måndag 15 augusti 2011

Vad jag har lärt mig om kyla metoden


När du börjar på denna webbplats, du läste om alla slags tekniker och attityder och du blir upphetsad. Du börjar gå omkring med en känsla av egenmakt. Du vet en hemlighet, du vet hur man får kvinnor.

Men kylan närmar sig är fortfarande skrämmande.

När alla börjar kalla metoder besvärligt - du svettas, darrar, snubblar över dina ord. Hur ska man få en tjej som agerar så här?

Fortsätt att läsa och ta reda på.

Först av allt måste du acceptera att du inte kommer vara bra på detta när du börjar. Du kommer att skruva upp.

Men utbetalningen är söt. Lita på mig, kommer besvärande och screwups från ditt förflutna vara något du ser tillbaka på med stor stolthet och de gör bra historier. Du kommer att kunna se tillbaka och skratta åt dig själv, och förhoppningsvis du kan skratta åt dig själv nu.

Låt oss tala om den attityd du bör ha. Bottom line, din attityd vara att likgiltighet. Det är så långt jag kan gå och vara allmänt korrekt. Jag ganska är laid back, skämt jag runt och ha roligt med det. Men oavsett vilken stil du har, eller vad din relation mål är med flickan, är likgiltighet nyckeln.

Här är en stor en: När jag började hade jag inte vill att tjejen ska veta att jag plockade upp henne när jag började prata med henne. Jag tror att jag hade vilseleda mig själv till att tro att om jag låter henne veta att jag försökte plocka upp henne, skulle jag visa för mycket intresse och löst kanten. Eller skulle jag på något sätt såra henne genom att försöka plocka upp henne.

Denna inställning är ett större problem än nervositet, och var nog den största sak håller mig tillbaka. Tjejer gillar att träffas på. Oavsett om de diss dig eller inte, de går hem nöjda eftersom de känner sig uppskattad och sexig.

Så när du pratar med flickor, inte försöka dölja det faktum att du är attraherad av dem. De vet vad som händer, kvinnor är inte dumma. Visa dem tillräcklig respekt för att vara ärlig. Dessutom, vem är du att dölja dina motiv. Du är en man, män som kvinnor. Du gillar henne, så du behöver inte skämmas för att visa det.

Den 3-sekunders regeln: Jag har aldrig använt det när jag började. Jag ville bli bättre på att denna kalla tillvägagångssätt sak och jag visste att jag var tvungen att komma ut och öva för att göra det. Så det fanns ingen anledning att för mig att lura mig själv till att flytta in

Fråga dig själv varför du vill prata med henne. När du hittar ditt svar (oavsett om det praxis, att dansa, att prata, för att få ett nummer, oavsett vad det är) Det bör finnas inget som hindrar dig från att röra sig i. Och påminn dig själv om detta kommer bli kul.

Detta förfarande sker i ditt sinne mycket snabbare än 3 sekunder. Efter att du har gjort detta ett tag kommer du inte tror - om du ser en tjej du vill prata med, kommer du bara instinktivt gå och prata med henne.

Hur öppnar jag och vad jag pratar om när jag inte öppna henne?

När det gäller att öppna henne går, jag brukar bara gå med "hur ya doin?", "Hej" eller "hej". Men om jag är på gott humör, jag använder "Heeeeeey" skämtsamt. Ha kul med det.

När det vad man ska prata om, det är en tuff en. Jag skulle inte veta vad jag ska säga, eftersom jag inte riktigt ihåg vad jag pratar om. Det är en bra sak.

Du vill inte gå in med en plan för vad jag ska säga. Bara låta konversationen flöda naturligt. Det var tufft för mig, men efter att skruva upp tillräckligt helt plötsligt fann jag att jag kunde ha en convoen med någon om hur länge jag ville. Avgörande punkt dock: Jag hade inte lära sig att hålla en convoen från att läsa en artikel. Jag lärde mig genom att ha samtal.

Några tips: när du pratar med henne, fråga henne om sig själv, fråga henne om hon är i vad din ideala kvinnor är till. Låt henne visa dig vem hon är. Den attityd du bör ha skulle vara "Är jag intresserad av henne?"

Ok, här är något som verkligen kommer att låta flickan veta att du är intresserad av henne: Ögonkontakt. Detta är ännu viktigare än Kino.

Det är här du kan låta henne veta att du är intresserad. Du kan prata om vad som helst - och ögonkontakt sätter stämningen. När du börjar prata med henne i allmänhet du vill ha en "jag är intresserad, jag lyssnar" ser i dina ögon, kommer detta att bygga komfort och rapport.

Senare i convoen när du har byggt en del förtroende och samförstånd, och du har tillåtit henne att bevisa att hon är värd din tid, börjar titta på henne med "du vet vad jag vill göra" ögon. Du är inte försöker dölja ditt intresse ihåg. Du är trygg i din sexualitet, och du gå efter vad du vill.

Kino för dem som inte vet är ett finare sätt att säga att vidröra någon. Kino var klumpig för mig i början, men jag höll på det och det har blivit naturligt. Jag tänker inte försöka lära dig Kino genom en artikel, kan det inte göras. Det enda sättet att lära sig är att göra det tills det är naturligt. Ett tips jag kan ge dock är att inte uppmärksamma vad händerna gör, bara låta dem göra sin grej.

Okej, så du har närmade sig henne, du pratar med henne, bra ögonkontakt, Kino, verkar hon intressant. Hur nära du?

Beror på ditt mål och situation. Om du vill få hennes nummer och sedan få det. Det spelar ingen roll hur du ställer på denna punkt. Genom att nu vill hon ge det till dig, så du behöver inte kräva det. Men var inte blyg om att be om det heller. Om du kan hantera intensiv ögonkontakt Jag är ganska säker på att du inte kommer ha problem att få ett nummer.

Väl där har du det. Efter att ha läst allt som jag hoppas du är mer utbildad på kalla metoder. Men jag garanterar att du kommer inte bli bra på dem genom att läsa denna eller någon annan artikel. Men beväpnade med denna info och drivs av ditt mål att bli bättre på att hantera, är du bra på dig vägen.

Nu gå ut och ha lite kul med det.

Srácok Csak Keres Új fehérnemű Amikor Ismerkedés Valaki Új