lördag 9 juli 2011

Skriv den perfekta online dating profil


När det gäller online dating, kan följa några enkla riktlinjer göra din profil står ut från mängden och öka dina chanser att landa den perfekta dagen. Cosmopolitan lyfter fem vanliga användaren misstag och hur man undviker dem.

Du får inte Self-Främja

Värva en vän som känner dig väl för att hjälpa framhäva dina bästa egenskaper och styrkor på din profil.

Du komma ut som en klon

Istället för att använda adjektiv som "äventyrlig" eller "friluftsaktiviteter," dela erfarenheter att lyfta fram dessa egenskaper.

Du åker Negativ

Att skriva något som "inte visas om du bor med dina föräldrar" kan slå tillbaka, vilket gör potentiella datum uppfattar dig som negativa och fördömande.

Du är för ärlig

Ompröva lämnar ut intima detaljer eller att du registrerat dig enkelt att komma över ett ex.

The Wrong Foton

Ingen cut-i-halv bilder här. Istället ingår avslappnad helfigur bilder som visar dig i din naturliga miljö (på en fest, med husdjur, etc.).

Internet dating obwiniane za wzrost ataków


fredag 8 juli 2011

Hur att ge gåvor


Ibland män kan gå lite överbord med gåvor, ger alltför mycket för det. Eller inte ge några presenter alls som kan göra en kvinna undrar om han verkligen bryr sig. Dagens videopodcast fokuserar på tips om bästa tiden för att ge presenter till en man ...


torsdag 7 juli 2011

Dating på jobbet?


Det är en vanlig företeelse: medarbetare som också datumet.

Men är dessa relationer obetänksamma? Det beror på vem du pratar med.

Valley dejting coach, Joann Cohen, har mer än 20 års tidigare erfarenhet av mänskliga relationer och hon säger att dejta på arbetsplatsen är ett tveeggat svärd - en som bör undvikas om möjligt.

Men om du är handlöst för någon på arbetsplatsen och du absolut inte kan tänka dig att inte dejta dem, Cohen försäkrar, "Det finns hopp", och erbjuder dessa tips:

Innan dejta en medarbetare

Kontrollera dina anställda handbok. Vissa företag har en policy som förbjuder dating relationer på arbetet. Andra tillåter kamrater hittills, men förbjuder chef / underordnad relationerna, så läs det finstilta. Om de inte specifikt upp interoffice dating, läste ditt företags sexuella trakasserier politik. Glöm inte att det finns skrivna och oskrivna förväntningar i varje företag. Gör allt för att du hanterar dig själv på rätt sätt.

Kom ihåg: Ingen är nej. Innan frågar en medarbetare på ett datum, anser chansen att svaret kan bli nej. Om så är fallet, vara artig, säg åt dem att låta dig veta om de ändra sig och inte fortsätta att driva den andra personen, som kan betraktas som sexuella trakasserier.

Medan dejta en medarbetare

Kommunicera. Snacka om varandras förväntningar. Ställ spelregler. Detta kommer att hjälpa att avgöra hur ni båda bör ta upp och hantera eventuella problem eller frågor som kan uppstå på kontoret angående din relation.

Var diskret. Även om du tror att du är kär och vill att alla ska veta det, inte innebär andra. Överens om att berätta för någon förrän du är i en etablerad, engagerad relation.

Vara professionell. Undvik handdatorer, flirtig e-post eller samtal, och även lunch på jobbet. En bra tumregel är att se till att du känner dig bekväm med att ha allt du gör på framsidan av en tidning.

Fokus på arbetet. Mänskliga resurser och din chef kommer att se till att din relation inte påverkar ditt arbete. Så nu är den bästa tiden att arbeta hårt och fokus. Du vill inte ge dem en anledning att låta dig gå.

Punkter att komma ihåg

ALDRIG dejta någon som direkt rapporterar till dig. Det kommer att göra människor ifrågasätter ditt omdöme, och kommer att orsaka andra att anklaga dig för favorisering.

Office storleken har betydelse. Det är mer lämpligt, förväntade och accepterade för människor hittills i större kontor, snarare än mindre organisationer kontor.

