fredag 9 juli 2010

Tips för att skapa fler


När du tänker tillbaka på dating du har gjort, föll de flesta är troligen i OK kategorin. Då och då har du en som bara är hemska. Sedan finns det de som sticker ut som en bra och rolig dag. Detta är dina "Best datum". Trots vad som utgör dessa "bästa datum" kommer att ändras från person till person, kommer vissa faktorer vara gemensamma mellan dessa bäst datum. Genom att se till att du tar gemensamma faktorer i beaktande kan du öka dina chanser att ha bra, kul datum ofta.

Den första faktorn är kompatibilitet. Om du och din dag har en god tid, njuta av varandras sällskap och har lätt att gå eller ens spännande konversationer, då du är kompatibla. Många människor tror att de måste ha romantiska eller sexuella gnistor att gå ut överallt vara kompatibla. Det är bara inte sant. Om du får tillsammans sedan ett bra datum är i kort.

Nästa faktor för en underbar dag är platsen du går till ett datum. Det kan vara en unik händelse som en konsert som är en "en gång i livet händelse". Kanske inrätta en verksamhet för att skapa lite spänning och minnen. Det kan även vara något så enkelt som ett snabbmat gemensamt om två av er har en bra rapport och har tid tillsammans.

En annan faktor är hur tiden går. Om du tittar tillbaka på dagen och kom ihåg en hel eller nästan kontinuerlig skratta, sedan var det en stor dag. I princip så länge som tiden gick snabbt, vilket tyder på att du har kul, du hade en bra dag. Om tiden drar, ja, bättre lycka nästa gång.

Så länge du har det bra och inte vill du gjorde något annat då din dag är tillräckligt bra. Kasta i vissa stora verksamheter och platser (som en i en livstid konsert), då kommer du att ha en stor dating historia som du kan se tillbaka på när tiderna verkar långsamt eller om du kämpar med din kompis. En liten ansträngning och de flesta av dina dating erfarenhet kan vara minnesvärda.

Online Dating ind�stria a crescer 25% em 2010