tisdag 20 september 2011

Fyra Grunderna att tänka på


Dejting, det är, schemaläggning tid att spendera med en person av motsatt kön för att lära känna dem, kan vara en underbar tid i en människas liv. Den utmanar oss att växa som individer och lära sig mer om andra. Det kan också leda oss att växa djupare i tro. Här finns fyra grundläggande punkter att tänka på när dating.

Veta era avsikter

Är du ute på dejting som bara ett sätt att hitta en framtida make?

Även om det skulle kunna vara slutet för den typ av dating, ska hitta en framtida make inte vara det huvudsakliga syftet för datering. Det sätter för mycket press på varje enskild dag och den person som du datum.

Dating är en tid att lära sig mer om dig själv genom en relation med andra. Det är en tid för att se vilka kvaliteter du behöver och som i andra. När du inte begränsa dig till en viss typ kommer du att upptäcka nya och värdefulla aspekter av varje person.

Kanske du har lärt sig att i relationer du agerar på ett visst sätt som egentligen inte speglar du är eller vem du vill vara. I detta fall kan man använda daterar så sätt att bli mer äkta i förhållande till det motsatta könet. Det kommer att visa vad du behöver för att "ge" i relationen och vad du kan "ta" från förhållandet också!

Håll dig till dina gränser

Kommunikation är en viktig faktor i alla kontakter men framför allt en dating en. Man måste vara ärlig om sina egna avsikter. Alla relationer behöver gränser. En gräns för en praktiserande katolik är kyskhet, avstå från sexuell aktivitet före äktenskapet. Att göra detta hjälper till att bygga intimitet i relationen utan att ha sex.

Att vara framme om en tro kommer att sålla bort tidpunkter som inte är värd din tid från dem som. Man ska inte bara säga saker på framsidan, men backar upp dem med åtgärder. Skicka inte dubbla budskap, vara klar och koncis i dina handlingar. Datum i öppna offentliga platser där det inte finns någon press att vara fysiskt intim. Om du är på ett datum där alkohol serveras dricka med måtta för att undvika frestelser.

HA ROLIGT

Dating är roligt om du skriver in det med mentaliteten att njuta av nuet. När du börjar dejta någon, tar sig tid att lära känna dem. Rusa in i ett seriöst förhållande kan lägga för mycket tryck. Bara njuta av den tid du har med den personen i nuet, i morgon kommer att ta hand om sig själv. Några roliga dagen idéer inkluderar museer, konstgallerier, bowling, mini golf, film, middag och dalbanan parker.

LITA PÅ GUD dejtande

Dating är ett tillfälle från Gud att lära mer om andra genom att ingå en dating relation med dem. Lita på att du är i en dating säsong av ditt liv eftersom Gud behöver dig att ta tid och vara närvarande i dating. Lita på att Gud leder dig alltid och be att din dating vara fruktbart.

The Game Randki