tisdag 9 november 2010

Åtta saker du inte får göra om du förneka träffar någon


Så, förmodligen är Chelsea Handler och 50 Cent dating inte.

Vår älskade Chelz har gått ut på sin väg att berätta för oss här, på repeat. Men sedan förra helgen, tog hon tydligen Fiddy till en av hennes goda väns födelsedagskalas. Och införa en söt kille till dina vänner är, tja, ganska par-y beteende. Om hon verkligen vill att dessa rykten att gå, ska hon bara hålla henne avstånd från 50 Cent. Åtminstone offentligt.

Nedan fler saker du bör undvika om du vill att folk ska tro att du inte dejtar personen du nekar se.

1. Har du inte affärsmöten efter timmar på jazzklubbar. När de sågs "canoodling" på ett New Orleans klubb, tweeted Chelsea: "Jag träffade Mr Cent om potentiella projekt." Om detta vore sant, skulle jag föreslå en dagtid möte?

2. Placera inte handen på din älskades gumpen i sikte av paparazzi. A la Gerard Butler's mycket cirkulerat Jennifer Aniston rumpa hugg.

3. Får inte resa till sin hemstad för att träffa sina föräldrar. Att prata med dig, inte-par Bristol Palin och Mark Ballas.

4. Ta inte hål dig upp för dagar i en inspelningsstudio för ett album som aldrig visas. Att man är inriktad på Billy Corgan och Jessica Simpson.

5. Har du inte dina reps offentligt förneka det. När Christina Aguileras reps gick in försvar läge på ryktet att hon dejtar Samantha Ronson och sa, "en god, lång tid vänskap och inget annat än att" ryktet verkade något mer potentiellt sant.

6. Ta inte samma planet om du ska på semester tillsammans. Om Renee Zellweger och Bradley Cooper hade vacklade sina ankomster i Spanien, skulle de ha spelat det som en slump.

7. Inte utgör ett tidningsuppslag där du spelar hus. Brad och Angelina!