onsdag 10 augusti 2011

Hur få henne att känna bra när du är runt


I en av de mest kända psykologiska experiment genom tiderna visade ryska Nobel-pris vinnare Ivan Pavlov ett fenomen vi känner som "klassisk betingning" eller "förening". Kanske har du hört talas om experimentet.

Pavlov riggade hundar med en enhet som skulle samla saliv. När han matade hundarna, salivated de. Detta är en naturlig, reflexiv svar. Det är inte lärt sig, det är ganska mycket instinktiv.

Pavlov lade sedan till ett extra steg. Han skulle mata hundarna och samtidigt ringer en klocka. De hundar som tidigare skulle dregla på matas. Efter att ha gjort detta för en tid, ringde Pavlov i klockan utan att mata hundarna. HUNDARNA salivated ändå. Hundarna hade varit "under förutsättning" att associera klockan ringer med maten, som sedan utlöste reflexiv respons (salivering).

Så vad har detta att göra med att vara framgångsrik med kvinnor?

ALLT!

Kvinnor är Pavlovs hundar. I själva verket är vi alla Pavlovs hundar. Vi förknippar det mesta.

Har du någonsin fångat en doft av en parfym som påminde dig om ditt ex, eftersom hon brukade bära den? Du associerar just doft med ditt ex. Under en lång tid, det är "Parfym + Amy", "Parfym + Amy", "Parfym + Amy" ... och sedan alla plötsligt är det bara "parfym" och ditt sinne automatiskt lägger Amy eftersom du nu associerar att parfym med henne.

Samma med låtar på radion, vissa vägsträckor från din barndom, även en viss film. Jag är säker på att du kan tänka dig en miljon exempel.

Så, nu när vi förstår hur konditionering och föreningen fungerar, vad härnäst?

Tja, förståelse bara halva striden. Det är bra att känna till vapen i din arsenal, men de har inte ett dugg om du inte kan använda dem.

Så, nu när vi förstår den, måste vi använda den för att svaja saker till vår fördel, att hjälpa oss med kvinnor, och så småningom använda den för att erövra världen. Tja, okej, jag ska hantera det sista delen, och du oroa dig för kvinnorna.

Det finns två huvudsakliga sätt saker kan vara associerade: positivt och negativt.

Positiva associationer kommer att vara våra vänner. De kommer att vara som små röster i huvudet som kommer att fortsätta att påminna henne om dig även när du inte är med. Eftersom den bästa föreningar arbetar på en känslomässig eller reflexiv nivå, detta är vad vi måste målet. Vi vill ansluta oss med vissa ofrivilliga kroppsliga reaktioner.

När hon ser dig, vad vill du hennes kropp att göra?

Vi vill att hennes hjärta av sin ras, sin andning för att få snabbare. Vi vill kinderna för att spola, hennes hud att pirra, sina elever att vidga. Den fysiologiska tecken på spänning. Så hur går vi om det?

Vi måste ansluta oss med spännande saker. Detta är den främsta anledningen rekommenderar vi den så kallade "action datum." Du vill få adrenalinet flödar, hennes hjärta bultade. Vandring, cykling, klättring, skridskoåkning, laser tag, pool, bowling, minigolf, etc. Saker som berör verksamheten.

Eftersom du kommer vara med henne, kommer hon att associera denna spänning med dig. Sedan, när du tar bort ett av elementen, kommer andra associerade elementet tas upp i hennes sinne. Så nästa gång hon ser dig, kommer hon att tänka undermedvetet "spänning" och hon blir upphetsad. Och nästa gång hon är upphetsad, speciellt om den gör samma aktivitet du gjorde tillsammans, kommer hon att tänka på dig. Och detta kommer bara att ytterligare stärka föreningen mer.

Den sak att tänka på här är att vi vill ha henne må bra när hon är runt omkring dig. I alla tider. Minns du den raden från "Lejonkungen"? Hakuna Matata. "Inga problem."

När hon är med dig, bör hon kunna lämna henne problem vid dörren och bara ha kul. Du är hennes guide till en rolig destination utanför hennes vardagliga ansvar. Du vill att hon ska känna sig lycklig när hon är med dig. Hon sedan kommer att associera dig med lycka, och när du har åstadkommit det, du är gyllene.

Nu, några ord om negativ association. Dessa är de saker du bör undvika till varje pris.

Har du någonsin ätit något, som, säg, potatissallad, och fått matförgiftning? Om du är som jag, efter det, gör blotta tanken på potatissallad du känner dig sjuk. Och det verkar som ingen kan övertala dig att äta potatissallad längre efter det. Du förknippar mat med sjukdomen. Det är en mycket negativ association.

Så kan du se varför du inte vill ha en flicka associera dig med något negativt.

Det är inte alltid möjligt att kontrollera dessa saker, men vi kan minska riskerna.

Om din tjej hatar sitt jobb, och det gör henne helt eländigt är det inte en bra idé att gå besöka henne på jobbet. Hon virvlade med negativa känslor, och dessa känslor är sannolikt kommer att övermanna eventuella positiva effekter som att se du kommer att ha, speciellt om du inte känner varandra väl.

Gå inte ut med henne när du är sjuk. Om du tar ut henne och göra henne sjuk, kan man lika gärna bli potatissallad, kompis. Och om du är på dåligt humör, bo i helvete borta från henne. Du vill att hon ska associera dig med positiv energi, inte negativ förbannad-at-the-världen vibbar.

Den största faktorn att kvinnor bryr sig om i relationer är *** hur du gör henne att känna sig .***

På gott och ont, positivt eller negativt, det sätt du få henne att känna och de känslor som hon förknippar med dig är till stor del kommer att påverka utfallet - oavsett om du lyckas eller misslyckas beror inte på något liten del om vad hon tycker om när hon tänker på dig.