onsdag 10 augusti 2011

Hur få henne att känna bra när du är runt


I en av de mest kända psykologiska experiment genom tiderna visade ryska Nobel-pris vinnare Ivan Pavlov ett fenomen vi känner som "klassisk betingning" eller "förening". Kanske har du hört talas om experimentet.

Pavlov riggade hundar med en enhet som skulle samla saliv. När han matade hundarna, salivated de. Detta är en naturlig, reflexiv svar. Det är inte lärt sig, det är ganska mycket instinktiv.

Pavlov lade sedan till ett extra steg. Han skulle mata hundarna och samtidigt ringer en klocka. De hundar som tidigare skulle dregla på matas. Efter att ha gjort detta för en tid, ringde Pavlov i klockan utan att mata hundarna. HUNDARNA salivated ändå. Hundarna hade varit "under förutsättning" att associera klockan ringer med maten, som sedan utlöste reflexiv respons (salivering).

Så vad har detta att göra med att vara framgångsrik med kvinnor?

ALLT!

Kvinnor är Pavlovs hundar. I själva verket är vi alla Pavlovs hundar. Vi förknippar det mesta.

Har du någonsin fångat en doft av en parfym som påminde dig om ditt ex, eftersom hon brukade bära den? Du associerar just doft med ditt ex. Under en lång tid, det är "Parfym + Amy", "Parfym + Amy", "Parfym + Amy" ... och sedan alla plötsligt är det bara "parfym" och ditt sinne automatiskt lägger Amy eftersom du nu associerar att parfym med henne.

Samma med låtar på radion, vissa vägsträckor från din barndom, även en viss film. Jag är säker på att du kan tänka dig en miljon exempel.

Så, nu när vi förstår hur konditionering och föreningen fungerar, vad härnäst?

Tja, förståelse bara halva striden. Det är bra att känna till vapen i din arsenal, men de har inte ett dugg om du inte kan använda dem.

Så, nu när vi förstår den, måste vi använda den för att svaja saker till vår fördel, att hjälpa oss med kvinnor, och så småningom använda den för att erövra världen. Tja, okej, jag ska hantera det sista delen, och du oroa dig för kvinnorna.

Det finns två huvudsakliga sätt saker kan vara associerade: positivt och negativt.

Positiva associationer kommer att vara våra vänner. De kommer att vara som små röster i huvudet som kommer att fortsätta att påminna henne om dig även när du inte är med. Eftersom den bästa föreningar arbetar på en känslomässig eller reflexiv nivå, detta är vad vi måste målet. Vi vill ansluta oss med vissa ofrivilliga kroppsliga reaktioner.

När hon ser dig, vad vill du hennes kropp att göra?

Vi vill att hennes hjärta av sin ras, sin andning för att få snabbare. Vi vill kinderna för att spola, hennes hud att pirra, sina elever att vidga. Den fysiologiska tecken på spänning. Så hur går vi om det?

Vi måste ansluta oss med spännande saker. Detta är den främsta anledningen rekommenderar vi den så kallade "action datum." Du vill få adrenalinet flödar, hennes hjärta bultade. Vandring, cykling, klättring, skridskoåkning, laser tag, pool, bowling, minigolf, etc. Saker som berör verksamheten.

Eftersom du kommer vara med henne, kommer hon att associera denna spänning med dig. Sedan, när du tar bort ett av elementen, kommer andra associerade elementet tas upp i hennes sinne. Så nästa gång hon ser dig, kommer hon att tänka undermedvetet "spänning" och hon blir upphetsad. Och nästa gång hon är upphetsad, speciellt om den gör samma aktivitet du gjorde tillsammans, kommer hon att tänka på dig. Och detta kommer bara att ytterligare stärka föreningen mer.

Den sak att tänka på här är att vi vill ha henne må bra när hon är runt omkring dig. I alla tider. Minns du den raden från "Lejonkungen"? Hakuna Matata. "Inga problem."

När hon är med dig, bör hon kunna lämna henne problem vid dörren och bara ha kul. Du är hennes guide till en rolig destination utanför hennes vardagliga ansvar. Du vill att hon ska känna sig lycklig när hon är med dig. Hon sedan kommer att associera dig med lycka, och när du har åstadkommit det, du är gyllene.

Nu, några ord om negativ association. Dessa är de saker du bör undvika till varje pris.

Har du någonsin ätit något, som, säg, potatissallad, och fått matförgiftning? Om du är som jag, efter det, gör blotta tanken på potatissallad du känner dig sjuk. Och det verkar som ingen kan övertala dig att äta potatissallad längre efter det. Du förknippar mat med sjukdomen. Det är en mycket negativ association.

Så kan du se varför du inte vill ha en flicka associera dig med något negativt.

Det är inte alltid möjligt att kontrollera dessa saker, men vi kan minska riskerna.