Människor kan vara olika på jobbet. Innan du frågar dem, prata med dem mer ingående i en avslappnad miljö och lära känna dem. Se till att det är någon du skulle verkligen vilja gå ut med.

Vara mogna. Om du når en punkt av stabilitet i ditt förhållande, det är okej att låta folk veta. Prata med din chef först, dock försäkra honom / henne att det inte kommer att påverka ditt jobb.

Låt inte fungerar stör din relation. Håll arbete och ditt privatliv som separata som möjligt. Detta eliminerar eventuella kolliderar de två, och lämnar dig med en frisk, fungerande relation.

Varför Online Dating misslyckas


onsdag 6 juli 2011

Dating Råd för män söker kärlek


Kärlek är den starkaste känsla som finns, men vissa män bara hålla på att göra samma gamla relationen och dating misstag som hindrar dem från att konstatera att en sann kärlek. Att lära sig hur man undviker dejta fallgropar genom att prova nya strategier kan hjälpa en människa att hitta den där speciella kvinnan han söker. Dessa dating tips för män hjälper män att få ett bättre perspektiv på några dejting insikter som alla kvinnor talar om, men sällan erkänna.

Första intrycket är viktigt att kvinnor

Män söker kärlek behöver för att göra ett gott första intryck eftersom det är viktigt att få en kvinnas intresse. Det kommer alltid att vara ytlig flickor som går ut med killar enbart baserad på utseende och materiella ägodelar som bilar och pengar. Dock är kvalitet damer ser verkligen för en kille med en stor personlighet, som tar hand om sitt utseende och har mycket att erbjuda intellektuellt. Bör dock en investering i en bra frisyr och en fin garderob inte diskonteras. Tjejer gillar en kille i casual jeans lika mycket som de gör en kille i en kostym och slips. Klänning lämpligt för datum, och rädda blekta helgen shirt och gamla jeans för att hänga med killarna.

Om ett datum ingår att ha en dam över till huset eller lägenheten, se till att platsen är ren. Detta kan låta som en no-brainer, men det finns egentligen två typer av män - rörig män, och rena män. Mannen som är snyggt och rent låter en kvinna vet att han bryr sig om sitt hem, och skulle kunna göra en bra kärlek intresse. Den stökigt hus skickar budskapet att alla potentiella flickvän så småningom kommer att göra en massa tvätt och skura om hon pinnar runt, och hon är sannolikt att springa och aldrig se tillbaka efter bara ett besök. Om det tar att anställa en piga att hålla ol 'ungkarlslya snyggt och prydligt, gör det. Det är det enklaste steget en kille kan ta att göra ett gott första intryck av hans hem.

Fysisk kondition och atletiska är attraktiv för kvinnor. En kille behöver inte vara en superstjärna idrottsman med en body builder kroppsbyggnad, men är en aktiv kille som tar hand om sig själv en mycket mer attraktiv för en kvinna än en kille som sitter runt att äta chips och dricka läsk hela dagen. Ta några extra steg att engagera sig i fysisk aktivitet varje dag om det är vandring, cykling, vandring och löpning, göra några crunches eller arbetar runt huset. Kom ihåg att muskler är sexigt!

Om plocka dagen upp, kom ihåg att ge en dam med en ren bil att åka i för dagen. Många kvinnor har klagat på att få in på en killes bil bara för att få hundhår på hennes kläder, eller råkar stöta in i sidan av bilen och få smuts på hennes klänning. För första intryck skull, se till att bilen är tvättad och ordentligt dammsugas.

Slutligen, försök att slappna av och vara lugn stund på dagen. En tidig eftermiddag träning kan minska på förhand dagen panik. Kom ihåg att le och ha roligt. Humor och skratt är otroligt attraktiva för kvinnor och damer kommer att ta upp dagen förtroende, och kommer troligen att ha en bra tid också.

