

5. Donâ € ™ t vara ohövlig. Flirta inkluderar inte är sexuellt explicit eller tar illa upp om damen isnâ € ™ t svar till dig. Om hon isnâ € ™ t intresserad, ta tips och gå vidare till nästa möjlighet. Om du får en massa avslag, bör du nog en annan strategi.

6. Skicka ett mail när du chattar. Denna leden rätt upp där med att skicka ett tack notering om en gåva och det är viktigt att lyckas flirta.

Donâ € ™ t försöka gå för fort. Flirta är det första steget till en lyckad relation.

Britek nem b�znak a szerelmi partnerek