Om din tjej hatar sitt jobb, och det gör henne helt eländigt är det inte en bra idé att gå besöka henne på jobbet. Hon virvlade med negativa känslor, och dessa känslor är sannolikt kommer att övermanna eventuella positiva effekter som att se du kommer att ha, speciellt om du inte känner varandra väl.

Gå inte ut med henne när du är sjuk. Om du tar ut henne och göra henne sjuk, kan man lika gärna bli potatissallad, kompis. Och om du är på dåligt humör, bo i helvete borta från henne. Du vill att hon ska associera dig med positiv energi, inte negativ förbannad-at-the-världen vibbar.

Den största faktorn att kvinnor bryr sig om i relationer är *** hur du gör henne att känna sig .***

På gott och ont, positivt eller negativt, det sätt du få henne att känna och de känslor som hon förknippar med dig är till stor del kommer att påverka utfallet - oavsett om du lyckas eller misslyckas beror inte på något liten del om vad hon tycker om när hon tänker på dig.


tisdag 9 augusti 2011

Några saker jag har lärt


Du måste ha något på gång för dig.

Du måste ha minst ett av följande: ett fast hobby som utmanar dig fysiskt och psykiskt, en musikalisk talang som du tycker om, ett bra jobb, en bra stor i skolan som återspeglar din verkliga liv ambition, en super karismatisk personlighet, etc. Något. Om du är ingenting, kommer du att attrahera ingenting.

Alla dessa saker måste komma inifrån dig. Det måste vara din kärna personlighet. Du kan inte ha en viss hobby, eftersom du tror att det kommer att locka flickor. Du väljer inte en major i skolan eftersom du tror att tjejer kommer att bli imponerad. Du påverkar inte en utåtriktad personlighet bara för att plocka upp flickor. Du måste vara någon / något.

Du måste vilja själv. Du måste gilla ditt eget företag. Det bör inte frågan till så mycket om du är ensam. Du ska kunna underhålla dig själv och vara nöjd med dina egna sysselsättningar.

Samtidigt som du är nöjd med att vara ensam, i liten utsträckning du skulle vilja sällskap av andra. En man ska vara lite av en ensamvarg, men vet hur man umgås.

Ju mindre känslor du visar, desto bättre. Ha alltid något i reserv. Ha alltid lite av mystik. Alltid något oförutsägbar. Med erfarenhet kommer du lära dig att vara mystisk utan att vara konstig eller oförutsägbar utan att vara instabila eller flyktiga.

Du bör inte driva kvinnor. Om du har tankesättet att du bedriver kvinnor, eller försöker få till en viss kvinnas byxor, kommer du att förlora.

Snarare bör du ha inställningen att en kvinna kommer att tära på ditt liv, kommer hon att en liggande fusk hjärtskärande argbigga, och hon kommer att ligga, fuska och krossa ditt hjärta tills motsatsen bevisats. Notera ordet bevisat.

Kvinnor inser inte att de ljuger. En kvinna kan bryta upp med dig, att gå ut genom dörren med sin nya pojkvän, du ser fyrkantig i ögonen och säga "jag verkligen älskar dig" och många män kommer inte bara att tro henne, men vila trygg i tron ​​att hon kommer att komma tillbaka till dem.

Återigen bör du sträva inte kvinnor. När hon (vem hon är) finner dig attraktiv, hon kommer förfölja er, men en person kan inte utöva något om det inte är reträtt. Du måste visas till reträtt.

Advance mycket svagt, sedan reträtt. När en kvinna ser dig och gillar vad hon ser, mycket ofta eftersom du inte märka henne, kommer hon hitta ett sätt att träffa dig. Hon kommer att hitta ett sätt att prata med dig. Hon kommer att hitta ett sätt att komma in i ditt liv. En kvinna i dagens samhälle kommer att fortsätta.

Du bör överväga varje kvinna du ser som en potentiell, och ta dem alla på casual datum. Gör det av reglerna.

Särskild tid / plats / aktivitet datum på weeknights. Kiss i närheten av den andra dagen. Var mystisk. Var en gentleman, stavas mild-MAN. Lär dig de subtila taktik för att göra alla rätt drag, men resterande känslomässigt plan. Ha inga förväntningar. Om en kvinna ser dig, och gillar vad hon ser, kommer hon tänka sig att vara i ett förhållande / sex / äktenskap snart nog.

Erfarenhet är den bästa läraren. Den enda "misstag" är ett som du lär dig någonting, men du måste göra dessa misstag.

Det finns inga genvägar, måste du betala din medlemsavgift, måste du göra livet misstag. Lyckligtvis har du denna webbplats och vad "metod" du vilja hjälpa dig att lära av dessa misstag. Men återigen, det finns inga riktiga genvägar, måste du göra misstag.

