fredag 9 april 2010

Behöver jag verkligen att lägga upp bilder för Online Dating?


Online dating framgång är beroende av många faktorer, inklusive din profil, din öppning rubrik, och hur väl du kommunicerar när du väl hoppa in och börja e-posta eller chatta med andra medlemmar. Men någon online dating service kommer att säga, och de flesta undersökningar är överens om att publicera en bild är en av de verkliga nycklarna till online dating framgång. Även om du inte vill att alla dina förhoppningar att gångjärnet på ditt utseende, det är sant att de flesta som surfar via en Internet-dating site kommer först att visa profiler som innehåller foton. Det finns flera skäl till detta. För det första är det bara skönt att ha ett ansikte att sätta med den profil och beskrivning. För det andra, vissa människor, med rätt eller orätt, är rädda att om du inte lägger in din bild du kanske har något att dölja, och den tredje, vissa människor har helt enkelt ett särskilt utseende som tilltalar dem.
Läs mer


onsdag 7 april 2010

Online dating blir sur, men inte hämnas


Kära Amy: Jag träffade en bekant på nätet för flera månader sedan. Efter småningom mötet, insåg jag snart att jag inte älskade henne som jag trodde jag gjorde. Under vårt förhållande, skulle hon vill prata i telefon uppåt sex gånger om dagen på grund av hennes historia att se killar som svikit hennes förtroende.

Det började så småningom att vara en knepig uppgift att prata med henne. Efter cirka två månader fick jag ut av förhållandet och jag kände mig fri att inte behöva "check in" eller säga "jag älskar dig" när jag inte menar det.

Nu är hon förringar mig i sin blogg bland våra gemensamma vänner och ständigt online chattar med mina vänner, spinning sanningen om vad som hände. Hon säger att jag bedrog henne, vilket aldrig hänt. Hon har trakasserat mig med svordom fyllda telefonmeddelanden och har visat mina vänner mot mig.

Jag har inte sagt något illa om henne på min blogg.

Ska jag besvara elden och förklara för mina vänner vad som egentligen hände, eller ska jag fortsätta att inte göra någonting och hålla en gyllene läggning? Hon kan inte gå vidare och fokuserar uppmärksamheten på sig själv genom att våra privata näringslivet allmänheten på sin blogg. Vad ska jag göra?

- Living My Life

Kära Boende: Bli inte någon annans "-material." Låt dig inte frestas att vidta motåtgärder på nätet - det kan vara den typen av uppmärksamhet hon lever på. Ditt ex: s trakasserier av er kanske talan i domstol. Jag menar inte att du tar henne till domstol, men du bör spara inspelningar av meddelanden och blogginlägg om du väljer att gå till polisen eller stå inför domaren Judy.

Märkning för en sann vän är en person som kommer att tro det bästa om dig, trots allt ogrundade illvilliga rykten svävar i etern.

För att dina vänner ska du säga (inte inlägg på din blogg): "Denna persons känslor blev skadad, och hon verkar ha gått bort den djupa delen. Jag hoppas det är tillfälligt och hon kan gå vidare. Varenda sak hon säger i osanna . "

Och måste jag ge dig en föreläsning om online krossar att utvecklas till relationer med fullständiga främlingar som blir till psyko-bloggare? Jag hoppas inte det.