lördag 12 november 2011

Hur man kalla metoden på gatan


Det finns massor av sätt som du kan vända ditt synsätt. Ingen är idiotsäkert eftersom: 1. Din ton och kroppsspråk saken mycket mer än innehållet. 2. Konservöppnare är värdelösa om du inte fick spelet att backa upp dem.

De 3 andra regel

Så viktigt. Så fort du ser ditt mål, och hon prickar du att det är dags att göra ditt drag. Inte tänka eller planera, bara tvinga kroppen att gå upp till henne. Detta gör det tillvägagångssätt känns mer spontant och du behöver inte komma ut som en läskig stalker.

Hantering av rörliga mål

Detta är verkligen svårt att göra eftersom de flesta människor inte gillar att bli avbruten när de är på väg någonstans. Du är bättre efter på avstånd för att se var de hamnar.

Jag är inte uppmuntrande stalking här! Skillnaden mellan förföljare och Don Juan är att du närmar dig och engagera din målgrupp i en konversation. Ha detta i åtanke.

Ögonkontakt

Det är fantastiskt hur många människor du faktiskt kan komma att säga "hej" till dig. Allt du behöver göra är att hålla ögonkontakt med säkra kroppsspråk och blixt en uppriktig ändå subtil le mot dem. Den leende är viktigt, se till att det är en lätt leende där ögonen krama upp lite och hörnen av dina läppar dyker upp, inga tänder visar. Tänk Mona Lisa.

Detta är en mycket inbjudande ansikte att presentera för människor och dessutom ger dem en känsla som de redan känner dig. Många gånger kommer de att säga hej, men även om de inte gör det, jag tycker de är mer öppna mot mig när jag startar min inställning på detta sätt.

Inledande openers

"Hej!" (Leende) "Hej, hur det goin?" "Hej mitt namn är X, och jag gillar att träffa nya människor. Vad heter du? "

Dessa fungerar okej, men du har bättre lite stram uppföljning för att du har mindre än tio sekunder innan hon beslutar om du är värd att prata med.

Observationsstudier openers

Du tar i din omgivning och även uppmärksamma hur hon reagerar på sin omgivning, då du kommentera det.

Det kan vara allt från "Wow, den stad du är vacker på våren." Till "Fan, titta på storleken på den killen! Jag har sett några feta människor i mitt liv, men han tar tårtan! "

Det spelar ingen roll så länge du öppnar med den mentalitet som du redan vet detta tjej. Om du kan omvärdera ditt tänkande för att behandla dessa snyggingar som de är dina vänner höger utanför bat, är du på god väg.

Den första pickup jag någonsin gjort i mitt liv var med denna öppnaren. Jag var på tunnelbanan sitter bredvid denna heta asiatiska flickan och i andra änden av bilen var ett gäng bråkiga high-school-kids som var lek-fighting och säga de mest oanständiga och olämpliga saker verkligen högt, vanligen orsakar en stor scen . Ett fåtal äldre personer fördes-off och flyttade till en annan bil.

Jag vände mig till flickan, skakade på huvudet och sa, "Barn, dessa dagar". Hon var som, "Jag vet! Kan du fatta hur dessa killar bär på? Det är så pinsamt! "Vi pratade lite om sjunkande standard på utbildning och hur barnen började bli ännu dummare. Hon skrattade åt min mispronunciation, och sedan hon sluta kom upp. Som hon var att samla sina saker gå, sa jag till henne att gatorna var en farlig plats full av dumma ligister och frågade om hon ville vara eskorteras hem av en stark man som skulle skydda henne. Jag väntade att hon skulle säga "nej tack" som alla de andra flickorna hade jag utan framgång försökte slå på, men hon överraskade mig genom att säga "Se!" Jag gick hem henne och hon sa att hon var hungrig så vi tog tag i middagen och efteråt gick för månskenspromenader.

Yttrande openers

Be om en kvinnlig åsikt om precis vad som helst.

