fredag 2 juli 2010

Ta reda på vem du dejta Med DateCheck


En av de nyaste program kommer du att kunna köra bakgrundskontroller från din smartphone - vilket betyder att du aldrig mer oroa dig för de människor du möter.

Lanserades vid Consumer Electronics Show, Datum Check hjälper användaren att snabbt göra bakgrundskontroller av potentiella friare.

En av de nyaste program kommer du att kunna köra bakgrundskontroller från din smartphone - vilket betyder att du aldrig mer oroa dig för de människor du möter.

Om du någonsin velat veta mer om någon som du har träffat, eller om du bara vill veta om vad han eller hon talar om för dig är sanningen, då DateCheck är en väldigt praktisk tillämpning ha. Ansökan kan du få reda på nästan någonting om personen.

Till exempel, om du undrar hur kompatibla dina intressen är, du behöver bara slå upp vad personliga eller professionella hemsidor de är på att se vad saker och ting intresserar dem. Du kan även titta för att se om de har en Facebook, MySpace eller Twitter sida. Och om du är intresserad av vad stjärnorna har att säga, då du kan kontrollera kompatibilitet baserat på dina astrologiska tecken att se hur väl du skulle matcha.

Om pengar är ett bekymmer, då kan du få en uppfattning om hur bra det går genom att söka deras ekonomiska historia. Ta reda på om de har ansökt om konkurs eller om de äger sina egna hem. Du kan även se vad den genomsnittliga hem kostnaderna och vad det genomsnittliga inkomster är till stadsdelen där de bor. Du kan även se om de fortfarande bor hemma med mamma och pappa!

Naturligtvis finns det också en oro för att din blinda datum kan en yxa mördare. DateCheck kan du söka kriminalregistret för brott och sexualbrott så att du vet exakt vem du möter. Du kan också söka andra offentliga register för att se om de är gifta, skilt sig, eller har alltid varit singel.

När Intelius, som grundades av Naveen Jain, debuterade DateCheck på Consumer Electronics Show i Las Vegas, la de sina egna snurra till det genom att starta den ut som en liveversion av The Dating Game. Gillar den klassiska TV-showen, satt Intelius "möhippa bakom en gardin och frågade dumma frågor om tre potentiella ungkarlar sitter på andra sidan. Det hade emellertid möhippa en fördel att tidigare tävlande på showen hade inte - hon kunde använda DateCheck söka upp information om henne datum. Hon kunde ta reda på om de hade en kriminalregistret och som ungkarl ägde sitt eget hem. Därifrån kunde hon göra det beslut som kille att be om ett datum.

Även om spelet visar var mer för publiken underhållning än något annat, gjorde det belysa olika sätt som DateCheck, som utvecklades av Naveen Jain s Intelius team, skulle kunna användas i en verklig situation att få veta mer om människor du möter.