onsdag 10 mars 2010

Online Dating - fem saker som bör undvikas


Everyone's doing it - över 40 procent av USA singlar hittar matcher online. Det är mer än 40 miljoner amerikaner enda besök på Internet söker kärlek (baserad på folkräkningen resultat som säger att det finns över 100 miljoner enda amerikaner).

Så Internet måste vara ett bra ställe att hitta den sanna kärleken, eller hur? Inte så fort. Även online dating kan vara ett bra sätt att hitta någon ny, dating sidor är fyllda med bedragare, skojare, och rakt upp lögnare.

Nu betyder inte att du bör undvika online dating helt - bara inte tro på allt du ser där ute. För att hjälpa till att reda ut vinnare från förlorare har vi sammanställt en lista över de fem typer av online daters du bör definitivt undvika tillsammans med några tips som hjälper dig att spara några bekymmer. Var försiktig där ute, och lycka till!

1. Liars
I en nyligen genomförd undersökning fann man att de flesta nätprofiler innehålla någon form av lögn, oavsett om det är personens ålder eller - i vissa fall - Relationsstatus. Vita lögner - lägga en tum på höjden eller tappar ett par pounds - är den vanligaste och inte en stor sak för de flesta.

Anser att dessa fakta enligt April 2007 frågan om Proceedings of Computer / Human Interaction:

När det gäller misrepresenations ålder och civilstånd, var försiktig eller du kan bli allvarligt bränd. I ett aktuellt fall, träffade en kvinna en man på en populär dejtingsajt som hon genast hit it off. Hon satte även sitt liv i kö för att gå med honom till Dubai när han fördes till arbete. Elva månader in i förhållandet, hon kom över en e-post - från hans son! Vad mer, e-post sa något om "mamma" och sa hej. I ett svep, vår stackars flickan fick veta att mannen hon träffat online var inte bara en far - var han gift! Hon flyttade tillbaka till USA och har gett upp online dating sedan.

Hur de kan undvikas:

Ställa frågor. Även om det kan vara noterad på någons profil, någons ålder är rättvist spel i de frågor avdelning, så välkommen att fråga dina potentiella dag hur gammal (eller ung!) De är. Du kanske tycker att 35 plötsligt blir 42. Även om du inte vill ställa för många frågor och skrämmer bort personen, det är helt rättvist att kontrollera stora saker: ålder, vikt, längd, och - framför allt - oavsett om denne är i själva verket singel. Halva tiden, människor ljuger om sina profiler för att få människor intresserade - Nio gånger av tio kommer någon nivå med dig om deras stat när du visar något verkligt intresse, eftersom de vet att de kan ha en chans att träffa dig personligen. Mer

The Game Incontri