fredag 16 september 2011

Söker kärlek? Ha ett öppet sinne


Efter sin skilsmässa för fem år sedan, Lisa Hook återinträdde i dating världen, osäker på vad hon skulle hitta.

Som ensamstående arbetande mamma, sa Hook hon inte har tid för barer eller klubbar singlar. Så hon koncentrerat sina ansträngningar på ansedda online singlar webbplatser.

"Jag tänker inte säga att det var inte läskigt i början," sa Hook, 45, en Rochester tvåbarnsmamma som arbetar inom förlagsbranschen. "Allt var så annorlunda. Det är utmanande med alla de nya medierna. "

Christie Laabs, 26, i Sterling Heights sa hennes åldersgrupp har ett annat problem.

"När vi går ut, inte folk prata med varandra på barer," säger Laabs, som har frilansuppdrag produktionen fungerar för Comcasts Dating on Demand video dating service. "Det är inte som på TV, där någon kommer fram och börjar prata med dig. Människor tenderar att bara umgås i sina egna grupper. "

Hook sagt allt detta lämnar henne önskar sig en enkel lösning.

"Det skulle vara underbart att bara låsa ögon och träffa någon på Dairy Queen", sade hon. "Men jag vet att det inte kommer att hända."

Hon har rätt, säger Shirley Bavonese, en licensierad äktenskap och familj terapeut, som med sin man, Joe, tillsammans grundade och leder Förhållande Institute i Royal Oak och Livland. I en tid av e-post och texter, många singlar förvänta snabba resultat, men det kommer inte hända.

"Du måste lägga en del arbete i det", säger Bavonese och tillägger människor ofta lägga mer tid på att välja en bil än ett datum.

"Den springande punkten är om ditt mål är en livstid partner, det kommer att ta ett tag att hitta den personen. Snabb dag, ta en kurs, gå med i en social klubb, men ... sätta dig där ute. "

Med intåget av online dating, det finns fler alternativ än någonsin, säger Bavonese, som träffade sin man på 15 år genom singlar annonser. Ändå sade Krok online dating kan vara ett "tveeggat svärd" för upptagna människor.

"Det ökar dejting poolen tusenfalt," Hook sagt. "Å andra sidan är konkurrensen ökat. Eller du kanske klicka på nätet och sedan träffas och kemin är inte där. "

Bavonese föreslår om du träffar någon intressant, får inte snabbt så att du kan lära känna personen.

"Så fort du kan, flytta till ett telefonsamtal, sedan till ett möte på en offentlig plats", säger Bavonese, en mästare socialarbetare som också driver singlar workshops.

Ett annat stort misstag är att vara alltför kräsen, sade Bavonese. Hon föreslår att en lista över vad du letar efter i en partner, med de tre kvaliteter är livslång de som är absoluta.

"Lång, mörk och stilig kommer att förändras", sade hon. "Vad som inte förändras är snäll, barmhärtig och villig att förhandla."

Bavonese sa innan du börjar beklaga bristen på anständiga män eller kvinnor, undersöka om du har vad som krävs för en långsiktig relation.

"Du bara dra folk till dig så frisk känslomässigt som du är", säger hon. "Du måste vara en full person och nöjd med vem du är om du kommer att leta efter en partner som kompletterar dig."

Det betyder att det är inte bara okej att vara singel, men absolut nödvändigt att ta tid mellan relationer.


tisdag 13 september 2011

Varför bör du röra vid henne


Den gemensamma syn på Kino (notera: Kino = röra) är att du ger kvinnan njutning och att detta väcker henne och gör henne knutna till dig.

Det är förvisso sant, och vi har tur vi lever i en tid när du gör kino med en kvinna anses godtagbart så fort du börjar lära känna henne. I äldre tider hade killar som Casanova vara oerhört förförisk med sina * ord * bara så att de kunde komma till den punkt där de kunde börja använda kino.

Men nyckeln sak att förstå om Kino är att när du startar det med en tjej som du är bara att lära känna, är att det inte bara är en upphetsande stimulans, det också utmaningar barriärerna mellan er.

Förekomsten av dessa osynliga hinder som du både hålla i era sinnen är verkligen den stora skillnaden mellan att vara älskande och främlingar.

Typiska "nice guy" beteende är att respektera dessa hinder för mycket och att aldrig utmana dem. Som per definition upprätthåller de hinder som lämnar dem på plats.

Spelar ingen roll hur bra han får känna tjejen, om han lämnar dessa hinder på plats han kommer aldrig att bli hennes älskare - det är därför han hamnar i vän kategorin. Eftersom han förstärkt faktiskt hinder istället för att förstöra dem.

Hur som helst är nästa nivå upp från AFC att inse att du måste falla sönder dessa hinder, så du arbetar på dem, men du fortfarande SLUG om att orsaka någon ångest, och fortfarande lite nervös om att utmana de hinder. Så du letar efter ursäkter för att röra, eller du nå ut och smeka henne, men den har en något rusat kvalitet, eftersom du försöker dölja något underliggande nervositet.

Ytterst var du vill komma till är den punkt där du inser att för en kvinna, är erfarenheten av att ha dig att utmana hinder inte bara en källa till oro för henne, men är också en källa till spänning.

Och tanken är att förskjuta balansen så att hon upplever mer spänning än ångest.

Någonsin ser en baby faller ner? Lägg märke till hur de inte vet om man ska skratta bort det eller gråta så de ser till sina föräldrar för att se föräldrarna ansikte? Om den förälder rynkar pannan med oro då barnet börjar gråta. Om föräldern ler, börjar barnet skrattar.

