torsdag 16 juni 2011

Vad som motiverar en kvinna att Snoop och hur kan hon inte sluta snooping?


"Kan du berätta vad som gör människor snoopâ € | om det finns några vissa personlighetsfaktorer eller något? Jag vet inte vad som är fel med mig, men jag kan inte sluta snoka igenom mina pojkvänner grejer! Jag tänkte ut hans lösenord och såg på sin MySpace och Facebook-sidor, och även kontrollerat hans e-post och röstbrevlåda. Jag är säker på min snooping kommer från någon typ av osäkerhet, men jag kan inte låta bli att undra om det är något annat.

Han gillar att titta på porr mycket, men vårt sexliv är bra så jag vet inte varför det skulle störa mig så illa. (Ja, jag är lite avundsjuk cuz de flickor ser alla så vackra och sexiga, men jag tror inte att jag är svartsjuk tillräckligt för att motivera allt detta snooping, om det kan motiveras.)

Hur som helst, jag förstår inte varför jag gör det. Jag kollar hela tiden att se vad han har varit att titta på och när. Jag tror inte han är otrogen mot mig. Det är mer som jag bara vill veta, jag gillar måste veta. Och jag är positiv detta inte kan arbeta för att stärka vår relation.

Jag kör själv galen besatt av det, men så fort jag ser ut och ta reda på vad han har varit att titta på och när, så är jag fineâ € | lite upprörd i början, men åtminstone den besatthet kommer att stanna, åtminstone tillfälligt och Jag kan känna normal igen för en stund. Jag vet att det är inte rättvist att snoka igenom vad han gör i sin privata tid, men det verkar som jag kan bara inte hjälpa det. "

Undertecknats,
Snooping mig i en Frenzy

Jag hatar när folk berätta vad de "kan inte" göra. Vad de menar är att de inte vill sluta, börja, förändring - fusk, som handlar om missbruk relationer, älska någon som inte älskar dem tillbaka, vilket gör att ett missbruk eller en luffare, eller snooping. Allt det betyder är att du gillar saker och ting som de är, oavsett hur sjuk eller vriden de kan vara. Upprepade gånger säger vad man "inte kan" göra är bara ett försök att frikänna dig av ansvar för dina handlingar,

Flyger inte här Missy!

Du snoka för att du vill. Du snoka eftersom det finns en payoff. Du snoka eftersom det är spännande och man får en adrenalinkick av att smyga runt och gör något du vet att du inte bör göra. Du snoop att rättfärdiga mår dåligt om ditt förhållande. Du snoka eftersom du njuta tortera dig själv och känna smärta. Du snoka efter besvär och snart nog, så kommer du att hitta den.

Istället för att snooping och göra dig osäker om din mans porr vanor och din rädsla att han är otrogen, varför inte bara få en ny pojkvän?

Snooping indikerar att du kämpar med djupt rotade känslor av osäkerhet, svartsjuka och självtvivel, liksom respekt för personlig integritet och gränserna för andra. Det finns en möjlighet att din "Spidey sinnen" är stickningar av en anledning har du inte avslöjas här, och att dina misstankar faktiskt förankrade i verkligheten. Naturligtvis måste vi anse att din paranoida snooping beteenden kan vara något annat än överföring bagage från ett tidigare förhållande där fusk var inblandad.

Den andra frågan snooping kvinnor behöver tänka på är vad ska du göra om du verkligen hittar något som bekräftar dina misstankar eller orsakar dig problem? Är du säker kan inte berätta för honom att du hittat den information du upptäcktes av snooping på hans saker! Även om han vet att han är skyldig som laddat, kommer de flesta män slår den efterföljande kampen runt och göra det om dig snooping istället för smuts du upptäckt. Och om han finner bevis du snokade, även om han inte gjorde något och du medger att de har snokade, han känner sig kränkt och vet du inte litar på honom. De flesta killar skulle också tro att du är lite konstig stalker psycho brud och antagligen dumpar dig på plats.

Varför tror du att du behöver stå ut med allt detta nonsens bara ha den här killen i ditt liv? Vem är han och vad som gör honom så speciell? Jag menar Dang, han är en porr freak, och porr freaks är aldrig riktigt för den typ av intimitet och uppmärksamhet som kvinnor söker när de anger relationer.

Pornografi missbruk har ingenting att göra med dig som en individ, eller med två av er njuta av ett tillfredsställande sexliv. Internet porr missbruk är en mycket allvarlig fråga förstör tusentals av relationer och kvinnors begreppet själva som attraktiva och sexiga höger längs med den. [Även om jag förstår inte varför kvinnor internaliserar den här skiten och sig själva som inte duga, jag skulle istället tror att den här killen är ett weirdo pervers och dumpa honom direkt, men det är bara jag.]

Summan av kardemumman för dig är detta: om du inte litar på din man - av någon anledning - varför är du med honom?

Sitt ner och reflektera tillbaka på den relation du drömt om att ha när du var en ung flicka. Är detta förhållande uppfyller dessa normer? Tycker du verkligen känner som du tänkt att du ville känna om din man? Komma till rätta med varför du känner behov av att snoka, och vad det motiverande din rädsla söker efter "bevis" för oegentligheter av en man du påstår att älska och säga att älskar dig.

Livet är för kort för att vara olycklig och olycklig ung dam. Det finns många ensamstående män här ute letar efter en bra kvinna att älska. Det finns ingen anledning för dig att nöja sig med någon kille som inte ger dig 100% av den kärlek, trygghet och känslomässig närhet du förtjänar att ha.