tisdag 18 oktober 2011

Varför du inte ska skrämmas av attraktiva kvinnor


Det är ingen hemlighet att en av de största hinder som män har gentemot närmar mycket attraktiva kvinnor är att de skräms av dem.
När en man får höra att dessa kvinnor är precis som alla andra kvinnor och att det finns ingen anledning att skrämmas av dem, kan han tro att och ändå argumentet räcker inte för att eliminera sin rädsla att närma sig och möta dessa kvinnor.

Men att förstå de verkliga orsakerna till varför ingen man bör skrämmas av en mycket vacker kvinna visar sig vara ett mycket effektivt sätt att eliminera samma känsla.

Så, här är tre viktiga skäl till varför du inte ska vara rädd för att prata med vackra kvinnor:

1. Den självklara men ofta förbisedd sanningen är att attraktiva kvinnor inte är så sällsynta eller ovanliga. Gå till någon klubb eller en bar och du hittar massor av kvinnor som är mycket attraktiva och skulle lätt kvalificera sig som modeller eller skådespelerskor. Så ... vackra kvinnor är inte sällsynta. Vad är knappa är vackra kvinnor med lika vacker personligheter.

2. Kom ihåg - det som skrämmer dig är inte en kvinnas skönhet men hennes inställning. En kvinnas snorkigt sätt att bära sig själv, undvika ögonkontakt, och att gå med huvudet högt är upp vad som gör henne komma över som ovänlig, olycklig och på annat sätt oåtkomlig.

3. Om du har träffat några vackra kvinnor, då vet du att sannolikheten för att deras personlighet matchar deras skönhet är extremt låg. I själva verket är många om inte de flesta av dessa kvinnor ointressant, grund, höga underhållskostnader och i övrigt ovärdigt att umgås med. Och detta gäller för båda könen.

Varför är detta viktigt? Jo, eftersom en av anledningarna till att killarna skräms av vackra kvinnor är att de tror att dessa kvinnor fromma varelser och de har gudfruktig, enastående tecken. Men det är oftast inte fallet.

4. Många killar tror att dessa vackra kvinnor är "ur sina ligan." Denna tro har ingen grund i verkligheten. Det tar inte lång tid att titta runt och märker hur många vackra kvinnor datum och har relationer med killar som är fysiskt och i övrigt mediokra. Så ... den "utanför min liga" argument är bara en ursäkt att inte vidta åtgärder, och en som du ska överge.

Så, när du ser en vacker kvinna som du vill synsätt, minns ovanstående punkter, vara realistiska och antar att hon inte kommer att vara allt det som intressant fram till och om hon inte kan styrka motsatsen. Och detta kommer att eliminera mycket av din rädsla att närma sig.