söndag 13 december 2009

Dating Råd för ensamstående föräldrar

För många ensamstående föräldrar, som går helt enkelt inte verkar vara ett alternativ. Det finns få tillräckligt med timmar på dagen utan att hitta tid för första datum, och vad händer om din nya älskare och dina barn inte kan förstå varandra? Det kan tyckas lättare att bara inte bry sig.

Men om du vill hitta kärleken, inte skjuta upp det tills barnen är vuxna. Vi förtjänar alla äkta lycka, om romantik är vad du vill, följ dating råd i den här artikeln och börja ditt uppdrag att hitta den.

Var du ska leta

Det går inte att förneka att en del människor kommer att avskräckas av dig med barn. De är inte rätt för dig, så slösa inte tid på att försöka ändra sig. Du förtjänar någon som avgudar dig, ungar och allt.

Ensamstående föräldrar kan söka efter kärleken i alla vanliga platser, men om du inte har tid att gå på barer eller gå kvällskurser, hitta ett datum på nätet. Vid sidan av standard dejtingsajter, flera Internettjänster specialiserar nu matchmaking för personer med barn.

Registrera dina barn upp några fritidsaktiviteter. Ensamstående med barn blir allt vanligare i dessa dagar, så få prata med andra mammor och pappor före och efter lektioner och du kan hitta dig själv njuta av kaffe med den speciella, enda person.

Lära känna andra ensamstående föräldrar kommer att vara ovärderlig när du börja dejta. Barnvakter kan vara dyrt, men nya vänner i en liknande situation kommer gärna turas om att ge varandra en välförtjänt kväll off.

Förpackningen öppnats Subject

Dina barn är en del av ditt liv, så försök aldrig att dölja dem. Första gången du pratar med någon ny, nonchalant släppa dina barn i samtalet genom att nämna något roligt som ditt barn sagt eller gjort. Du kommer att bli glatt överraskade av hur många människor tar detta med fattning.

När det gäller dating, en del föräldrar väljer att hålla allt hemligt för sina barn tills förhållandet är allvarlig. Allt är dock föräldrar väljer att vara öppen med sina barn. Inte inför dina barn för att alla du möter, men anser att berätta för dem du tänker på datum â € "ju mer de är medvetna om att du ska träffa nya människor, desto mindre hotade de känner sig när du tar din partner hem.

Ny Startar

Introducera dina barn till din nya partner långsamt. Börja med en avslappnad resa till parken eller en kväll med titta på film tillsammans, men tänk noga innan du ber din partner att stanna över natten. Det kan vara förvirrande för dina barn att vakna upp och finna en virtuell främling i sitt hus så vänta tills de är mer vana vid honom eller henne.

Tala med din partner om dina förväntningar. I början bör fokus ligga på att bli vän med dina barn, inte för att bli deras nya förälder. Om du inte tycker att det är lämpligt för honom eller henne att disciplinera dem, säger så.

Varna dem att vänta svartsjuka. Dina barn är vana vid att ha dig för sig själv och kan känna att det skulle vara illojal mot sin andra förälder vara alltför välkomnande. Förvänta sig att små barn att bli KLIBBIG och tonåringar kan vara ganska ohövlig. Med tid och tålamod kommer det att förbättra.

Dina barn är centrum för din värld, men du ska aldrig känna dig skyldig att vilja lite mer. Vidta alla dating råd du kan få hålla tidiga dagar ledig, men kommer ut och få dating igen. Alla behöver kärlek, uppmärksamhet och vuxna konversation, så om du vill ha lite romantik, låt inte är en förälder stoppa dig.