På köpcentret "Hej, jag behöver en kvinnas åsikt. Vad tycker du om denna Köln / skjorta / skor? "

På gatan - "Ursäkta mig, men jag är ny i stan och letar efter ett trevligt ställe att äta / shop / etc kan du rekommendera någon?"

Använda tidsbrist

Ta bort trycket av dig själv genom att säga att du bara har några minuter att prata eftersom dina kompisar väntar på dig, eller du har ett möte, etc. Detta avväpnar dem från att tänka att du försöker att plocka upp dem.

Här är ett exempel från en pickup jag gjorde nyligen om en tjej som åt sig själv i utomhus-del av en restaurang.

ME: Ursäkta min avbrott, men hur är det mat här? Är det bra (sade i en so-so ton) eller är det goood (sade en imponerad ton med ett leende)
Henne: Åh, det är goooood (härma min ton)
ME: Alright cool ... hej, sinne om jag sitter med dig en stund? Jag ska träffa mina vänner i några minuter och jag hatar att bara vänta runt och gör ingenting.
Hon bjuder mig att sitta och jag fortsätter:
ME: För att vara ärlig, jag är lite nervös, jag har inte sett dessa killar i år och att de alltid används för att plocka på mig för att vara så blyg. Jag såg alltid upp till dessa killar i en storebror slags sätt. (Paus) Säg, vet du vad som skulle klippa? När jag träffar dem, jag förbi igen, så det är bara flirta med mig, hardcore och jag kommer att låtsas vara slåss dig, okej?
HER: (skratt)
ME: Oroa dig inte, det kan fungera åt båda hållen, om du någonsin behöver en låtsas pojkvän att visa upp som en trofé, skulle jag vara glad att hjälpa dig!
HER: Haha, men jag har redan en pojkvän.
ME: Hej det är bra! Jag slår vad om att han är säker nog i er relation så att du hyr en boytoy för kvällen.
Henne: (fnissar)
ME: Vet du vad, jag måste springa, men du verkar som om du har ett bra sinne för humor. Jag gillar det. (Hand hennes penna och papper) Låt oss träffas någon gång för ett par skratt, ta med din man om du vill. Eller så kan du bara använda mig att imponera på dina flickvänner.

Hehe, skrev hon ner 3 olika nummer och hennes e-post och fick mig att lova jag skulle kalla henne.

Förslag Öppnare

Du kan också ge din åsikt som en konservöppnare. Håll åsikter sexuellt neutrala ändå. Tala inte om för henne hur varmt / vacker hon är eller gawk på hennes bröst, minns ögonkontakt!

Till exempel vid videobutiken som hon är att välja en snärt - "Oh man, inte hyra som en! (Paus och låt henne fråga varför) Det är ett slöseri med tid & pengar! Jag såg den för som 10 minuter och ville skjuta mig själv! "

eller på baksidan "Det är ett utmärkt val, ett av mina favorit böcker / filmer genom tiderna! (Paus för reaktion) Om du gillar den här boken / filmen så kommer du att älska XYZ ... "

Du kan tillämpa denna konservöppnare nästan överallt människor köper saker. Bara ändra ordalydelsen runt.

Favor Öppnare

Har henne göra dig en tjänst redan från början.

Be henne att hålla något för dig, eller titta på dina väskor för en sekund och sedan lämna henne för en minut. Du bygger spänning eftersom den tid som du lämnar henne där, hon undrar "vem fan är detta?" När du kommer tillbaka har du licens att Kino och vara tillgiven med henne för att hon förtjänat det.

Jag vill inte bara använda detta för ett öppnare heller. Du skulle bli förvånad över hur många tjejer är villiga att göra dig en tjänst om du ber snällt. Jag tycker att de faktiskt älskar att hjälpa till och är mer mottagliga för mina framsteg eftersom de förtjänat min kärlek. Jag brukar krama dem och säga "Du är bäst!" Och ge dem ett hundra små kyssar på kinden.


fredag 11 november 2011

Hur man gör långsiktiga relationer


De flesta av online daters föredrar att träffa andra människor genom gratis dating webbplatser. Dessa dagar den fria dating webbplatser har kommit upp med mervärdestjänster för medlemmarna. Därför är de mest populära bland tonåringar som är nya till världen av online dating och håller på att lära sig konsten att dejta genom fria dating webbplatser. Även de vuxna använder dessa tjänster för de är kostnadsfritt och ger nästan lika faciliteter som betalda tjänster. Men frågan om övervägande är huruvida den fria dating webbplatser kan hitta en person som kan utveckla långsiktiga relation med dig.

