tisdag 13 september 2011

8 typer av kvinnor att undvika när Dating


Det finns kvinnor som människan bör undvika dating. Här är symptom att se upp för:

1). För feminist. Denna typ av kvinna, och anser att det förutsätts att människan är orsaken till all smärta och lidande samhället. Det var hennes starka övertygelse om att kvinnor är mycket smartare än män och har möjlighet att göra saker "rätt sätt".

Män vill inte spendera lite tid med dessa typer av kvinnor, kommer allt du gör alltid negativt för dem. De kan aldrig bli lycklig man.

2). Material Girl. Det är strax efter pengar! Dessa typer av kvinnor är "hög underhåll". Är inte bara väntat, men kräver ofta att man ska finansiera hela sitt liv i lyx. För henne är mannen skyldig att betala för middagar, drycker, resor, smycken, blommor etc., medan de absolut känner behov av att hämnas eller skuld.

Enkelt uttryckt, är hon en prostituerad i förklädnad. Hon är en girig person som inte har någon uppfattning om andras känslor och dess enda intresse är att uppnå och få vad han vill. Aldrig luras, en del verkar vara den första riktigt trevligt, tills de vet att du gör något för dem. Han börjar att be om materiella ting!

3). Hopplös romantiker. Dessa kvinnor lever i en perfekt värld av romaner, där kärlek och relationer är perfekta och hennes natt och skinande rustning kommer alltid att komma och leva lyckligt.
Alltid varit bortskämd henne och "prinsessa" och tanken att det som är det verkliga livet. Kommer att förvänta sig mannen att ta hand om henne hela tiden och att alla hennes önskningar har, om inte kan det vara en bro skrika.

4). Arg flicka. Liknande feminist, hon hatar verkligen män. De ser ofta på människor lång lista på alla konton av orättvisa och kränkningar av varje människa, att gemensamma relation. För henne, alla människor är "gåshud", "grisar". och idioter. Dessa kvinnor är kokande arg på mannen som kan explodera när som helst.

5). Osäker fröken kommer att verka mycket trevlig, kärleksfull och boende på första behandlingen av männen mycket väl. Senare, när alla hennes innersta känslor av osäkerhet upp till ytan, kan det vara obehagligt kalla en man, som går tillbaka minst tio gånger om dagen frågar var du är, eller som bara missade hans röst.

Denna kvinna kräver täta och löpande försäkran om att du älskar henne och hitta henne attraktiv på grund av denna osäkerhet, ständigt orolig för ditt hår, smink, kläder etc. Hon kan vara klängig och behöver ständig uppmärksamhet och uppmanar dig att oroa dig för dina tankar att det kommer snart att lämna, om du hittar någon bättre.

6). Abstrakta och svårfångade typ. Hon är romantisk, men med en mystisk mörk sida. Hon har blivit sårad i tidigare relationer och det var inte över honom. Dessa dåliga erfarenheter hur hon omedvetet mellanlandning från eller skada på sin nya relation.

Det kommer att vara mycket frustrerande att ta itu med som första, kommer den att visa stort intresse för människan, men flyr snabbt när cykeln kommer att upprepas igen och igen. Kommer datum och flirta med en man, men kommer att insistera på att de två fortfarande vänner.

7). Desperate Fröken Hon är desperat att gifta sig. Kanske inte ens vill veta, man, vill hon bara att fånga honom och föra honom till närmaste altare!

8). Kontroll typ. Hon kan vara mycket irriterande på ett mycket subtilt sätt, men när tillfälle kommer att styra varje fas av mänskligt liv. Hon kommer alltid att "säga" vad en person bär, där en man måste gå som ska prata med en man som kan ha en person som mina vänner, vad man kan och inte kan äta, som i allt! Man kan inte insistera på sina egna rättigheter eller annan, inte kön, mycket gråt, skrik, skäggtorsk och allt bara människa ge upp

Alla människor, se upp!