måndag 6 juni 2011

Nya make, maka träffas via Internet Dating Site


Detta är en berättelse med ett lyckligt slut, och som de flesta berättelser med sådana ändelser, det kommer från icke-traditionell början.

Elmus Honeycutt fann sin nya brud, Gladys Sue Balch, på ChristianMingle.com förra sommaren, och de gifte sig förra veckan i en liten ceremoni i Rainbow City.

Det skulle vara en typisk, run-of-the-mill, möter 21: a århundradet kurtis berättelse om pojke flicka via en Internet-dating site - utom i det här fallet, pojke och flicka är både 86, och de gifte sig i Elmus " pension gemenskap på Regency Pointe.

"Jag har aldrig ens hört talas om någon 86 år gammal gifter sig," Elmus sa skrattade åt de ovanliga omständigheterna kring hans frieri och bröllop. "Men hon är vid god hälsa, och min, så vitt jag vet, är perfekt."

"Det bara visar att du aldrig för gammal för att prova nya saker, säger Michael Porter, Sue's 13-åriga stor-brorson från Huntsville, som var gäst på bröllopet.

Även Elmus och Sue sa att de inte har några vänner till deras ålder som har använt Internet för mycket av någonting - särskilt dating - de behöver inte hitta sin berättelse allt som anmärkningsvärt.

Sue's make och Elmus hustru dog båda under sommaren 2008. Kyrkans vänner uppmuntrade Elmus att utnyttja de resurser på Internet för att hitta vänskap och kamratskap. Sue's avlidne makes försäkringsbolag främjas dating webbplatser till henne genom utskick.

"Jag var på jakt, och jag antar att han var också, Sue sa. "Jag var ensam."

Elmus hade försökt en eller två dejtingsajter, men de anslutna honom med en massa kvinnor i andra stater. När han såg på Sue's profil somras att hon var från Rainbow City, sände han henne ett e-mail.

"Hon mejlade mig tillbaka, och så fick vi bekanta, sade han.

Det var inte vecka innan de hade pratat i telefon och ställa in sin första dag i matsalen på Regency Pointe. Den uppvaktning framåt och Elmus sa att han inte ens överväger att omgifte när Sue föreslås honom över Thanksgiving.

Vid första han vände ner henne, men två månader senare, överraskade han henne med ett offentligt tillkännagivande från kyrkan predikstolen där deltog de tjänster tillsammans.

"Hon inte ihåg att berätta för folk att hon bad mig att gifta mig med henne," Elmus sa skrattande.

Han växte högtidlig när han förklarade att han var en hård tid att komma över sin första fru, och det var därför han vände ned Sue i början. Men hennes envishet lönade sig. Hans ansikte lyser när hon går in i rummet, och han kan inte hålla inne ett pojkaktigt skratta åt hennes närvaro.

"Jag tror inte att jag skulle ha gift henne om hon inte hade visat att älska med mig, sade han.

Sue säljer hennes Rainbow City hem att flytta till Regency Pointe med sin nya man. Elmus sade att han kommer att få en större lägenhet så att de kan ha ett kontor för Sue två datorer och hans ett.

Han erkände att ha en fil på cirka 25 kvinnor från hela landet sparas på en av hans dejtingsajt profiler.

"Jag kommer att behöva ge dem till Sue nu, sade han, godmodigt.

"Jag låter honom förstöra dem", svarade hon och fnissade.

Tipps für die Long-Distance Dating


söndag 5 juni 2011

Skapa nya Holiday ögonblick från Online Dating


Om du letar efter några bra sätt att skapa nya minnen med den speciella personen du träffade via online dating, men behöver lite ställen att starta, så har vi en lista som hjälper dig att komma igång.

Gå titta på julbelysningen - det finns flera olika ställen att sätta på utarbetade uppvisningarna och kan ta ut en nominell avgift, men det är ofta väl värt det. Oavsett om du får en grupp tillsammans, eller bara gå som ett par, det är väl värt det. Varm choklad och filtar är ett måste!

Gå caroling - få en grupp människor att gå till ett äldreboende eller barnhem och visa upp din sång talang genom att sjunga din favorit julsånger. Du behöver inte vara den bästa sångare att få dem att le och vara glad! Du kan kanske sätta ihop en kör av ensamma hjärtan från din online dating site.

Bygg en snögubbe tillsammans - om du bor i ett klimat där snö är gott då dra nytta av det. Gå ut och bygga en snögubbe eller två tillsammans, och glöm inte hattar och sjalar!

Märke och dekorera kakor tillsammans - om du inte har de nödvändiga bakning färdighet att göra dessa från början, sedan dra nytta av den skiva och baka slag och dekorera med hjärtans lust. Dela dem med vänner, familj och medarbetare.