fredag 2 juli 2010

Ta reda på vem du dejta Med DateCheck


En av de nyaste program kommer du att kunna köra bakgrundskontroller från din smartphone - vilket betyder att du aldrig mer oroa dig för de människor du möter.

Lanserades vid Consumer Electronics Show, Datum Check hjälper användaren att snabbt göra bakgrundskontroller av potentiella friare.

En av de nyaste program kommer du att kunna köra bakgrundskontroller från din smartphone - vilket betyder att du aldrig mer oroa dig för de människor du möter.

Om du någonsin velat veta mer om någon som du har träffat, eller om du bara vill veta om vad han eller hon talar om för dig är sanningen, då DateCheck är en väldigt praktisk tillämpning ha. Ansökan kan du få reda på nästan någonting om personen.

Till exempel, om du undrar hur kompatibla dina intressen är, du behöver bara slå upp vad personliga eller professionella hemsidor de är på att se vad saker och ting intresserar dem. Du kan även titta för att se om de har en Facebook, MySpace eller Twitter sida. Och om du är intresserad av vad stjärnorna har att säga, då du kan kontrollera kompatibilitet baserat på dina astrologiska tecken att se hur väl du skulle matcha.

Om pengar är ett bekymmer, då kan du få en uppfattning om hur bra det går genom att söka deras ekonomiska historia. Ta reda på om de har ansökt om konkurs eller om de äger sina egna hem. Du kan även se vad den genomsnittliga hem kostnaderna och vad det genomsnittliga inkomster är till stadsdelen där de bor. Du kan även se om de fortfarande bor hemma med mamma och pappa!

Naturligtvis finns det också en oro för att din blinda datum kan en yxa mördare. DateCheck kan du söka kriminalregistret för brott och sexualbrott så att du vet exakt vem du möter. Du kan också söka andra offentliga register för att se om de är gifta, skilt sig, eller har alltid varit singel.

När Intelius, som grundades av Naveen Jain, debuterade DateCheck på Consumer Electronics Show i Las Vegas, la de sina egna snurra till det genom att starta den ut som en liveversion av The Dating Game. Gillar den klassiska TV-showen, satt Intelius "möhippa bakom en gardin och frågade dumma frågor om tre potentiella ungkarlar sitter på andra sidan. Det hade emellertid möhippa en fördel att tidigare tävlande på showen hade inte - hon kunde använda DateCheck söka upp information om henne datum. Hon kunde ta reda på om de hade en kriminalregistret och som ungkarl ägde sitt eget hem. Därifrån kunde hon göra det beslut som kille att be om ett datum.

Även om spelet visar var mer för publiken underhållning än något annat, gjorde det belysa olika sätt som DateCheck, som utvecklades av Naveen Jain s Intelius team, skulle kunna användas i en verklig situation att få veta mer om människor du möter.


torsdag 1 juli 2010

För-och nackdelarna av online dating


Av Jon Tingley

Jag välkomnar dig tillbaka den här veckan med en spalt om online dating och uppkoppling. Det är ett kallt där ute så många av er kanske tänker att avstå från under-frystemperaturer och trångt barer till förmån för en bärbar dator och webbkamera. Under vintern bryta, skickade jag en undersökning för läsarna att ta om online dating för att jag ville få en korrekt känsla av läsarnas erfarenheter med verktyget. Du får tillgång till undersökningen genom att besöka http://bit.ly/ftingley

Det visar sig att 60 procent av dem som tog undersökningen aldrig har skapat en online-profil eller personlig annons. Det chockade mig. Då jag grävde lite djupare och såg att om du dela upp det med sexuell läggning, 85 procent av homosexuella tillfrågade uppgav att de har skapat en online profil, medan bara 28 procent av enkla människor som rapporterade detta.

Min studie är långt ifrån vetenskaplig och mina resultat inte är avgörande, men att hoppa är svår att ignorera. Dessa resultat gör det verkar som online romans webbplatser främst används av unga homosexuella (75 procent av de svarande var under 24 års ålder).

Gay eller inte, online dating är något som blivit vanligare under de senaste åren. Vad används för ett stigma är nu ett verktyg som ständigt är annonseras på TV och är den go-to resurs för frånskilda fotboll mammor och twinky homosexuella pojkar. Om du funderar på att försöka en online dating service, måste du veta vad du får dig in.

Dating tjänster är inte billiga

För full tillgång till sina tjänster, de flesta företag tar över $ 30 per månad. Det är sant att flera företag erbjuder gratis eller begränsade versioner av sina tjänster, men de blek i jämförelse med vad du får när du hosta upp degen. De enda områden som tycks erbjuda betydande funktionalitet och publik gratis är PlentyofFish.com och Manhunt.com och motivationen hos en Manhunt användaren kan ifrågasättas. Trots detta vill du verkligen vill spendera din begränsade medel söker en virtuell partner?

De flesta människor inte lyckas

Många människor är mycket framgångsrika i deras online sökningar. Från min forskning, verkade det som att de människor som funnit en livspartner på nätet var äldre, mognare, och visste precis vad de sökte. Av de människor som tog min undersökning som var ute efter ett förhållande, har de flesta inte hitta vad de sökte på nätet. Online-tjänster kan bli stor på kort sikt romanser och uppkopplingar, men det kan vara svårt att hitta varaktig kärlek.

Möte upp kan vara farliga

Jag har framhållit detta förut, men varje gång du besöker träffa någon för första gången måste du träffas på en offentlig plats. Att vara på en plats med vittnen kommer att hjälpa om personen du möte för avsikt att skala dig och använda dig som en lampskärm. Försök också att berätta för någon vad du har för avsikt för natten om något går fel.

Det kan vara ett tag

Många människor tror att, liksom många andra online-tjänster, kommer att online dating erbjuda omedelbar tillfredsställelse. Sanningen är, online dating inte så annorlunda från den gammaldags slag: det finns fortfarande en hel del förlorare där ute som kommer att täppa din inkorg med obekväma budskap och Hello Kitty uttryckssymboler. Om du är villig att ta sig igenom en oändlig pool av profiler, räknar med att de första 25 eller 50 kan komma att blindgångare.

Underverk händer

Tro det eller ej, vissa människor faktiskt hitta kärleken på nätet. Dessa reklamfilmer är inte ljuga för dig. Om du har provat traditionell dejting och har inte haft någon tur, kanske skapa en profil och se hur många nibblingsmaskiner du får är inte en så dålig idé. Bara lägg inte alla dina ägg i en korg och glömma att träffa människor personligen är fortfarande ett effektivt sätt hittills.

Det kan skada

När du träffar någon ansikte mot ansikte, de flesta människor är mindre sannolikt att en idiot för dig, men, online, alla har fritt spelrum för skit på dig. Om du har en profil och inga ens kontakta dig eller människor är bara ignorera dina meddelanden, kanske är det inte för dig. Det är mycket svårt att representera hela din själv på nätet. Om du bat-skit galen och vill dölja det, kan detta vara medium för dig. Men tro inte att du omöjligen kan veta hur en person verkligen är genom att läsa deras profil. Det finns många fantastiska människor där ute som aldrig kommer att få ett datum online.

Ingen kan förutspå framtiden, och tvärtemot vad många tror, du verkligen inte kan planera som kärlek i ditt liv kommer att bli. Jag har varit på om för nästan ett decennium och har bara ett fåtal goda vänner och en hög med rövhål att visa upp. Aldrig offra vem du är, för att bosätta sig. Ta dig tid att hitta en kvalitet match.

Trabalhando com um Consultor Online Dating