tisdag 18 oktober 2011

Dating Tips för män


Hur en vanlig kille som du och jag kan attrahera kvinnor som helst, när som helst? Hur förbättra ditt utseende? Hur får man en flickas uppmärksamhet? Hur får man en kvinnas telefonnummer?

Ja mina kära vänner en man försöker alltid ta reda på dessa svar innan en dating. Dejting kan vara svårt och farligt om du inte hade några tips om en kvinna. Varje människa vill ha en vacker flickvän som en bra partner. Jo det är mycket svårt att få reda på att vad en kvinna vill ha? men våra tips ger dig bra förslag som vad att bära, hur man ska reagera och vad man ska säga? Du bör alltid hålla uppmärksamheten hos kvinna som intresserar dig. Vad är det första en kvinna som märker om hon är attraherad av dig? Fråga aldrig en kvinna som du är lång, rik eller vacker. Om du tycker att ljuga, kommer du aldrig någonstans med kvinnor. Ta reda på vad som fungerar och vad som bara gör en kille ser ut som en tönt. Välj alltid billigt men kul platser för en dag. Försök att se snygg och smart av kläder före ett visst datum. Så du bör förbereda hela vägen innan en perfekt dating.

Aldrig ljuga med din dating partner, försök att flytta henne om livets verklighet. Du ska aldrig fråga henne ålder eller födelsedatum. Försök alltid att appriciate av hennes skönhet och godhet. Mer dating tips för män ...