För den mogna såväl som tonårs-användare av fri dating webbplatser är det lätt att starta förhållande med någon som de möter på webbplatser. Men det är svårt för de flesta av dem att behålla relationen. Ofta tonåringarna är benägna att bygga upp och bryta relationen snabbare i motsats till människor som är mogna nog att förstå om relationer och som vet hur man vårda dem. Men det finns några knep som du kan bygga relationer på fri dating webbplatser som varar länge

Talar sanning

I vilket artikel om dating tips och dating råd du läser, kommer de råd du att tillhandahålla saklig information om dig, det ökar din trovärdighet i cyberrymden. Många människor med hjälp av gratis dejtingsajter fejka sin identitet och försöker lura andra. Du bör komma ihåg att dessa dagar, är var och en gör en Google-sökning att veta om andra människor. Om du låtsas vara någon annan, får det inte ta lång tid att ta reda på sanningen om dig. Dessutom, om du på allvar är intresserad av en långsiktig relation är det viktigt att andra ska älska dig för vad de är. Det finns ingen skada i att vara ärlig. Men försiktighet bör iakttas inte avslöja om er alla om du inte har interagerat med den person som under lång tid och du har tro på dem.

Great Communication Skill

Om du vill ha svar på dina meddelanden och e-post, lära sig konsten att bryta isen på fri dating sidor. Många människor som saknar detta är inte att få någon perfekt för dem även om de har andra bra egenskaper. Även efter start samtalet, finns det några tekniker att kommunicera med människor. Innan du skickar meddelanden, försök att spendera lite tid på att läsa profiler och i ditt meddelande, nämner om vad de vill. Det kommer definitivt att skapa positiva intryck. Medan du chattar på nätet, inte prata för mycket om dig själv, kan andra inte är intresserade av det. Välj ett ämne ni båda är intresserade av så att den kan pågå länge. Dessa samtal och meddelanden är grunden för långsiktiga relationer på fri dating sidor.

Uppriktig diskussion om förväntningar

För ett förhållande att hålla länge, är det viktigt att du bör välja människor som verkligen uppfyller dina kriterier. Om du menar allvar med en långsiktig relation och letar efter någon som delar samma intresse om den fria dating webbplatser, måste du starta en diskussion om vad du vill i din själ mate och vad den andra personens förväntningar.

Dessa tips kommer definitivt att hjälpa dig att få din kärlek och själsfrände för en långsiktig relation. Så få gratis dejtingsajter en gå, och starta din online dating äventyr idag.

Rencontres Goes to Cyber Space


Hur Mark Zuckerberg Förändrat Dating


Genom att Jenna Björk December 15, 2010

Idag var Facebook grundaren Mark Zuckerberg som heter TIME "Person of the Year 2010." Om människor i tiden var ute efter ett spel-växlare att få denna ära, fann de rätt man. Zuckerberg har utan tvekan förändrat sättet mer än en halv miljard människor ansluta.

Genom Facebook, och dörren han hjälpte öppen för annan teknik för att hasa in i vår livsstil kan vi titta på nu samspelet mellan våra vänner och familjer från tusentals miles away. Vi behöver inte ens se dem personligen. Vilket är fantastiskt, spännande, skrämmande och förvirrande allt i ett.

Vi kommer inte ljuga för dig. Detta new age-konceptet är en vi är säkra på att vi inte längre kunde leva utan. Zuckerberg har förändrats kommunikation för evigt, och han definitivt förtjänar TIME åtskillnad. Men vill vi också personligen notera Mark för ännu en bedrift.

