söndag 28 november 2010

Är det säkert att dagen din partner?


Catchy texter, och när livet är plåt ner på dig inte ens ett paraply kan bättre en nära vän. Men ska du får för mysigt med en kompis?

En ny online dating studie från England vänner Återförenade hemsida - som hjälper gamla klasskamrater få kontakt med varandra - räknar tillgängliga kompisar skulle vara den plats att börja din jakt på kärlek.

Webbplats spokesowman Rhoda Breakell sade: "Vi ville ta reda på om dating verkligen förstöra en vacker vänskap och även hitta människor som börjar leta efter kärlek och sluta som varandras bästa vänner..

Och det verkar som om Harry och Sally syndrom verkligen existerar.

Drygt 35 procent av kvinnorna och 41 procent av männen som svarade på undersökningen sa att deras "bästa vän" är en medlem av det motsatta könet.

Dating kompisar är vanligast bland personer i åldrarna mellan 35 och 55, visar det tar båda parter en stund att fatta mod.

Över hälften av kvinnorna och två tredjedelar av männen har övervägt att be kompisar ut på en dag, men det har lett till blandade resultat för de tar steget

En tredjedel är fortfarande dating, en tredjedel tillbaka till att vara vänner igen och den sista tredjedelen inte ens tala längre!

"Bästa vän dating faktiskt gör mycket vettigt, för efter allt är djup vänskap kärnan i alla långvariga romantisk relation, avslutar Rhoda.

Men om du funderar på att dejta en kompis, akta den varnande berättelse om Britney Spears.

Den kortlivade relation pop har fallit prinsessa och barndomsvän från Louisiana, Jason Allen Alexander, fungerade inte så bra.

De två gifte sig 2004 i Las Vegas, men ogiltigförklarade bröllopet bara två dagar senare.

Moderne Dating gaat vaak over Social Networking