tisdag 13 september 2011

Varför bör du röra vid henne


Den gemensamma syn på Kino (notera: Kino = röra) är att du ger kvinnan njutning och att detta väcker henne och gör henne knutna till dig.

Det är förvisso sant, och vi har tur vi lever i en tid när du gör kino med en kvinna anses godtagbart så fort du börjar lära känna henne. I äldre tider hade killar som Casanova vara oerhört förförisk med sina * ord * bara så att de kunde komma till den punkt där de kunde börja använda kino.

Men nyckeln sak att förstå om Kino är att när du startar det med en tjej som du är bara att lära känna, är att det inte bara är en upphetsande stimulans, det också utmaningar barriärerna mellan er.

Förekomsten av dessa osynliga hinder som du både hålla i era sinnen är verkligen den stora skillnaden mellan att vara älskande och främlingar.

Typiska "nice guy" beteende är att respektera dessa hinder för mycket och att aldrig utmana dem. Som per definition upprätthåller de hinder som lämnar dem på plats.

Spelar ingen roll hur bra han får känna tjejen, om han lämnar dessa hinder på plats han kommer aldrig att bli hennes älskare - det är därför han hamnar i vän kategorin. Eftersom han förstärkt faktiskt hinder istället för att förstöra dem.

Hur som helst är nästa nivå upp från AFC att inse att du måste falla sönder dessa hinder, så du arbetar på dem, men du fortfarande SLUG om att orsaka någon ångest, och fortfarande lite nervös om att utmana de hinder. Så du letar efter ursäkter för att röra, eller du nå ut och smeka henne, men den har en något rusat kvalitet, eftersom du försöker dölja något underliggande nervositet.

Ytterst var du vill komma till är den punkt där du inser att för en kvinna, är erfarenheten av att ha dig att utmana hinder inte bara en källa till oro för henne, men är också en källa till spänning.

Och tanken är att förskjuta balansen så att hon upplever mer spänning än ångest.

Någonsin ser en baby faller ner? Lägg märke till hur de inte vet om man ska skratta bort det eller gråta så de ser till sina föräldrar för att se föräldrarna ansikte? Om den förälder rynkar pannan med oro då barnet börjar gråta. Om föräldern ler, börjar barnet skrattar.

Samma med kvinnor. När du skriver in ny mark med en kvinna genom att utmana "touch hinder" mellan dig och henne, då måste man göra det lugnt och tryggt och som orsakar henne att uppleva det som spännande. Om du gör det nervöst att hon kommer att uppleva det som något som inte står rätt till och det gör henne obekväm.

Ett av de bästa sätten att visa förtroende är att göra det långsamt, istället för att rusa den. Nervösa människor bråttom att dölja deras nervositet.

Nervösa människor ser också bort, så att du lugnt ögonkontakt. Och nervösa människor ser allvarligt, så se till att le mycket.

Nervösa människor också göra sin röst spänd, så du gör din avslappnad, och gör din hållning mycket öppen och avslappnad istället för att stängas och spänd.

Alla dessa saker kommer att förmedla förtroende att orsaka henne att tolka din beröring som en källa till spänning, snarare än en källa till ångest.

Ju mer du förstår (och ställföreträdande känner) hur din beröring väcker henne, ju mer du kommer naturligtvis att bli säker på att göra det.

Förutom att förmedla förtroende, den andra saken du behöver göra med Kino att hitta en balans så att det varken är för utmanande eller för tam.

När du börjar långsamt smeka henne - handen eller armen eller hennes midja eller rygg, eller kanske känner hennes kind eller hennes hår med handen - den idealiska att sträva efter är att du vill hålla henne försiktigt balanserade på yttersta kanten för att vara alltför glada, så det är aldrig för mycket för henne att hantera, inte heller så mild att den blir tam.