onsdag 13 juli 2011

Älska mig, älska min födelse för


Patrick Ferrin och hans fru Sue, har varit gifta i 30 år och de är stolta över det. Deras framgång, Pat sa, är lika delar självförsörjande (de delvis byggt sina egna hem), kunniga (de äger flera företag) och lycka ("Vi njuter ekonomisk framgång", sa han).

Men han tillägger en annan variabel att han också tror har hjälpt paret "Håll ut" för tre decennier. Pat och Sue, St Paul, är både första nyfödda.

Chai T. Lo har en annan historia. Den äldsta av åtta barn, gifte hon den yngste av 10. Så, hur det går? "Vi kompletterar varandra", säger Chai, från Minneapolis, "eller så tror jag!"

Som om listan över kvaliteter inte var skrämmande nog i valet av ditt livs kärlek (eller åtminstone avancera till en andra datum), kan du be nu detta när match.dot.com-ming eller möta upp för en kopp kaffe : Så, var är du i din familj födelse beställning?

Kalla det vetenskap, konst eller hooey, men har inte de flesta av oss undrade om livet skulle ha varit annorlunda hade vi gjorde en annan plats på familjen näringskedjan? Onlies fundera över hur livet skulle ha varit som med syskon. Första Nyfödda, ofta knuten som den mest skyldig, kanske avundas den yngsta, som verkar mycket friare i föräldrarnas grepp. Mittbiten, allmänt känd som familjens fredsbevarare, kanske gillar att låta någon annan förhandla för en stund.

På senare tid har forskare börjat poserar en annan intressant fråga: Har var vi sjunkande födelsetalen att ha någon effekt på någon som vi kan bäst förälska? Läs mer


Dating Tips: Anta attityd av tacksamhet


Fortsatt från senaste inlägg

"Tredje: du relaterar till detta ämne med djup och djup tacksamhet."

Detta sammanfattar essensen av vad ditt inre attityd behöver vara för unbandoned framgång i dejting och relationer eller något annat för den delen.

Om du är tacksamma då du är mer öppna för dina erfarenheter. Till exempel, det finns många vackra kvinnor som är nere till höger tikar. Om du möter en och ta reda på vad hon är, än detta är ett tillfälle att känna tacksam över att du inte fastnar med henne.

Likaså kommer en del kvinnor leder bara till 1 eller 2 datum eller korta relationer. Detta är också en tid att vara tacksam för det lärande du har fått att växa och bli en bättre människa. Känn tacksamhet och du kommer närmare och närmare den ideala dejting och upplevelser relation till dig.

Om du förlorar den attityd av tacksamhet då du frustrerad och missnöjd med vad du har. Du börjar tvivla på din värdighet. Detta kommer att stöta på i ditt dagliga liv i hur du relaterar till dig själv och andra människor och du är tillbaka på ruta ett.

"Hela processen av mental inställning och försoning kan sammanfattas i ett ord, tacksamhet."

Jag älskar den här meningen som sammanfattar hela förståelsen av tacksamhet. Tacksamhet bort bitterhet som du kan ha till livet, eftersom det är allt en lärorik erfarenhet för att få vad du vill.

Om du spenderat många år arg på världen, på samhället eller individer sedan tacksamhet för läxor man lärt av det förflutna kan hjälpa dig att lindra år av stress och besvikelse.

Vissa människor spenderar hela sitt liv skyller på andra för sina problem. Aldrig ta ansvar för sina handlingar. Detta skyller alltid tillbaka samma omständigheter i deras liv. Sådana människor är aldrig riktigt nöjda med sina liv. Varje dag de söker distraktion med arbete, vänner eller otillfredsställande kön. Om i stället den tidigare erfarenheter är relaterade till med tacksamhet då har du möjlighet att möta dig själv och din livssituation och gå vidare för att ta emot vad du verkligen vill ha ut av livet, dejting och relationer.