lördag 6 november 2010

Är Online Dating för dig efter en skilsmässa?


Tills döden skiljer er åt? Det var säkert en lögn. Din make / maka fick huset, en yngre man, och du fick barn. Definitivt inte fördelas jämt där.

Sex månader senare - Ange din vän ...

Vän: Du kan inte bara sitta själv för evigt.

Du: Men jag är inte ensam. Jag har barn.

Vän: Barnen, humph. De behöver inte hålla dig varm på natten, eller hur?

Du: Det är inte så längre.

Vän: Självklart är det inte. Verkligen, är det inte.

Vän: Jag vet någon. Denna person är nyskild också.

Freeze Frame. Bli av med vän. Du kan maila pälsen efter att du äntligen komma över det faktum att det första valet för dig är någon som misslyckat äktenskap 101 också. När du är redo att datum, när du har flyttat den stora plåster off ditt hjärta, kommer det inte vara så att en vän till en vän kan dansa på din skorv. Det kommer att vara för att du är redo att dela ditt liv med någon igen.

Tre månader har gått. Efter den kallaste vintern i historien, mindes att du skickar din vän i pälsen. Skuld över din väns lunginflammation leder dig att gå på dagen med en frånskild bekantskap. Mindre än tjugo minuter in i dag, är det visat att denna person tycker alla barn kan dra stor nytta av internatskolor. Du får själv en rysning av sveper dina barn i varje natt. Din datum har heller ingen aning om varför den gnagande ex var så nära sinnade om internatskolor i allmänhet. När grindarna är öppna, blir fritt den hett ämne för kvällen.

Efter den fasansfulla upplevelsen som kostar dig inte bara taxiresa utan även två dollar för aspirin för att lindra din blixtrande huvudvärk, du bestämmer dig för att forskning, bland annat är definitivt i ordning innan nästa dag med någon. Din perfekta match gillar barn och inte bara på avstånd. Bör vara en rökare, eftersom andningen av någon konstig anledning är mycket viktigt för dig och dem du älskar. Ett förskott högskoleexamen skulle representera personens önskan att vara en högpresterande.

Hur ska du gå att hitta detta en på miljonen person när du har en ytterst begränsad schema som ger dig knappt någon ledig tid efter barnen och ett heltidsjobb? Barer och klubbar? Inte alltför många där ute för ensamstående föräldrar. Även om det fanns, barn kräver sitters och med skilsmässan inte alltför långt bakom dig, skulle du känna skuld för att lämna dem ändå, särskilt om den dag visade sig vara ett slöseri med tid.

Den praktiska lösningen - online dating. Det kan göras från ditt hem, du kan se biografier över dina möjligheter i en låg pressad miljö. För skiter och fnittrar, kan du tillåta även barnen att se några av fotografierna. De kan faktiskt njuta av att ha ett ord med i ditt kärleksliv.

Online dating är också billigt. Med barn, du behöver varenda krona du kan spara. För vad du skulle betala för ett par designer jeans för din äldsta dotter, kan du förmodligen få ett års medlemskap i en online dating service. Om det fungerar bra, du snart kan ha någon annan att köpa barnkläder.

Med screening element inbyggda i sina program, online dating företag, såsom Yahoo Personals och eHarmony, kan du definiera egna standarder så att du förhoppningsvis kan undvika dem med vilka du är oförenlighet.

En ny outfit för en dag - $ 70,00

Resa till salongen - $ 55,00

Tid slösas efter att ha insett din dag sätta "förlorar" i loser - 3 timmar

Alternativkostnad (en omgång Clue med barn) - obetalbart

Din tid är alltför dyrbar för avfall. Med online dating, kan du göra varje ögonblick räknas.

How Have Your Dating Requirements Changed With Age?


Hur du relaterar till


Dagens inlägg handlar om hur du relaterar dig för världen omkring dig. Du kan se detta som hur du relaterar till Gud och hans / hennes skapelse. Även hur din mentala uppfattning om din plats påverkar din framgång i dejting och relationer.

Jag vill börja med att citera den första raden i den 5: e stycket i kapitel 7 från "The Science of Getting Rich" av Wallace slör. För dem som inte har läst mina tidigare inlägg, tror jag att den mentala attityder och anpassningar som rekommenderas i den bästsäljande klassiker, The Science of Getting Rich, gäller för alla aspekter av livet - Om du vilja att lyckas som är.

"Först tror du att det finns en intelligent ämne av vilket allt gå vidare."

Tillbaka i början av 19th century många författare skrev med temat "vetenskap" - dvs alla deras skrifter angav att de hade sitt material ner till en vetenskap. dvs det var vetenskapligt. Detta har dock boken inspirerat många människor att lämna sina miljoner. "Think and Grow Rich" var det återkommande klassiskt inspirerad av denna bok. Bibeln säger i Apostlagärningarna: "Vi lever och rör sig i huvudet på Gud". I indisk mytologi det gudomliga väsendet "drömmar" universum till existens. Idag forskning har visat att ärendet reagerar på observatören och att allt verkar vara av samma saker som översatt till matematik med Einsteins berömda ekvation E = mc2. Nu många forskare talar om Intelligent Design i motsats till slumpen för att försöka förklara sina synpunkter.

Men du kan titta på det faktum kvarstår att om vi ser på vår omgivning som sammanhängande och som reaktiv till vår egen energi eller trossystem händelser tycks hända att kontrollera detta.

Wallace slör frågar dig, som ett första steg, att acceptera att allt omkring dig och din relation med, men du uppfattar Gud, är sammankopplade och är medveten om dig och reagerar på dig. till exempel, Ja, vi orsaka skador på miljön med våra föroreningar, skulle det vara lite eskapistiska inte - se - det. Hur det måste angripas är en annan fråga.

"För det andra tror du att detta ämne ger dig vad du vill"


Jag berörde interkonnektiviteten i det sista segmentet så nu är det dags att fokusera på hur det påverkar dejting och relationer. Anser du dig vara ensam? Kämpar för att överleva? Kämpar för att träffa människor? Om detta är er inställning så är det också vibe kommer du att ge bort när frågar en flicka ut på en dag, det vill säga att du är desperat, du kämpar på dejting och relationer.

Å andra sidan, om du känner att du får stöd av universum / Gud då du kommer att känna mig lugn och avslappnad och inte för mycket värde på någon person. Detta kommer över (särskilt för en kvinna) och du kommer att uppfattas som lättsam och rolig att vara omkring.

Om du fokuserar på bara en person i en behövande sätt då detta kommer att göra dig komma ut som desperat och behövande ... Det betyder också att du berättar för gud / Universal ämne som du inte litar på vad som kommer att föras till dig ... Men om du litar verkligen att glad och uppfyller dejting och förhållande erfarenheter kommer till dig då varje dating erfarenhet kommer att vara en tid att lära sig och ha roligt. Varje dag blir en tid då Gud är för dig närmare ditt mål ... som i detta fall skulle vara framgång i dating.

Kom ihåg, hur du känner om världen omkring dig och människorna i den kommer över när du relatera till människor. Om du inte kan må bra så måste man arbeta med sig själv. Jag rekommenderar regelbunden meditation ett bra hypnosterapeuten (läs "dyra och ansedda") för att hjälpa dig att komma tillbaka till dig själv.

Cizinci Vliv Seznamka P?edvolby