tisdag 13 juli 2010

Han är Mr Right?


Tänk er Mr Nästa har potential att vara Mr Right? Innan du hoppa utan att titta, ta en ärlig inventering. Se hur många av följande fem viktiga egenskaper han besitter.

Han lyssnar på dig

Det bästa sättet att veta om Mr Nästa är intresserad (och worthyof) är en kandidat för Mr Right? Han lyssnar på dig. Du vet att han lyssnar när han visar äkta engagemang, konsekvent minns saker du har sagt åt honom (din födelsedag, favoritmat, bästa väns namn etc.), och erbjuder känslomässigt stöd i ärliga och tankeväckande sätt.

Han ansluter med dig enkelt

Vi har alla varit i de relationer som tar arbete (och suger livskraften ur oss i processen). När en relation fungerar på egen hand, det känns smidig, lätt och flytande. Du behöver inte tvinga något, förlåta någon, eller blunda för röda flaggor, gut-twisters. Istället kommunicerar du och samarbeta med komfort, kompatibilitet och obestridlig kemi. Om och när man upplever denna typ av interaktion, är du på något alldeles extra.

Han vill verkligen du

Så ofta, kvinnor känner ett behov att offra någon del av sig att göra en relation arbete. I rätt relation, det finns ingen anledning. Du behöver inte gömma, tona ner, eller ber om ursäkt för någon del av dig eller ditt fantastiska liv. Med rätt partner, är du inte bara kunna vara sig själv, men du är bättre på att vara den bästa versionen av dina mest autentiska jag - inga kompromisser behövs.

Han är pålitlig

En relation utan tillit är dödsdömt från början.

En relation utan tillit är dödsdömt från början. Men en relation med riklig lita på? En fantastisk grund för verklig och varaktig kärlek! Byggd med tiden, är förtroende bygger på den enkla trossystem att din partner har ditt bästa för ögonen och kommer aldrig att avsiktligt skada dig (och vice versa). Om och när du upptäcker att Mr Nästa är 100 procent pålitlig, har du några problem med att ge ditt hjärta till honom. I gengäld kommer han troligen att ge dig sitt hjärta och bana väg för en varaktig, kärleksfullt förhållande dyka upp.

Han berikar ditt liv

I fel förhållande, din partner tårar dig känslomässigt strimlor, drar ner dig, och i allmänhet avlopp din energi. I rätt förhållande, berikar han ditt liv, inspirerar dig att vara din bästa själv, och ger en känsla av frid och möjlighet till dig. Du vet Mr Nästa är berikande ditt liv om och när han uppmuntrar och stöder dig professionellt, personligt och andligt. Och när han gör kan han bara vara Mr Right!

Har din Mr Nästa har alla fem kvaliteter? Om så, grattis! Du har gjort dina läxor, valt klokt, och är nu väl positionerat för relation framgång.

Om inte, plocka upp dig, damm själv av, och få tillbaka in i dating poolen med en bättre förståelse för vem du vill hittills. Kom ihåg att hitta ditt liv partner är inte alltid lätt, men genom att vara tydlig, hedra dig själv, och handla därefter, kommer du att minska slöseri med tid med Mr Wrong och Mr Nästa, och i slutändan göra plats för Mr Right.