söndag 5 juni 2011

Skapa nya Holiday ögonblick från Online Dating


Om du letar efter några bra sätt att skapa nya minnen med den speciella personen du träffade via online dating, men behöver lite ställen att starta, så har vi en lista som hjälper dig att komma igång.

Gå titta på julbelysningen - det finns flera olika ställen att sätta på utarbetade uppvisningarna och kan ta ut en nominell avgift, men det är ofta väl värt det. Oavsett om du får en grupp tillsammans, eller bara gå som ett par, det är väl värt det. Varm choklad och filtar är ett måste!

Gå caroling - få en grupp människor att gå till ett äldreboende eller barnhem och visa upp din sång talang genom att sjunga din favorit julsånger. Du behöver inte vara den bästa sångare att få dem att le och vara glad! Du kan kanske sätta ihop en kör av ensamma hjärtan från din online dating site.

Bygg en snögubbe tillsammans - om du bor i ett klimat där snö är gott då dra nytta av det. Gå ut och bygga en snögubbe eller två tillsammans, och glöm inte hattar och sjalar!

Märke och dekorera kakor tillsammans - om du inte har de nödvändiga bakning färdighet att göra dessa från början, sedan dra nytta av den skiva och baka slag och dekorera med hjärtans lust. Dela dem med vänner, familj och medarbetare.