fredag 23 september 2011

Anslutning via Konversation


Många män har svårt att samtala med människor, än mindre en potentiell partner. Kom ihåg de gånger då du var på datum och samtalen bara gick tomt. Du skulle inte veta vad jag ska säga, saker började bli besvärliga.

Den goda nyheten är när det ges tillfälle, kvinnor älskar att prata. Talande för lång tid skapar känslor av naturlig koppling i en kvinna. Kvinnor kommer att älska dig, om de känner att de blir hörda. Kvinnor kommer bara prata och prata och prata tills de är din bästa vän.

Att vara en god lyssnare är så viktigt i en relation. I själva verket är det kritiska. Lyssna gör kvinnor att känna att du verkligen bryr dig om hur de gör och om dem som person. Det skapar kärlek.

Jag vill berätta för dig om hur du skapar kopplingar genom att lyssna på samtal. Kvinnor kommer att avslöja allt om sig själva med följande formel - allt om deras inre personlighet. Det kommer att avslöja sina önskningar, sina hemligheter, sina heliga berättelser, allt inblandade när de är med någon de bryr sig om på en romantisk nivå. Det heter de fyra andra regeln.

Vad du gör är att börja din konversation med en kvinna och låt henne prata. Det spelar ingen roll vad hon talar om, så länge hon verkar intresserad. Vänta tills hon har slutat att säga allt hon har att säga och räkna i ditt sinne i fyra sekunder. Vad kommer att hända är att hon kommer att börja prata igen inom som räknar med 1 2 3 4.

Om hon inte pratar inom den räknar till fyra sekunder, upprepa det sista hon sa och få henne att prata igen. Du kan säga den sista halvan av sitt straff i form av en fråga eller en redogörelse för vad som är. Till exempel:

Janelle: "Jag älskar snön .... Det är bara så söt ...."

1 2 3 4

Jonathan: "Så vacker?"

Janelle: "Ja, jag kunde stirra på den i timmar .... Jag bara älskar vithet isen ..."

1 2 3 4

Jonathan: "vithet isen"

Janelle:.. "Det påminner mig om när jag var en liten flicka Min pappa brukade ta mig till fjällen Vi hade ....."

(Och hon bara går på och avslöjar alla de historier om hennes liv).


Samtal kan gå i timmar som denna. Vad du gör är att släppa en kvinnas naturligt förekommande tendens att prata tills korna kommer hem. Hon kommer att kännas som du är den bästa personen i världen, allt för att lyssna på henne. Jag har haft kvinnor som tackar mig bara för att sitta där och lyssna på dem.

De fyra andra regeln är en idealisk lösning för datum där du är illa om vad man ska prata om och om du vill att hon ska behandla dig som sin bästa vän, vilket är viktigt när du försöker att vara hennes intima partner.

Så nästa gång du är ute, prova fyra andra regeln. Det kommer att skapa dessa känslor av vänskap och komfort och gör att du vet allt om henne.

Hvordan lage et godt førsteinntrykk