måndag 7 november 2011

Gör enkla beslut snabbt och enkelt


Du har aldrig stamma, fundera över, eller investera en hel del mental energi i över-analysera de flesta av de relativt vardagliga beslut som måste göras i romantiska situationer. När man frågar en tjej ut, du har en plan och göra en särskild rekommendation. Nej, "Vad vill du göra? Jag vet inte vad vill du göra?" Du leder. Allt hon behöver göra är överens. Om hon inte accepterar ett visst förslag, då du leder henne mot ett annat förslag.

En middag datum? Du öppnar bildörren för henne. Du park i den första öppna platsen du ser. Du närmar dig värdinnan begär, "Tabell för två i det rökfria området." Eller om det inte finns någon värdinna, undersökning du snabbt scenen, plocka ut ett bord och huvudet för det. (Du kan be din dejt, "Är den här tabellen okej med dig?" Inget fel med att vara artig.) Du tar menyn, ta del av det kort i några minuter, sedan lägga ner det och ordning. När du är både färdiga att äta, plockar du kolla upp och betala.

Oavsett vilken typ av dag du går på, oavsett om det är en middag dag på en restaurang, en fest på en väns hus, eller en dag i parken, det finns massor av enkla små beslut som måste göras. Som man är det ditt jobb att orkestrera datumet, att ta ansvar, att göra det så enkelt och trevligt som möjligt för damen.

Allt ska flyta smidigt. I själva verket, hon döma något man baserat på hur smidigt det datum gör "flow". Om det flyter, kommer hon fram till att dagen går bra, att det finns en viss kemi mellan er två, och hon kommer att vara mycket mer benägna att vilja se dig igen.

Om datumet inte flödar, pauser dvs massor av obekväma medan du fret över dessa små beslut, kommer hon att börja tvivla på att du är i själva verket den typ av man hon letar efter. Hon kommer att börja tvivla på "kemi".

Förutom att öka din första dejting framgång genom att öka flödet, måste du fortsätta att göra dessa enkla små beslut - snabbt och enkelt - även efter att du börjar se någon på regelbunden basis. Varför? Eftersom att dessa typer av små beslut snabbt och enkelt är ett enkelt sätt för dig att vinna respekt.

Kom ihåg att respektera en av de viktigaste inslagen i en romantisk relation. Om hon inte respekterar dig, kommer hon älska dig aldrig ... eller ens lust efter dig. Inhämtar respekt från damerna är avgörande för din romantiska framgång.

Det finns massor av små sätt för dig att vinna respekt (föremål för en framtida artikel). Ett av de enklaste är att hantera dessa beslutspunkter med lätthet. Det är också ett av de sätt som killarna väldigt ofta skruva upp ... och de inte ens inser det.

Föreställ dig att komma fram till samma restaurang med din dejt. Du kör runt, runt letar efter den bästa platsen. Det finns ingen värdinna så att du och henne stå där och försöka bestämma var du ska sitta. Efter ett par minuter plockar hon ett bord och du två huvud för det.

Kyparen kommer fram och frågar vad du vill dricka. Du tror för en sekund, fråga vad de har, så när han springer ner i listan, välj du äntligen något. När han kommer tillbaka för att hämta din beställning, du försöker fortfarande bestämma vad du vill, fortfarande studerar menyn. Din dag är redo att beställa. Du ber om mer tid.

När kontrollen kommer, låter du det sitta där i en evighet samtidigt som man försöker avgöra om du ska betala den, eller hon ska betala hälften, eller något annat.

Och så fortsätter det ... på och på så här för hela natten. Du vacklande på enkla små beslut ... hämmande flöde och kemi ... och förlorar mer och mer respekt i din dejt ögon.

Vad göra? Var parkera? Vad ska beställa? Dessa är alla exempel på "beslutspunkter" som förekommer ganska ofta i romantiska situationer ... och dessa beslutspunkter presentera dig möjlighet att vinna respekt från din dam ... eller till projekt svaghet.

Visst, vi talar inte om att ta ett diktatoriskt förhållningssätt till relationer. Om hon vill göra något annat, eller sitta någon annanstans, eller betala för middagen ... fint. Dessa små saker borde egentligen ingen roll för dig. Efter allt, du har ögonen på den stora bilden - ha roligt.

Kom ihåg ... obeslutsamhet i en människa är en mycket önskvärd egenskap, och kommer att slå en kvinna ut snabbare än en möglig par Scooby-Doo boxershorts. Och när hon inte kyssa dig godnatt, börjar screening dina samtal, och aldrig går ut med dig på den andra dagen ... har du ingen att skylla än dig själv.