Dating Guide för män på var att träffa kvinnor

En knepig aspekt av dating är att hitta en trevlig tjej med en bra karriär med potential att bli en kärlek intresse. Nåväl, detta är lättare sagt än gjort, men här är några ställen att träffa trevliga kvinnor att de flesta män förbise. Visst, kanske den söta servitrisen eller sexig tjej i baren vara kul, men för flickvän material kan du titta på dessa ställen:

Gym - Många kvinnor med karriärer besöka gymmet på kvällarna och på lördag förmiddag. Upptagen kvinnor tenderar att försöka passa fysisk kondition in i deras schema och ofta går co-ed gym till förmån för att utöva och kanske träffa någon trevlig också.

Gemenskapen och sociala Blandare - Aktiv kvinnor i samhällen tar sig tid att bidra till att strukturen i sina städer och samhällen de lever i. De volontär, delta, och delta i deras lokala handelskammaren. Vin och Art Festival, som liksom samhörigheten händelser byggnaden är bra ställen att träffa kvinnor.

Bank eller Kundtjänst Jobb - Kvinnor gillar att arbeta i jobb som de känner att de har karriär rörlighet, och där de interagerar med kunderna. För män som gör de flesta av sina bankärenden på nätet, kanske gå in på banken då och då kunde sätta killar i kontakt med karriär sinnade kvinnor. Men killarna måste gå tillväga metod att möta kvinnor med försiktighet eftersom de inte vill framstå som en krypning. Så killar, håll huvudet kallt och vara respektfull.

Filantropiska organisationer - socialt sinnade kvinnor som är aktiva i samhället ofta frivilliga för välgörenhetsorganisationer. Män som volontär tillsammans med kvinnor har möjligheter att stödja samhällen och kanske främja och bygga nya vänner.

Online Dating - Många dejtingsajter som Match.com eller eHarmony datering är bra resurser för att göra anslutningar med liknande intressen. Helt enkelt skapa en profil dela några intressanta fakta och detaljer, och ladda upp några bilder. Många webbplatser är gratis att delta och ger möjlighet för killar att komma över blyghet att närma sig nya kvinnor.

Online Dating Råd för män

Det är en konkurrenskraftig aspekt till online dating. Kvalitet kvinnor får flera erbjudanden från män på nätet, och de har möjlighet att datumet flera män samtidigt. Så det är bäst att hålla online dating en avslappnad och vänlig upplevelse. Försök att inte få alltför insvept i bara prata med en dam. Datum flera flickor, men begränsar datum till flickor som relationen möjligheter istället för att gå ut med varje flicka möjligt. Så småningom är en anständig kille säker på att göra en meningsfull kontakt med en fin dam. Här är några fler tips på att skapa en tilltalande online dating profil:

Skapa intresse för en online-profil - dela en rolig upplevelse eller hobby. Inkludera information om din karriär och intressen samtidigt som man försöker vara något vaga om din inkomstnivå. För inkomstnivå, är det bäst att ge ett intervall för skull avvärja guld-grävarna.

Dela Detaljer om ideal partner - Kom ihåg detta är en annons ber om vänskap så en kille måste vädja till kvaliteter i en kvinna som han söker, men försök att inte vara alltför orealistiskt eller krävande.

Stavning och grammatik - Kontrollera stavning och grammatiska fel innan profilen publiceras. Detta kan vara en stor turn-off för kvinnor.

Skaffa ett yttrande - Det är alltid bra att få en syster eller betrodda väns åsikt om profilen och peka på ett par intressanta detaljer som kan läggas till profilen.

Var ärlig - Försök att inte overexagerate i profilen. Använd en ny bild, och främja din relation status korrekt. Sanningen kommer så småningom komma ut, och kvinnor som vill veta en kille är som han säger att han är.

Förhållande Råd för män

Det bästa dating råd för män är att försöka skapa ett gott första intryck, men att hålla det verkligt. Ha en positiv syn på dating erfarenhet och försöka gå till platser som kvaliteten kvinnor skulle gå till sådana som gym, filantropiska eller välgörenhetsevenemang. Också gå till gemensamma aktiviteter, där kvinnor förväntas delta som vin fests och mässor hantverk.

