lördag 6 november 2010

Hur du relaterar till


Dagens inlägg handlar om hur du relaterar dig för världen omkring dig. Du kan se detta som hur du relaterar till Gud och hans / hennes skapelse. Även hur din mentala uppfattning om din plats påverkar din framgång i dejting och relationer.

Jag vill börja med att citera den första raden i den 5: e stycket i kapitel 7 från "The Science of Getting Rich" av Wallace slör. För dem som inte har läst mina tidigare inlägg, tror jag att den mentala attityder och anpassningar som rekommenderas i den bästsäljande klassiker, The Science of Getting Rich, gäller för alla aspekter av livet - Om du vilja att lyckas som är.

"Först tror du att det finns en intelligent ämne av vilket allt gå vidare."

Tillbaka i början av 19th century många författare skrev med temat "vetenskap" - dvs alla deras skrifter angav att de hade sitt material ner till en vetenskap. dvs det var vetenskapligt. Detta har dock boken inspirerat många människor att lämna sina miljoner. "Think and Grow Rich" var det återkommande klassiskt inspirerad av denna bok. Bibeln säger i Apostlagärningarna: "Vi lever och rör sig i huvudet på Gud". I indisk mytologi det gudomliga väsendet "drömmar" universum till existens. Idag forskning har visat att ärendet reagerar på observatören och att allt verkar vara av samma saker som översatt till matematik med Einsteins berömda ekvation E = mc2. Nu många forskare talar om Intelligent Design i motsats till slumpen för att försöka förklara sina synpunkter.

Men du kan titta på det faktum kvarstår att om vi ser på vår omgivning som sammanhängande och som reaktiv till vår egen energi eller trossystem händelser tycks hända att kontrollera detta.

Wallace slör frågar dig, som ett första steg, att acceptera att allt omkring dig och din relation med, men du uppfattar Gud, är sammankopplade och är medveten om dig och reagerar på dig. till exempel, Ja, vi orsaka skador på miljön med våra föroreningar, skulle det vara lite eskapistiska inte - se - det. Hur det måste angripas är en annan fråga.

"För det andra tror du att detta ämne ger dig vad du vill"


Jag berörde interkonnektiviteten i det sista segmentet så nu är det dags att fokusera på hur det påverkar dejting och relationer. Anser du dig vara ensam? Kämpar för att överleva? Kämpar för att träffa människor? Om detta är er inställning så är det också vibe kommer du att ge bort när frågar en flicka ut på en dag, det vill säga att du är desperat, du kämpar på dejting och relationer.

Å andra sidan, om du känner att du får stöd av universum / Gud då du kommer att känna mig lugn och avslappnad och inte för mycket värde på någon person. Detta kommer över (särskilt för en kvinna) och du kommer att uppfattas som lättsam och rolig att vara omkring.

Om du fokuserar på bara en person i en behövande sätt då detta kommer att göra dig komma ut som desperat och behövande ... Det betyder också att du berättar för gud / Universal ämne som du inte litar på vad som kommer att föras till dig ... Men om du litar verkligen att glad och uppfyller dejting och förhållande erfarenheter kommer till dig då varje dating erfarenhet kommer att vara en tid att lära sig och ha roligt. Varje dag blir en tid då Gud är för dig närmare ditt mål ... som i detta fall skulle vara framgång i dating.

Kom ihåg, hur du känner om världen omkring dig och människorna i den kommer över när du relatera till människor. Om du inte kan må bra så måste man arbeta med sig själv. Jag rekommenderar regelbunden meditation ett bra hypnosterapeuten (läs "dyra och ansedda") för att hjälpa dig att komma tillbaka till dig själv.

Cizinci Vliv Seznamka P?edvolby