Du måste göra bort dig minst en gång, kanske mer, i ditt liv. Du måste ha ditt hjärta på allvar trasiga minst en gång i ditt liv, kanske mer. Du måste datumet många kvinnor. Du måste datum väldigt många kvinnor. Du måste försöka vara smidig, måste du försöka vara en "spelare", måste du försöka få henne att starta processen med att försöka fånga dig. Om hon inte gör det måste du dumpa henne och gå vidare mycket snabbt.

De flesta män i dagens värld, är Chumps.

Hollywood-filmer, litteratur, konst, media, alla kommer att arbeta mot dig. Om du gör det på rätt sätt kommer dina vänner kallar dig en kvinnohatare eller säga att du är för krävande. Om du bryter bort det med en kvinna för att hon är en självcentrerad b * tch, men hon ser ut som Kylie Minogue, kommer de att säga att du är galen. Om du gör det på rätt sätt kvinnorna kommer till en början verkar förakta dig.

Men om du gör det på rätt sätt, kommer kvinnor har en liten röst inuti som pikétröjor deras nyfikenhet och hitta dig oemotståndlig trots sig själva. Och de kommer att förfölja dig. Men de kommer även att testa dig obevekligt för att se om din är bara en handling.

Osäkra män datum vackra kvinnor i första hand för att imponera på sina vänner. Osäkra män vill trofé kvinnor främst för att göra sig se bättre. Osäkra män vill köra heta sportbilar för att imponera på sina vänner eller att plocka upp kycklingar. Osäkra män vill swoopy motorcyklar för att imponera på sina vänner eller plocka upp kycklingar.

Riktiga män å andra sidan, datum kvinnor som är goda kamrater, som verkligen slå på dem eftersom de är intressanta och attraktiva. Utseende är mycket viktigt, men inte den viktigaste.

Riktiga män har sportbilar, eftersom de tycker mixtra med dem på helgerna förutom att vara roligt med en kvinna. Riktiga män har swoopy motorcyklar för att de tillhör en mc-klubb, älskar att arbeta på dem eller ras, förutom att ibland ge en tjej en Joyride.

Den bästa tjejen för dig är en person som skulle kunna kallas "gulliga" med en anständig kropp och allmänt glada personlighet - och vara öppen för henne som kommer i ditt liv. Många killar är så uppsåt letar efter den fantastiska diamant de inte ser korgen av pärlor vid deras fötter.

De friskaste tänkesätt för dig att ha är att de finare flickan, desto värre kommer hon bli, bara så att du inte kommer att bli bländad när någon bedårande men mindre glamorösa kommer.

Ibland ser du nördiga high school-bilder av människor som Paris Hilton eller Tara Reid, och detta bör en utbildning för dig. Den vackraste kvinnan i dag kunde se ut som en padda i morgon, och vice versa.

Om en flicka någonsin "disses" du, kalla henne för den direkt. Var taktfull men låt henne veta att du bara har hört eller sett något som du ogillar och det kommer inte att tolereras. Om hon fortsätter dumpa henne.

Om du kör i bilen, dra över, och frågar om hon vill komma ut nu. Inte under några omständigheter tolerera Dissing, spel, satte-downs eller liknande. Om hon ab * tch och går iväg för att du kallade henne på den, desto bättre för dig. Du är kvitt henne.

Om hon bara testar dig, kan hon gå bort, men hon kommer tillbaka. I båda fallen måste du låta henne gå och inte se tillbaka. Om hon lämnar, bra. Om hon inte kommer tillbaka, kommer hon att ha ännu mer respekt för dig. Hursomhelst, stå upp för dig själv, och hur som helst i det långa loppet vinner du.

I alla tider måste en kvinna tro att du kan gå ifrån relationen och inte se tillbaka. Hon måste tro att du bryr dig för förhållandet mindre än henne.

Om du är i ett förhållande just nu och din kvinna tycker att hon har dig på kort curlies måste du dumpa henne och skaffa en ny tjej. Det är absolut nödvändigt att börja på rätt sätt annars aldrig kommer att bli till din fördel. Den som bryr sig mindre, har mest makt. Alltid.

Att gå tillbaka till tidigare jobb eller flickvänner är en förlorande förslag.

Flickan av dina drömmar kanske inte är den tjej du drömt om. "Kärlek vid första ögonkastet" är farligt.

Flickan av dina drömmar kommer att förfölja dig och det blir inga misstag med den, även om du först verkade ointresserad.

Rätt flicka för du kommer snart visa sig vara lätt att prata med. Hon kommer att överraska dig med hur intresserad man hon verkligen kan vara. Det kommer så småningom, mycket långsamt gå upp för dig att du inte behöver vara på din bästa beteende hela tiden.

Om allt detta verkar vara för mycket för dig att komma ihåg, du är inte där ännu men ta tröst i det faktum att du är på rätt spår, du besöker den rätta platsen, läsa rätt material och är helt enkelt i processen . Det är en process.