tisdag 16 mars 2010

Brain Studier och "The Superior Man" för sex och relationer


Många av mina inlägg har gått in i hur män och kvinnor är olika. Jag har också skrivit utförligt om attityder och uppfattningar som leder till långsiktig dejting och förhållanden framgång.

Under senare inlägg har jag gått in i hur hjärnans struktur i olika och män och kvinnor och hur detta påverkar beteende. detta inlägg är att införa vissa insikter jag fick från en bok jag har läst. Den nya tjänster (kommer snart) är titeln, â € ~ dejting och förhållanden Tips Inspirerad av Superior Mana € ™

Jag avslutade i â € ~ hjärnan differencesâ € ™ inlägg att även om män och kvinnor har naturliga fördelar tack vare hårt kabeldragning i deras hjärnor men båda könen kan förbättra sina svaga förmågor till en punkt där de kan göra bättre än det motsatta könet på deras förmodade â € ~ naturlig abilitiesâ € ™.

Slutligen avslutade jag med vikten av att förstå och uppskatta dessa skillnader mellan män och kvinnor. Det här inlägget ser till insikter som den boken â € œThe Superior Mana € ™ av David Deida. Denna bok förklarar skillnaderna mellan den maskulina män och feminina kvinnor. David Deida att dessa attribut gälla också för den maskulina och feminina energier som finns i varje enskilt om de är män eller kvinnor. Att förstå denna grundläggande skillnad mellan manligt och kvinnligt och hur man använder denna skillnad, för att lyckas med dejting och relationer är i fokus för denna bok.

Ett par meningar sammanfattar essensen av män och kvinnor slog mig hårt, "Prioriteringen av det feminina (hos män och kvinnor) är flödet av kärlek i relationen. Prioritering av maskulina är det uppdrag som leder till frihet. Sann frihet och sann kärlek är i slutändan samma. "

När man tittar på hjärnan studier 2 fakta tycktes beröra denna åsikt är den första att kvinnliga hjärnor har större kommunikation centers och är mer inriktade på social harmoni och relationer byggnad eller med andra ord, kvinnor är inriktade, â € ~ flödet av kärlek i en relationshipâ € ™.

Nästa sak som jag märkt är att även om mannen och kvinnan gör liknande arbetsuppgifter de donâ € ™ t använda exakt samma delar av sin hjärna i samma proportion som varandra. För män och kvinnor använder olika delar av hjärnan för samma uppgifter. Den generella skillnaden är att man kommer att använda en mer fokuserad del av hjärnan utan större djup medan kvinnor kommer att använda flera delar av hjärnan.

Till exempel när du gör en math problem man kommer att göra det mesta av hans tänkande i vänster hemisfär, medan en kvinna kommer att använda en större variation i hennes hjärna, allmän spänner över båda halvkloten. (Detta gäller även när båda könen får samma poäng på vad testet de gör).

Notera hur kommunikationen centra i hjärnan rör lätt att flöda av kärlek i relationer. Då ser hur ett mana € ™ s fokus verkan av hans hjärna skulle lätt kunna avse David Deidaâ € ™ s påstående att en människa handlar om fokus och arbetsuppgifter. Många anser David Deida vara â € ~ spiritualâ € ™. Kanske det. Eller kanske han bara tillräckligt självinsikt för att inse hans manlighet. Havenâ € ™ t träffade honom så jag canâ € ™ t säga.

Män agerar ofta som små pojkar som behöver sin mamma (eller sin älskarinna att ta på mamma som attribut) Denna bok kan hjälpa dig att jorda dig i dina grundläggande manlighet. Dating och relationer canâ € ™ t hjälp men blev bättre. Bäst av allt kommer du att må bättre och mer i kontakt med dig själv och din kvinna.

A volte � davvero meglio dare ...