måndag 22 november 2010

Största Internet Dating Misstag


Dating efter en skilsmässa är tufft. Let's face it komma tillbaka till dating som helst är ett minfält. Du vet inte riktigt var jag ska börja så här är några internet dating misstag och deras lösningar.

För mycket för tidigt

Så du har plöjt igenom de ändlösa profiler på din internet dating site och har kommit fram till någon som intresserar dig. Det har skett ett utbyte av e-post. Han låter roligt och kvick och du börjar att se fram emot hans budskap. Du befinner dig att gå upp tidigare på morgonen bara för att logga in medan du dricker ditt kaffe att se om han har skickat ett svar på ditt senaste inlägg. Under dagen kan du sammanställa kvicka svar i huvudet och suggestiva linjer för att kasta sin väg. Detta har pågått i ett par veckor och han plötsligt frågar om han kan ringa dig. Bröstet expanderar, du är verkligen glada och ordna en tid. Nu är du uppkrupen i din favoritfåtölj väntar på samtalet. Gissa vad det går bra, samma ljus skämt, är hans röst inte vad du förväntar dig men det är OK. Du pratar i en timme. Detta blir en daglig ritual som du börjar planera din tid runt. Och sedan han bjuder dig på middag.

Att kasta pengar på det

Det har varit ett tag sedan någon bjudit in dig på middag (du kan vara precis börjat dejta efter din skilsmässa). Din omedelbara tanke är vad man ska ha, behöver mitt hår etc. Detta gör att du spenderar den bästa delen av en vecka som kör omkring med en tanke i ditt sinne "Jag måste få ordning på detta". Du verkar ha försvunnit och du känner att du behöver uppfinna en ny person att gå på detta datum. För att vara den personen du har att paketera dig på något särskilt sätt. Det måste finnas någon nyckel som du kan hitta, en viss klänning, nya frisyr etc. Du tror att du måste göra dig själv mer tilltalande.

Tro att ni känner personen

Kvällen har kommit och du möter på arrangerade restaurangen (bra steg, eftersom alla dating råd rekommenderar att du träffas på en offentlig plats). Du är särskilt nervös och uppspelt men också något obekväm, eftersom skorna är nya och du känner dig lite vingligt i dem. Det är konstigt att du känner igen denna person men samtidigt gör du inte. Rösten du vet det men han ser inte ut som den person som på bilden, är längre, kortare lite tyngre eller gangly något inte som du tänkt dig. Hur som helst han verkar ganska lugn men kanske det är bara en kontrast till hur du mår. Initialt samtal går bra eftersom det finns beröringspunkter från dina tidigare konversationer men det kommer inte någonstans. Genom huvudrätten du börjar dricka lite för mycket att fylla i tystnad. Fötterna riktigt ont nu och du tar smyg blickar på klockan - endast 9-tiden. Ingen efterrätt tack och förresten du har en tidig start på kontoret i morgon, så du måste gå snart. Kan inte tänka på annat än att komma ut ur skorna. Ja det var bra, inte ringa mig.

Fantasy - det är bara i huvudet

Nästa dag eller senare i veckan, e-post / samtal fortfarande kommer och du fortsätter att svara. Det är en fast du har aldrig träffat och du kan gå vidare med lättsamma repliker som har blivit nästan en vana. I ditt sinne han är något du vill att han ska vara, väl inte riktigt men du kan ha själv tror att han är medan du utbyta meddelanden och sena samtal natt. Du har börjat utveckla ett helt liv i ditt huvud kring den här personen, tänk dig där du kan leva med honom, vad du ska göra, semester tillsammans i själva verket allt du någonsin vill ha med någon. Detta tar upp mycket utrymme huvud men det är roligt i sig, känner du ansluten till någon om än bara i ditt sinne.

Inte uppmärksam på de signaler

En vecka eller så mer och du blir lätt irriterad av e-post och inte svarar fullt så lätt. Men han frågar om du vill komma ut för en annan kväll och att hjärtat hoppar till halsen igen. Du förbinder dig även om det finns ett vagt minne av obehag från första mötet. Tja du påminna dig själv att alla dating råd rekommenderar att det handlar om att lära känna någon. Jag kan inte räkna med att känna sig bekväm om allt omedelbart. Han föreslår middag igen, behöver du egentligen inte vill men du är inte säker på vad du vill göra så man går med på det. Du hade ordnat för att se en tjej-vän den natten men du berätta för henne att du inte kan göra det, verkar hon lite put ut men du sätter den tanken åt sidan.

Le insidie del luogo di lavoro Romance