Slutligen vänder sig till online dating webbplatser som Match.com eller eHarmony för att söka efter den där speciella någon. En av fem dating relationer börjar från mötet på nätet. Skapa ett imponerande, men ändå ärlig profil, och hålla det casual. Kärleken kommer att hända med tålamod och en bra attityd.

왜 데이트 미신적인 사실 작업


tisdag 5 juli 2011

Weed Dating


Tunbridge - Ben Wolfe var lite nervös, medgav han, när han stod och väntade i söndags eftermiddag på Tunbridge Hill Farm för starten av det inledande singlar händelse värd nordöstra Organic Farming Association of Vermont

Den 35-årige North Tunbridge bosatt var lugnade dock av det faktum att "sålla dating" händelsen handlade om mer än bara singlar kontrollera varandra.

I denna Vermont födda snurra på speed dating, skulle träffas deltagarna i par för tidsinställda perioder på sju minuter innan man går vidare till nästa parning. Dock skulle dessa korta möten sker inte över en tabell i en mörk bar eller restaurang, speed dating vanligtvis gör, men istället över en rad av purjolök, som de skulle rensa när de pratade.

"Det skulle vara riktigt snyggt att träffa en kvinna här," Wolfe sagt. "Men jag är inte pressa mig själv. Jag bara tänker att du får träffa människor samtidigt som du hjälper till en lokal gård, rensa ogräs. Det säger något om personer som de skulle vilja göra något sånt här. Det är inte som en film. Det är mer interaktivt. "

Den "speed dating möter beskära pöbel" Tanken var en skapelse av Jean och Wendy Palthey, som har odlats i Tunbridge i 18 år.

"Vi har här en ung kille som jobbar för oss", Jean Palthey förklarade: "och han är singel och bor i Chelsea, och vi skämtar om att det inte finns många unga, ensamstående runt här, så vi kom upp med denna idé. "

Tyvärr var deras anställda som har problem med bilen den dagen den inledande händelsen och kunde inte göra det.

De nio deltagare som gjorde det - och betalade $ 10 (eller $ 15 för icke-NOFA-VT-medlemmar) om förmånen att träffa och ogräsrensning - trekked från så långt bort som västerländska Massachusetts och från olika städer i Vermont, inklusive Brattleboro och Orwell . De varierade i ålder från 20-årsåldern till 50. Varje ogräsrensare bar en namnbricka med bara sitt förnamn och namnet på sin favorit frukt eller grönsak, som blev deras ogräs-dating efternamn.

Den NOFA-VT personal kom in i anden också. När de pådrivna gruppen fram till fältet, förklarade händelsen medarrangörer Sarah "Kale" Heusner och Jean "Husk Cherry" Hamilton sina bredare mål för händelsen, som de räknar rullar ut i år till andra villiga gårdar i hela staten.

"Det är fantastiskt att se den spänning och stöd för maten rörelse här," Heusner sagt. "Även små möten här. Vi gör samhället starkare, även om ingen kärlek matcher görs. "

Ogräsrensning och anslutning

Efter en runda av introduktioner och en snabb ogräsrensning handledning från jordbrukaren, upprepade Heusner till deltagarna: "Det handlar inte bara om kärlek och dejting är det också om att vänner och gemenskap."

Förutom rader av feta lök och ett fält av majs som rasslade i lätt vind, fick gruppen ner till verksamhet ogräsrensning och anslutning.

Som drog ogräs staplade upp mellan purjolök flöt fragment av samtal upp från huvuden böjda sällskapligt nära varandra. De sträckte sig från standard - "Var har du växa upp? Gå till skolan? Vad gör du för en levande "-? Till diskussioner om trädgårdsskötsel och jordbruk, utbilda barn om var maten kommer ifrån, energipolitik och byteshandel som en bättre ekonomisk modell för världen.

Vid sju-eller-så-minuters mellanrum, ringde en liten get klocka, och alla reste sig upp, skakade leriga händer och flyttade en ro över till en ny ogräsrensning följeslagare.

Ogräsrensning var inte ny för någon i gruppen, men stilar skilde, vissa knäböjde medan andra böjd, några var barfota och andra i tungt arbete stövlar. Några deltagare sa att de göra åtminstone en del av sin inkomst från jordbruket. Det fanns också en ingenjör, en lärare, en konstnär och en radio-show värd.

