lördag 6 november 2010

Är Online Dating för dig efter en skilsmässa?


Tills döden skiljer er åt? Det var säkert en lögn. Din make / maka fick huset, en yngre man, och du fick barn. Definitivt inte fördelas jämt där.

Sex månader senare - Ange din vän ...

Vän: Du kan inte bara sitta själv för evigt.

Du: Men jag är inte ensam. Jag har barn.

Vän: Barnen, humph. De behöver inte hålla dig varm på natten, eller hur?

Du: Det är inte så längre.

Vän: Självklart är det inte. Verkligen, är det inte.

Vän: Jag vet någon. Denna person är nyskild också.

Freeze Frame. Bli av med vän. Du kan maila pälsen efter att du äntligen komma över det faktum att det första valet för dig är någon som misslyckat äktenskap 101 också. När du är redo att datum, när du har flyttat den stora plåster off ditt hjärta, kommer det inte vara så att en vän till en vän kan dansa på din skorv. Det kommer att vara för att du är redo att dela ditt liv med någon igen.

Tre månader har gått. Efter den kallaste vintern i historien, mindes att du skickar din vän i pälsen. Skuld över din väns lunginflammation leder dig att gå på dagen med en frånskild bekantskap. Mindre än tjugo minuter in i dag, är det visat att denna person tycker alla barn kan dra stor nytta av internatskolor. Du får själv en rysning av sveper dina barn i varje natt. Din datum har heller ingen aning om varför den gnagande ex var så nära sinnade om internatskolor i allmänhet. När grindarna är öppna, blir fritt den hett ämne för kvällen.

Efter den fasansfulla upplevelsen som kostar dig inte bara taxiresa utan även två dollar för aspirin för att lindra din blixtrande huvudvärk, du bestämmer dig för att forskning, bland annat är definitivt i ordning innan nästa dag med någon. Din perfekta match gillar barn och inte bara på avstånd. Bör vara en rökare, eftersom andningen av någon konstig anledning är mycket viktigt för dig och dem du älskar. Ett förskott högskoleexamen skulle representera personens önskan att vara en högpresterande.

Hur ska du gå att hitta detta en på miljonen person när du har en ytterst begränsad schema som ger dig knappt någon ledig tid efter barnen och ett heltidsjobb? Barer och klubbar? Inte alltför många där ute för ensamstående föräldrar. Även om det fanns, barn kräver sitters och med skilsmässan inte alltför långt bakom dig, skulle du känna skuld för att lämna dem ändå, särskilt om den dag visade sig vara ett slöseri med tid.

Den praktiska lösningen - online dating. Det kan göras från ditt hem, du kan se biografier över dina möjligheter i en låg pressad miljö. För skiter och fnittrar, kan du tillåta även barnen att se några av fotografierna. De kan faktiskt njuta av att ha ett ord med i ditt kärleksliv.

Online dating är också billigt. Med barn, du behöver varenda krona du kan spara. För vad du skulle betala för ett par designer jeans för din äldsta dotter, kan du förmodligen få ett års medlemskap i en online dating service. Om det fungerar bra, du snart kan ha någon annan att köpa barnkläder.

Med screening element inbyggda i sina program, online dating företag, såsom Yahoo Personals och eHarmony, kan du definiera egna standarder så att du förhoppningsvis kan undvika dem med vilka du är oförenlighet.

En ny outfit för en dag - $ 70,00

Resa till salongen - $ 55,00

Tid slösas efter att ha insett din dag sätta "förlorar" i loser - 3 timmar

Alternativkostnad (en omgång Clue med barn) - obetalbart

Din tid är alltför dyrbar för avfall. Med online dating, kan du göra varje ögonblick räknas.

How Have Your Dating Requirements Changed With Age?