Samma med kvinnor. När du skriver in ny mark med en kvinna genom att utmana "touch hinder" mellan dig och henne, då måste man göra det lugnt och tryggt och som orsakar henne att uppleva det som spännande. Om du gör det nervöst att hon kommer att uppleva det som något som inte står rätt till och det gör henne obekväm.

Ett av de bästa sätten att visa förtroende är att göra det långsamt, istället för att rusa den. Nervösa människor bråttom att dölja deras nervositet.

Nervösa människor ser också bort, så att du lugnt ögonkontakt. Och nervösa människor ser allvarligt, så se till att le mycket.

Nervösa människor också göra sin röst spänd, så du gör din avslappnad, och gör din hållning mycket öppen och avslappnad istället för att stängas och spänd.

Alla dessa saker kommer att förmedla förtroende att orsaka henne att tolka din beröring som en källa till spänning, snarare än en källa till ångest.

Ju mer du förstår (och ställföreträdande känner) hur din beröring väcker henne, ju mer du kommer naturligtvis att bli säker på att göra det.

Förutom att förmedla förtroende, den andra saken du behöver göra med Kino att hitta en balans så att det varken är för utmanande eller för tam.

När du börjar långsamt smeka henne - handen eller armen eller hennes midja eller rygg, eller kanske känner hennes kind eller hennes hår med handen - den idealiska att sträva efter är att du vill hålla henne försiktigt balanserade på yttersta kanten för att vara alltför glada, så det är aldrig för mycket för henne att hantera, inte heller så mild att den blir tam.


8 typer av kvinnor att undvika när Dating


Det finns kvinnor som människan bör undvika dating. Här är symptom att se upp för:

1). För feminist. Denna typ av kvinna, och anser att det förutsätts att människan är orsaken till all smärta och lidande samhället. Det var hennes starka övertygelse om att kvinnor är mycket smartare än män och har möjlighet att göra saker "rätt sätt".

Män vill inte spendera lite tid med dessa typer av kvinnor, kommer allt du gör alltid negativt för dem. De kan aldrig bli lycklig man.

2). Material Girl. Det är strax efter pengar! Dessa typer av kvinnor är "hög underhåll". Är inte bara väntat, men kräver ofta att man ska finansiera hela sitt liv i lyx. För henne är mannen skyldig att betala för middagar, drycker, resor, smycken, blommor etc., medan de absolut känner behov av att hämnas eller skuld.

Enkelt uttryckt, är hon en prostituerad i förklädnad. Hon är en girig person som inte har någon uppfattning om andras känslor och dess enda intresse är att uppnå och få vad han vill. Aldrig luras, en del verkar vara den första riktigt trevligt, tills de vet att du gör något för dem. Han börjar att be om materiella ting!

3). Hopplös romantiker. Dessa kvinnor lever i en perfekt värld av romaner, där kärlek och relationer är perfekta och hennes natt och skinande rustning kommer alltid att komma och leva lyckligt.
Alltid varit bortskämd henne och "prinsessa" och tanken att det som är det verkliga livet. Kommer att förvänta sig mannen att ta hand om henne hela tiden och att alla hennes önskningar har, om inte kan det vara en bro skrika.

4). Arg flicka. Liknande feminist, hon hatar verkligen män. De ser ofta på människor lång lista på alla konton av orättvisa och kränkningar av varje människa, att gemensamma relation. För henne, alla människor är "gåshud", "grisar". och idioter. Dessa kvinnor är kokande arg på mannen som kan explodera när som helst.

5). Osäker fröken kommer att verka mycket trevlig, kärleksfull och boende på första behandlingen av männen mycket väl. Senare, när alla hennes innersta känslor av osäkerhet upp till ytan, kan det vara obehagligt kalla en man, som går tillbaka minst tio gånger om dagen frågar var du är, eller som bara missade hans röst.

Denna kvinna kräver täta och löpande försäkran om att du älskar henne och hitta henne attraktiv på grund av denna osäkerhet, ständigt orolig för ditt hår, smink, kläder etc. Hon kan vara klängig och behöver ständig uppmärksamhet och uppmanar dig att oroa dig för dina tankar att det kommer snart att lämna, om du hittar någon bättre.

6). Abstrakta och svårfångade typ. Hon är romantisk, men med en mystisk mörk sida. Hon har blivit sårad i tidigare relationer och det var inte över honom. Dessa dåliga erfarenheter hur hon omedvetet mellanlandning från eller skada på sin nya relation.

Det kommer att vara mycket frustrerande att ta itu med som första, kommer den att visa stort intresse för människan, men flyr snabbt när cykeln kommer att upprepas igen och igen. Kommer datum och flirta med en man, men kommer att insistera på att de två fortfarande vänner.

7). Desperate Fröken Hon är desperat att gifta sig. Kanske inte ens vill veta, man, vill hon bara att fånga honom och föra honom till närmaste altare!

8). Kontroll typ. Hon kan vara mycket irriterande på ett mycket subtilt sätt, men när tillfälle kommer att styra varje fas av mänskligt liv. Hon kommer alltid att "säga" vad en person bär, där en man måste gå som ska prata med en man som kan ha en person som mina vänner, vad man kan och inte kan äta, som i allt! Man kan inte insistera på sina egna rättigheter eller annan, inte kön, mycket gråt, skrik, skäggtorsk och allt bara människa ge upp

Alla människor, se upp!