Han lyckades göra vår dating liv som mycket mer komplicerat.

Dessa dagar när du bryter upp med någon, glöm låta honom gå. Det tar ungefär två minuter att förfölja hans Facebook-vägg, ser att han pratar med en blond träffade han igår kväll på en bar, och känner sig helt upprörd. Nu när vi träffar någon ny att vi tillbringar timmar med textning, Facebooking och tweeting vår potential matcher, och samtidigt missförstånd, spekulera och analysera eftersom vi inte kan läsa sina känslor genom vår mobiltelefon och datorskärmar.

Det är frustrerande ibland. Så i dejting och relationer kommunikation, är det nödvändigt att hitta en balans mellan kvittrande och prata.

"Den negativa sidan av att enbart förlita sig på e-post, sms och sociala medier som Facebook och Twitter är att ofta din kommunikation är ensidig", säger YourTango Expert Julie Spira, som skrivit en bok om cyber-dating, reglerna för netikett: Hur Mind Your Manners på webben. "Att bryta upp har blivit för lätt att göra online. I en relation måste du plocka upp telefonen eller ställa in ett Skype-dagen för att höra någons röst, eller om du riskerar att bli missförstådd. "

När det gäller Zuckerberg skapelse, Spira tillägger, "Det finns inget värre än att ta reda på din Facebook-vägg som du inte längre i ett förhållande. Han kan ändra sin status från "i ett förhållande" till "Single" medan du fortfarande ser fram emot lördagens datum med honom. "

Dessutom, om du kommunicerar bara genom texter, tweets, e-post och inlägg väggen, kan du hamna huvudet över öronen för någon webb persona, men inte hans verkliga personlighet.

"Om du lita enbart på sms och Twitter, kan du riskerar att falla i kärlek med någon bakom tangentbordet" Spira säger. "Det är inte ovanligt att ha en falsk känsla av att vara i ett förhållande med någon som du egentligen inte vet."

Web-tekniken har också förändrat begreppet uppvaktning, vilket kan vara lite nedslående. Det känns nästan för lätt att vinna någons kärlek i dessa dagar, och det är inte bra. Personligen tycker vi höra någon faktiskt frågar oss med ord i stället för en sträng av förvirrande texter, inte sant?

Spira varnar gör datum via Facebook eller SMS. "Fråga inte ut dem och bekräfta planerna bara i en text", säger hon. "Det återstår att ett inslag av gammaldags uppvaktning kombinerat med dagens teknik i den moderna digitala världen."

Ah, Mr Zuckerberg. Genius? Kanske, fast han verkligen har gjort dating spelet mer förvirrande. Men hey, vi ger kredit där kredit förfaller. När det används på rätt sätt, har hans teknik expansionen öppnat upp några sätt för oss att hittills mer effektivt, och dela lite nöjen på vägen.

"Köra sent för en dag? Skicka ett SMS och låt dem veta, "Spira säger. "Flirta på Facebook och Twitter kan vara kul och ger en omedelbar sätt att ansluta, men kom ihåg att ta din relation från online till offline så fort som möjligt."

Så, vi har ett par saker att tacka Mark för.

Han kan vara Time "Person of the Year", han kanske har skapat en flera miljarder dollar företag i mindre än ett decennium, och han kanske har anslutit 500 miljoner människor. Allt som är gott och väl, men Zuckerberg har också förändrat hur vi datumet.

Nu, det är vad vi kallar anmärkningsvärt.


måndag 7 november 2011

Gör enkla beslut snabbt och enkelt


Du har aldrig stamma, fundera över, eller investera en hel del mental energi i över-analysera de flesta av de relativt vardagliga beslut som måste göras i romantiska situationer. När man frågar en tjej ut, du har en plan och göra en särskild rekommendation. Nej, "Vad vill du göra? Jag vet inte vad vill du göra?" Du leder. Allt hon behöver göra är överens. Om hon inte accepterar ett visst förslag, då du leder henne mot ett annat förslag.