Caitlin Wolf Henzler, 22, förklarade för en av hennes ogräsrensning partners som hon arbetade som lärling bonde i Chesterfield, Massachusetts "Jag såg e-post om detta och tyckte att det var den bästa idén någonsin", sade hon. "Jag har varit ogräsrensning för den gångna månaden och hälften, så du kanske undrar varför jag vill tillbringa ledig tid ogräsrensning. Men jag tänkte, "Varför inte?"

Som om efterbehandling tanken med sin nästa ogräsrensning partner, Wolf Henzler utarbetats, "Jag gillar att sålla med människor. Människor har alltid något att dela. "

Wolf Henzler, som hade väg-löst till Vermont med en vän, Tracy Husson, 23, i Northampton, Massachusetts, USA, hade hört om händelsen via NOFA-VT e-postlista. "Jag söker en mycket specifik sak (i ​​en partner), och jordbrukarna är där jag tror att jag kommer att upptäcka att," Wolf Henzler sagt. "Det finns massor av unga jordbrukare där ute, men bönderna inte får ut så ofta, de är på gården."

Weed dejting vädjade till Wolf Henzler av en annan anledning, sade hon: "Det är viktigt att göra något när ni träffas."

Josh Schlossberg, 31, av East Montpelier, som ogräsrensning med Wolf Henzler den rundan gick. "Det är bättre att träffa människor över gemensamma intressen och fysiskt göra något", sa han. "Jag har gjort online dating, men detta är första gången jag har gjort något liknande där man möter flera personer. Speed ​​dating är alltför uppenbara. Detta är praktiskt. "

Den slutliga get klockan pinglade, och den första någonsin (i den mån någon visste) ogräs-dating evenemanget var över. "Inte än!" Protesterade Schlossberg, tittar ner raden av purjolök han hade ogräsrensning. "Det finns fortfarande mer att göra."

Weed Notes

Leran-täckt grupp följde lantbrukaren Jean Palthey runt fälten för en snabb rundtur i tunnland i grönsaksproduktionen innan alla på väg till ladan för några lätta förfriskningar, med saltgurka och salsa Palthey hade gjort från sin produktion.

Nästa steg, Heusner förklarade, var att fylla i ett "ogräs note" till någon du skulle vara intresserad av att prata med mer. Den NOFA-VT-personal skulle då sortera noteringar och leverera dem till den avsedda mottagaren på ett svar om känslan var ömsesidig. "Ungefär som elementära skolan hjärtans" Heusner skämtade.

Alla frästa om att äta och dricka och fortsätter sitt samtal. Rummet tyst tafatt när ett par, hoppa över ogräs post alternativet, hoppade direkt till utbyte av telefonnummer.

De flesta var överens om att, även om gruppen var lite mindre än optimalt hade det varit värt besväret. Val McGettigan, 42, av Westminster hoppades att ta idén hem till Windham County, där hon är inblandad i en lokal hållbar-food-grupp som kallas Great Falls Food Hub. En annan deltagare, Elizabeth Frank, 50, erbjöd sig att vara värd för ett ogräs-dating session på hennes Eagles Flight Farm i Orwell.

"Jag visste inte vad som väntar", säger Carl Etnier, 47, av East Montpelier. "Men jag hade kul att komma ut på ett fält, få våra händer i smutsen, att bygga en kultur kring jordbruk. Jag ska bygga mitt liv kring förutsättningen att vi inte kan hålla beroende på en global livsmedelsförsörjning, så jag letar efter en partner som är villig att arbeta med mig i smutsen för att odla mat för oss själva och andra. "

"Jag gjorde speed dating en gång," Etnier fortsatte. "Det var högt i ett dåligt upplyst bar i Burlington, även om det var ganska kul. Du får fem minuter med varje kvinna och sedan gå vidare och skrek över musiken. Jag gjorde slut förbigående dejta en kvinna. Men detta var bättre. Det är något att njuta bara för dess egen skull. "

Dating With Science On Your Side