En middag datum? Du öppnar bildörren för henne. Du park i den första öppna platsen du ser. Du närmar dig värdinnan begär, "Tabell för två i det rökfria området." Eller om det inte finns någon värdinna, undersökning du snabbt scenen, plocka ut ett bord och huvudet för det. (Du kan be din dejt, "Är den här tabellen okej med dig?" Inget fel med att vara artig.) Du tar menyn, ta del av det kort i några minuter, sedan lägga ner det och ordning. När du är både färdiga att äta, plockar du kolla upp och betala.

Oavsett vilken typ av dag du går på, oavsett om det är en middag dag på en restaurang, en fest på en väns hus, eller en dag i parken, det finns massor av enkla små beslut som måste göras. Som man är det ditt jobb att orkestrera datumet, att ta ansvar, att göra det så enkelt och trevligt som möjligt för damen.

Allt ska flyta smidigt. I själva verket, hon döma något man baserat på hur smidigt det datum gör "flow". Om det flyter, kommer hon fram till att dagen går bra, att det finns en viss kemi mellan er två, och hon kommer att vara mycket mer benägna att vilja se dig igen.

Om datumet inte flödar, pauser dvs massor av obekväma medan du fret över dessa små beslut, kommer hon att börja tvivla på att du är i själva verket den typ av man hon letar efter. Hon kommer att börja tvivla på "kemi".

Förutom att öka din första dejting framgång genom att öka flödet, måste du fortsätta att göra dessa enkla små beslut - snabbt och enkelt - även efter att du börjar se någon på regelbunden basis. Varför? Eftersom att dessa typer av små beslut snabbt och enkelt är ett enkelt sätt för dig att vinna respekt.

Kom ihåg att respektera en av de viktigaste inslagen i en romantisk relation. Om hon inte respekterar dig, kommer hon älska dig aldrig ... eller ens lust efter dig. Inhämtar respekt från damerna är avgörande för din romantiska framgång.

Det finns massor av små sätt för dig att vinna respekt (föremål för en framtida artikel). Ett av de enklaste är att hantera dessa beslutspunkter med lätthet. Det är också ett av de sätt som killarna väldigt ofta skruva upp ... och de inte ens inser det.

Föreställ dig att komma fram till samma restaurang med din dejt. Du kör runt, runt letar efter den bästa platsen. Det finns ingen värdinna så att du och henne stå där och försöka bestämma var du ska sitta. Efter ett par minuter plockar hon ett bord och du två huvud för det.

Kyparen kommer fram och frågar vad du vill dricka. Du tror för en sekund, fråga vad de har, så när han springer ner i listan, välj du äntligen något. När han kommer tillbaka för att hämta din beställning, du försöker fortfarande bestämma vad du vill, fortfarande studerar menyn. Din dag är redo att beställa. Du ber om mer tid.

När kontrollen kommer, låter du det sitta där i en evighet samtidigt som man försöker avgöra om du ska betala den, eller hon ska betala hälften, eller något annat.

Och så fortsätter det ... på och på så här för hela natten. Du vacklande på enkla små beslut ... hämmande flöde och kemi ... och förlorar mer och mer respekt i din dejt ögon.

Vad göra? Var parkera? Vad ska beställa? Dessa är alla exempel på "beslutspunkter" som förekommer ganska ofta i romantiska situationer ... och dessa beslutspunkter presentera dig möjlighet att vinna respekt från din dam ... eller till projekt svaghet.

Visst, vi talar inte om att ta ett diktatoriskt förhållningssätt till relationer. Om hon vill göra något annat, eller sitta någon annanstans, eller betala för middagen ... fint. Dessa små saker borde egentligen ingen roll för dig. Efter allt, du har ögonen på den stora bilden - ha roligt.

Kom ihåg ... obeslutsamhet i en människa är en mycket önskvärd egenskap, och kommer att slå en kvinna ut snabbare än en möglig par Scooby-Doo boxershorts. Och när hon inte kyssa dig godnatt, börjar screening dina samtal, och aldrig går ut med dig på den andra dagen ... har du ingen att skylla än dig själv.